Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Eziove tipy - 22.07.2013

Mix športov :). / 22.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Tenis | Zobrazení: 1710x | Počet komentárov - | Pridané: 22.07.2013, 08:33 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »
Začína nám nový týždeň, začínajú aj nové turnaje, súťaže a aj môj "Project Bethopolis" . Informácie o projekte tu bol včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet :)). Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne :)), o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa (vo vlákne). Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok :)). Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu a ešte k zápasu bude pridaná aj stránka z Odds. Každý deň tu 100% bude tenis :)). Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa :). Takže to je asi všetko, ak máte nejaké otázky o tomto projekte, píšte správu, aj za názory budem veľmi rád :)).

Dnes som si pre Vás pripravil športy: Tenis, Plážového volejbalu a o 3 športe som dnes rozhodol sám, ale pevne verím, že zajtra ho vyberiete vy :)). Dnes je sú to teda šípky :)).

Každý zápas v každom športe má svoje špecifické označenie #A1 - To je prvý tenisový zápas, samozrejme každý deň určím na písmenko šport :)).

Dnes je to : A- Tenis, B- Plážový volejbal, C- Šípky.

Prejdime k zápasom, ako prvý nastupuje tenis:

#A1: Arnold-Ker L./Monaco J. - Bellucci T./Souza J-O. ---> Vybral som si tento zápas, pretože verím že Arnold a Monaco zopakujú svoj výkon z Bastadu. Monaco je nakopnutý z Hamburgu. Spolu hrajú veľmi peknú a technickú hru, ako sa patrí na štvorhru :)). Druhá dvojica spolu hrala naposledy vo februári tohto roku a aj tak sa nikde nedostala. Títo dvaja sú skôr na dvojhru než na štvorhru a preto si myslím, že Arnold a Monaco vyhrajú.
Môj tip: Arnold-Ker L./Monaco J. - Bellucci T./Souza J-O. ---> 1 --> 1.70 --> 6.4/10 --> Marathon --> 22.07.2013 14:30.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/tennis/switzerland/atp-gstaad-doubles- 2013/arnold-ker-lucas-monaco-juan-bellucci-thomaz-souza-joao-olavo-4pLOUu7N/ .

#A2: Sousa J. - Benneteau A. ---> Tento zápas som si vybral, pretože je tu vyššia hranica gamov. Sousa je úplne iná trieda než francúz, hráva aj na grandslamoch a na challengeroch. Benneteau takýto turnaj nevidel ani z okna :)). Sousa tento rok parádne šľape a vyhráva turnaje :)). Benneteau hráva iba na futures a tam sa hrá iba na tvrdom povrchu :)).
Môj tip: Sousa J. - Benneteau A. ---> Under 21,5 games --> 1.83 --> 7.1/10 --> Bet 365 --> 22.07.2013 12:00.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/tennis/portugal/guimaraes-challenger-2 013/sousa-joao-benneteau-antoine-jyOTcgg0/#over-under;2 .

#A3: Tursunov D. - De Bakker T. ---> Ak bude mať Thiemo takú formu ako v Bastade, Tursunov môže baliť kufre. Thiema turnaj v Bastade nakopol a dúfam, že teraz svoj výkon zopakuje :)). Podľa mňa je lepší podaním, hrou a riternom ako Tursunov. Tursunov žiadne zelené výsledky :)). Holanďan si ide zahrať svoje a má šancu postúpiť aspoň do štvrťfinále.
Môj tip: Tursunov D. - De Bakker T. ---> 2 --> 1.66 --> 6.2/10 --> Paddy Power --> 22.07.2013 20:00.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/tennis/croatia/atp-umag-2013/tursunov- dmitry-de-bakker-thiemo-r3QZCPb4/ .

K Plážovému volejbalu teraz nie sú k dispozícií žiadne stávky, tie budú až niekedy na večer, ale pridám ich, dnes bude konkrétne 5 zápasov, pretože sa ich nebude hrať 8 :)).

Ale kurzy na šípkárov sú už vypísané, takže si dáme:

#C1: Thornton R. - White I. ---> Thornton je najstarší účastník tohto turnaja a vôbec aj najstarší šípkár akého poznám, ale má skúseností na rozdávanie a taktiež vie rozmýšľať a rozmlátil už mnoho dobrých hráčov :)). White, ten prišiel na tento "World Matchplay" po druhý krát. Spolu hrali 3x a 1x vyhral Thornton a 2x White s toho sa raz Thornton vzdal a raz vyhral, len o bod. Oni dvaja sa už poznajú dobre, ale nikdy nezahrali viac než 12 kôl. Leg=Kolo. Síce tuto sa hrá, kým víťaz nemá 10, ale hádam ho Thornton rozbije.
Môj tip: Thornton R. - White I. ---> Under 16,5 legs --> 1.90 --> 7.1/10 --> Marathon --> 22.07.2013 20:00.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/darts/world/world-matchplay-2013/thorn ton-robert-white-ian-KWcwKXLF/#over-under;2 .

#C2: Lewis A. - Huybrechts R. ---> Tuto moc nie je o čom. Lewis ide ako pílka. Z posledných 10 zápasov 9 vyhral a 1 prehral, to hovorí o všetkom :)). Rozbije belgičana, je tam krásny kurz na 10:0, ale to radšej nedáme, budeme opatrnejší :)). Už spolu hrali, Lewis ho rozbil a išlo sa ďalej a pôjde sa aj teraz.
Môj tip: Lewis A. - Huybrechts R. ---> Under 15,5 legs --> 2.00 --> 7.1/10 --> Marathon --> 22.07.2013 21:00.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/darts/world/world-matchplay-2013/lewis -adrian-huybrechts-ronny-EgcsJiyM/#over-under;2 .

#C3: Hamilton A. - Baxter R. ---> Títo dvaja hrajú tie kolá ako divý, aj keď netreba hrajú cez 10 :)). Hrali spolu už 2x. Samozrejme bilancia 1:1. Podľa mňa toto je overový zápas. Moc o nich nie je. Ale patria medzi TOP 25 hráčov :)). Na víťaza je malý kurz, tak si zahráme ten over.
Môj tip: Hamilton A. - Baxter R. ---> Over 16,5 legs --> 1.69 --> 4.8/10 --> 22.07.2013 22:00.
Dodatok: http://www.oddsportal.com/darts/world/world-matchplay-2013/hamil ton-andy-baxter-ronnie-ttaZKD69/#over-under;2 .

Dúfam, že sa Vám projekt páči a že si ho niekto prečíta :)), teraz už sú k plážovému vypísané stávky, ale kurzy nemáme :)). Ale to sú len také kvalifikačné duely o ničom :)).

Aby som nezabudol. ANKETA: Aký bude zajtrajší 3 šport ?
@Futbal
@Baseball
@Šípky

Odpovede píšte do vlákna, poprípade do správy :)). Verím, že si to niekto prečíta :)). Akékoľvek otázky, názory, svätenia, kritiku, všetko očakávam :)). Takže sa na to teším a nezabudnite, ešte nám chýbajú LIVKY a Plážový volej. Prajem zatiaľ pekný deň **28**22.
P.S: Už som bol odhlásený, píšem to cez 2 hodiny :D **28.



Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33