Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Eziove tipy - 24.07.2013

Mix športov / 24.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1673x | Počet komentárov - | Pridané: 24.07.2013, 09:00 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Tak a je to tu. Deň 3. Dúfam, že bude úspešnejší než tie dva predošlé dni.

Pre tých čo nevedia o čo ide: " Informácie o projekte tu boli včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet. Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne, o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa. Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu a ešte k zápasu bude pridaná aj stránka z Odds. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. "

Novinky:

#- Špeciálne pre našetipy dnes 20 plážových volejbalov,

#- Väčší počet športov v ankete,

#- Počet liviek zmenený z 5 na 3,

Tak to sú asi všetky novinky. Včera ste si z ankety nevybrali nikto, takže dneska bude trošku iná anketa.

Vráťme sa, ale ešte k resume, nebudem to písať do týchto preview, iba tým zapracem miesto. Priebežné výsledky a resume podávam vždy v diskusií. A na konci týždňa spravím preview špeciálne na resume.

 

Dnes je deň 3 a máme tu tieto označenia a športy:  A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Šípky

 

A - Tenis:

 

#A1:  Fognini F. - De Bakker T. ---> Tento zápas sa mi páči najmä kvôli tomu, aký tenis predvádzajú obaja. Obaja majú formu, ale myslím že Fognini toho už má dosť za posledný mesiac. 2 tituly a vyhral už dvojiferný počet zápasov za sebou. Thiemo nemá zlú formu, prebojoval sa až do semifinále v Bastade. Mohol by preto uhrať pár gamov. Má solídne podanie, na riterne nie je jalový a má aj kondičku. Thiemo sa po neúspešnej sérií na tráve chytil na antuke a mohol by pokračovať. Osobne netuším kto postúpi, ale tenis si vychutnám a zahrám si tu over  v krásnej hranici s krásnym kurzom. Fabio však mal na mále, keď skoro v Hamburgu prehral vo finále s talentovaným DelBonisom. Thiemo prehral v Bastade s Berlocqom. Ale ani Fognini nemôže svoju sériu výhier ťahať dokonca života.

Nôj tip: Fognini F. - De Bakker T. ---> Over 21 games --> 1.74 --> 8.1/10 --> Pinnacle Sports --> 24.07.2013  17:30.

 

#A2:  Monroe N./Stadler S. - Elgin M./Marx P. ---> Títio chlapci sa mi neskutočne páčia, ich hra je prešpekulovaná a technická a putujú najmä s víťazstvami. Ich forma je super. Nedávno vyhrali turnaj v Bastade, ich forma je neskutočne dobrá, spolu sú zohratý. Síce ani druhá dvojica nie je zlá, ale určite niesú lepší než Monroe a Stadler. Je to jeden z párov, ktorých najradšej sledujem v akcií na kurte. Tento rok už brali mnoho titulov a myslím, že majú šancu vziať si ho aj tu v Umagu. Ich výhru hrá veľa z Vás, takže na výhru nejdem. Tento tip sa mi ale veľmi páči.

Môj tip: Monroe N./Stadler S. - Elgin M./Marx P. ---> Under 20.5 games --> 1.94 --> 7.5/10 --> Marathon --> 24.07.2013  18:30.

 

#A3:  Ebden M. - Karlovic I. ---> No tu je pekný kurz na gamy, stávkové asi vedia, že bude jeden tiebreak. Samorejme že vyhrá Karlovič, ale uvidíme, ako vysoko. Ja ho ľutujem pre jeho zranenie a veľmi mu prajem, aby vyhral aj tento turnaj. V Bogote zavesil 103 és, uvidíme čo dokáže tu. No ako som už písal strašne mu to prajem. Ebden nič moc tento rok. Nestratil ani svoje podanie v Bogote. Proste patrí do tej svetovej špičky a podľa mňa je ten kurz na Karloviča prestrelený. Verím teda, že Ivo dneska vyhrá a nabombuje mu tak 20 és. Bude tu veľmi vysoká hranica gamov, ale určite sa oplatí dať aj nižšie, pretože Ivo je Ivo a roztrieľa ho.

Môj tip: Ebden M. - Karlovic I. ---> Under 25.5 games --> 1.78 --> 7.1/10 --> Pinnacle Sports --> 23.07.2013 21:00.

 

B - Plážový volejbal -

 

C - Šípky:

 

#C1:  Van Gerwen M. - Wright P. ---> Včera sa šípkárom nejako nechcelo hrať undery. Dneska to bude dúfam iné. Van Gerwen je jeden z favoritov na celkového víťaza. Hrali spolu štyrikrát a vždy vyhral Gerwen aj s prstom v nose. Dnes to nebude iný, ale našiel som peknú hranicu legov. Gerwen v prvom kole trošku zaváhal, keď skoro vypadol s nenasadeným hráčom. Wright si išiel svoje a vyprášil svojho súpera 10:4. Avšak toto je už level vyššie a hrá sa na 25 legov a Wright to bude mať ťažké, samozrejme v šípkach nikdy nehrám víťaza, pretože to môže byť ktokoľvek.

Môj tip: Van Gerwen M. - Wright P. ---> Under 21.5 legs --> 1.78 --> 7.7/10 --> Marathon --> 24.07.2013  21:00.

 

#C2:  Lewis A. - Dolan B. ---> O Lewisovi som Vám už písal minule, je to taký malý šípkový pánko, ktorý hrá dobre. Predvčerom navŕšil svoju sériu víťazstiev z 5 na 6, to je niečo v šípkach. Dolan nič moc tento rok, biedne výsledky žiadna trefa na turnaji do 180, proste nič. Podľa mňa ho rozmetá Lewis rovnako ako aj ostatných. Moc o šípkaroch nie je, je jedno ktorou rukou hádžu, v tomto športe treba mať šťastie, ale treba sa aj vedieť trafiť do terča, zvyšok už zariadi šťastie.

Môj tip: Lewis A. - Dolan B. ---> Under 20.5 legs --> 2.05 --> 6.7/10 --> Marathon --> 24.07.2013  20:30.

 

#C3:  Caven J. - Chisnall D. ---> Pri vyrovnaných zápasov zvykne byť totálny under najmä v druhom kole, keď proti sebe hrajú super vyrovnaný súpery. H2H hovorí v prospech Cavena. Posledný zápas však skončil 6:0, ale neviem čo sa vtedy stalo, asi sa mu nedarilo. Obaja sú angličania a poznajú sa dobre, dokonca sú aj kamaráti, tak uvidíme ako sa dohodnú.

Môj tip: Caven J. - Chisnall D. ---> Under 22.5 legs ---> 1.78 --> 6.2/10 --> Marathon --> 24.07.2013  21:30.

 

V tenise som sa dnes zameral na overy a undery a nie na obyčajé zápasy. Plážový bude hneď, keď stávkové vypíšu kurzy. Šípky sú klasicky všetko undery natipované. Nesmie tu chýbať anketa, no dnes bude špeciálna.

Koľko zápasov bude zajtra z tenisu ?

@3

@5

@7

Svoju voľbu píšte do správy.

Do správ môžte písať aj svoje názory na projekt, nejaké otázky ohľadom projektu. Za každú otázku, budem len rád.

Poprípade svoje názory, voľbu z ankety, môžete písať aj do vlákna ktoré vytvorím.

Tak predsa len ten plážový doplním potom, aby aj tí čo tipujú v kamenných mali skoro k dispozícií tieto tipy. A už Vám môžem zaželať len, GL :).




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33