Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Dodatok - Plážový volejbal.

Long Beach - Grand Slam / 23.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Plážový volejbal | Zobrazení: 1607x | Počet komentárov - | Pridané: 23.07.2013, 15:29 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Doplnenie Bethopolisu - sekcie plážový volejbal.

 

#B2:  Kessy/Ross - Wolaková/Pregowská ---> Američanky sú domáce, sú to jedni z favoritiek na celkové vížazstvo a kvalifikantky ako poľky nemajú šancu. Američanky už dlho čakajú na zisk titulu z grandslamu. Poľky hrali svoj prvý zápas v kategórií FIVB, včera a tým sa kvalifikovali na Long Beach. Podľa mňa nemajú ani šancu  a oba sety skončia pre poľskú dvojicu jednociferným číslom. Američanky sú 17 v rebríčku FIVB a patria medzi svetovú špičku.

Môj tip: Kessy/Ross - Wolaková/Pregowská ---> 1.Set under 37.5 games --> 1.45 --> 9.1/10 --> Bwin --> 23.07.2013  17:00.

 

#B3:  Talita/Limaová - Pischkeová/Humanaová-Paredesová ---> Takže tuto máme naše hviezdičky, svetové jedničky. Pochádzajú z brazílie a sú naozaj dobré v tomto športe. Druhá dvojica pochádza z Kanady, včera sa im taktiež podarilo úspešne kvalifikovať. Brazílčanky majú už niekoľko titulov, či už z grandslamov alebo z iných turnajov. Kanadská dvojica za sebou nemá žiadne väčšie úspechy.

Môj tip: Talita/Limaová - Pischkeová/Humanaová-Paredesová  ---> 1.Set under 37.5 --> 1.45 --> 9.1/10 --> Bwin --> 23.07.2013  17:50.

 

#B4:  Bednarczuk/Antonelli - Klopf/Teufl ---> Prikláňam sa na stranu underu, pretože brazílčanky to jednoznačne vyhrajú. Rakušanky taktiež nemajú šancu. Brazilčanky sú úplne inde a rakušanky nemajú žiadnu šancu, jediné čo tam môžu urobiť je strčiť si hlavu do piesku. Brazilčanky sú 7 v rebríčku FIVB a sú to bývalé svetové jedničky.Teraz im to už nešlape, ale hra je technická a podania bombové.

Môj tip: Bednarczuk/Antonelli  - Klopf/Teufl ---> 1.Set under 37.5 --> 1.45 --> 9.1/10 --> Bwin --> 23.07.2013  18:40.

 

#B5:  Fendricková/Hochevarová - Dampneyová/Boultonová --> Prejdeme aj k ženským zápasom s vyššími kurzami. Vyskúšam opäť domácu dvojicu v undery, aj s pekným kurzom. Postavenie v rebríčku: domáce sú 25 a angličanky sú 31, čiže veľký rozdiel tu nie je, ale myslím si, že domáca pôda robí svoje aj vo volejbale. Preto si zahrám under za krásny kurz. Navyše sezóna angličaniek stojí za nič, všetko do bodky prehrávajú.

Môj tip: Fendricková/Hochevarová - Dampneyová/Boultonová ---> 1.Set under 37.5 --> 2.25 --> 6.8/10 --> Bwin --> 23.07.2013  19:30.

 

#B6:  Ross/Day  - Orsi Toth/Menegatti  --->  ZAse hrám domácu dvojicu, ale teraz inú stávku. Osobne si myslím, že američanky dneska zavládnu na tom turnaji, predsa len sú domáce a nikto nemá také zastúpenia na domácej plde ako oni. Toto bude dvojsetový súboj takisto. Juniorky ich určite neporazia. Somáce dievčatá su tiež vysoko postavené ale už to je na hrane svetovej špičky. Sú 43.

Môj tip: Ross/Day  - Orsi Toth/Menegatti ---> Under 82 --> 1.85 --> 5.9/10 --> Unibet --> 23.07.2013  17:50.

 

#B7:  Maria Clara/Carol  - Candelas/Revuelta ---> V tomto zápase jednoznačne brazílčanky, sú vysoko v rebríčku FIVB, konkrétne 5 a majú za sebou mnoho titulov. Mexičanka žiadna ružová sezóna, nič moc. A samozrejme brazílčanky, tak tie ako sa patrí. Mexičanky včera stúpili do kategórie FIVB. Samozrejme brazílčanky sú aj sestry, takže je tu súhra.

Môj tip:  Maria Clara/Carol  - Candelas/Revuelta ---> 1.Set under 37.5 --> 1.45 --> 9.1/10 --> Bwin --> 23.07.2013  17:50.

 

#B8: Gabathuler/Weingart  - Horrem/Eithun --->  Švajčiari už dlho nezabodovali na žiadnom turnaji, tak verím, že tu sa chytia. Nórska dvojica nemá nejlepšie výsledky a nedávno mal Eithun zranenie, konkrétne v Gstaad. Švajčiari sú 21 a nóri 35. Veľký rozdiel tu nie je, ale na udržanie umiestnenia musia dnes švajčiari zabojovať a to poriadne, inak stratia svoj rank.

Môj tip: Gabathuler/Weingart  - Horrem/Eithun ---> 1 --> 1.65 --> 6.1/10 --> Marathon --> 23.07.2013  20:20.

 

#B9:   Doherty/Rogers -  Hatch/Redmann ---> Tento zápas sa mi páči kvôli kurzu na domácich. Nenormálne veľký kurz, pre mňa určite bet dňa. Domáca dvojica je 21 v rebríčku FIVB, pričom kanadská je až 77. Američania sú doma a títo dvaja majú kvality, sú to ešte mladé talenty. Kanadská dvojica nemá tiež najlepšie výsledky, putuje z grandslamu do grandslamu a končí v prvých kolách . Najviac milujem to, keď stávkové majú úplne odlišné kurzy.

Môj tip: Doherty/Rogers -  Hatch/Redmann ---> 1 --> 1.75 --> 9.9/10 --> Marathon --> 23.07.2013  23:00 --> BET DŇA.

 

#B10:  Patterson/Gibb - Tomatis/Ranghieri ---> Ako som už písal, pre mňa sú títo aíci favoriti. Gibb a Patterson. To čo predviedli na minulom turnaji bolo fantastické, škoda toho semfinále, kde prehrali sety len o vlások, inak hrali abslútne famózne a málokto predvádza taký volejbal ako oni.Momentálne sú 5 v rebríčku FIVB. O druhom páre som Vám píal už včera, aj keď včera predviedli pekný výkon po troch rokoch. Ale neviem, kde by sa už pchali. Dneska im môj pár ukáže ako sa hrá v krásnom undery. Kvôli malému kurz, to pre m§a nie je bet dňa, inak by bol. Proste títo sú moji obľúbenci a musia to vyhrať.

Môj tip: Patterson/Gibb - Tomatis/Ranghieri ---> 1.Set under 37.5 --> 1.45 --> 9.4/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.01 -1.09 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.45 --> 23.07.2013  20:20.

 

#B11:  Rosenthal/Dalhausser - Sutter/Sutter ---> Ďalší američania, ktorých stávkové pokladáju za najväčších favoritov, no ja nie, ale šanca tu je. Sú celkom dobre postavený v rebríčku, 11. Forma by tu bola. Bratia Sutterovci, to je level nižšie, síce sa včera prebojovali cez kvalifikačné kolo, ale to nič neznamená. Nyní odídu domov v krásnom undery.

Môj tip: Rosenthal/Dalhausser - Sutter/Sutter ---> 1. Set under 37.5 --> 1.45 --> 8.1/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.01 -1.09 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.45 --> 23.07.2013  22:00.

 

#B12:  Herrera/Collado - Virgen/Ontiveros ---> V ríme spolu hrali, samozrejme že vyhrali brazílčania, teda Herrera a Collado. I keď vtedy s nimi dokázala druhá dvojica držať krok, ale dnes to tak nebude, odvtedy sa brazílčania už zlepšili a o dosť. Momentálne sú brazílčania 29 a druhá mexická dvojica tam ani nie je v prvej stovke, ako tak pozerám.

Môj tip: Herrera/Collado - Virgen/Ontiveros ---> 1.Set under 37.5 --> 1.50 --> 7.1/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.10 -1.19 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.50, poprípade nechávajú 1.45 --> 23.07.2013  21:10.

 

#B13:  Samoilovs/Smedins  - Jennings/Slick ---> Tuto máme svetovú štvorku, dneska si pekne zacvičia s američanmi, aj keď by sa nemalo dávať proti domácim, tu to skúsim. Američania majú hroznú formu a hrali len raz na grandslame. Smedins a Samoilovs sú najlepší v obrane, dokážu vrátiť aj nemožné, avšak veľmi útočný pár ich zmietne, ale američania ani zďaleko nie sú útočný, ani jeden.

Môj tip: Samoilovs/Smedins  - Jennings/Slick ---> 1.Set under 37.5 --> 1.50 --> 6.7/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.10 -1.19 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.50, poprípade nechávajú 1.45 --> 23.07.2013  21:10.

 

#B14:  Huber/Seidl - Hordvik/Kvamsdal --->  Tuto skúsim rakušanov, ktorý teraz podávajú lepšie výsledky, než pred rokom. Dnes majú šancu vyhrať a udržať si svoje 10 v rebríčku FIVB. Ak nevyhrajú klesnú o 6 miest a to by samozrejme nechceli. Nórska dvojica nie je stavaná na grandslamy, oni chodia skôr na menšie turnaje ako Sattelitte, challenger a podobné. Tu je zase rozdiel kategórie.

Môj tip: Huber/Seidl - Hordvik/Kvamsdal ---> 1.Set under 37.5 --> 1.50 --> 6.4/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.10 -1.19 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.50, poprípade nechávajú 1.45 --> 23.07.2013  22:00.

 

#B15:  Nicolai/Lupo - Casadei /Ficosecco ---> Talianska dvojica mi už tento rok priniesla pekné zárobky, vďaka ich hre. Je veľmi presná a vyčančaná až do bodky, avšak sú poraziteľný ľahko, hlavne sa musia dostať do hernej pohodičky. Patria medz špičku sveta. Druhá dvojica, rovnako z Talianska je však o kategóriu nižšie, takže by ich male zase rozbiť.

Môj tip: Nicolai/Lupo - Casadei /Ficosecco ---> 1.set under 37.5 --> 1.50 --> 5.7/10 --> Žiadna stávková nemá vypísanú túto ponuku, ale vypíše ju, avšak  ak je kurz na favorita od 1.10 -1.19 je na hranicu pod 37.5 vypísaný vždy rovnaký kurz 1.50, poprípade nechávajú 1.45 --> 23.07.2013  23:00.

 

K posledným zápasom, jednoducho ešte niesú kurzy, ale ku každému je veta. Kurzy bwinko vypíše okolo 18:00, takže sa môžte pripraviť Hádam sa tento doplnok k Bethopolisu nestratí a toto nevýjde nazmar, lebo to by ma vážne nahnevalo.

Prvý zápas z volejbalu #B1 máte v preview menom "Bethopolis - Eziove tipy - 23.07.2013.

Dovoľujem si pripomenúť môj preview ešte z minulého týždňa: http://www.nasetipy.com/preview-315-beach-volley-grandslam   .

A už Vám môžem poprijať iba jedno. Pekný deň a nech tie zápasy výjdu.

 

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33