Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!
DOXXbet rozdáva každému tipérovi až 50€


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Dodatok - Plážový volejbal - 24.07.2013 - Ženy.

Long Beach / 24.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Plážový volejbal | Zobrazení: 1350x | Počet komentárov - | Pridané: 24.07.2013, 16:13 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Takže doplnenie projektu Bethopolis.

 

#B1:  Forrer I./Verge-Depre A. - Wolak A./Pregowska A. ---> Informácie som tu už písal včera. No včera ma švajčiarky pekne prekvapili, pretože vyhrali nad sestrami Nystromovými a v skupine nemajú prehru. Ak toto vyhrajú, majú istý postup do Play-off grandslamu. Ich forma stále stúpa a včera postúpili o 4 miesta hore v rebríčku FIVB a stačilo im to, že porazili aj naše americké modeličky a ašpirantky na titul Kessy a Ross, to už o niečom hovorí a som si na 100%, že dnes vyhrajú.  Proste to je krása, tá ich hra. Určite tomu dnes verím najviac, ale kvôli kurzu to nie je bet dňa. Ešte k včerajšiemu zápasu, nastrielali 6 és a v dvoch setoch ich porazili, navyše sú domáce. Klobúk dole baby, dnes ich hrám proti outsiderkám z poľska ktoré dokopy neuhrali ani 40 gamov.

Môj tip:  Forrer I./Verge-Depre A. - Wolak A./Pregowska A. ---> 1.Set under 37.5 --> 1.45 --> 9.7/10 --> Bwin --> 24.07.2013.

 

#B2:  Maestrini L./Seixas B. - Bieneck V./Grossner J. ---> Na tomto turnaji zatiaľ neporazené brazílčanky si určite zahrám v undery. Podľa m§a nebude mať druhá dvojica šancu. Taktiež majú formu a svojim súperkám nedovolili zahrať cez 50 gamov. Sú to riadne babky a majú prepracovanú hru, mohla by byť aj lepšia, keby viac trénovali, ale to im úplne stačí na to ako hrajú nemky. Včera nepredviedli nič moc, čakal som že budú hrať lepšie. Avšak tuto sú prvé sety rizikové, pri týchto hráčkach tak ja si tu zahrám:

Môj tip: Maestrini L./Seixas B. - Bieneck V./Grossner J. ---> Under 75.5 --> 1.85 --> 8.4/10 --> Unibet --> 24.07.2013  17:00.

 

#B3:  Hansel B./Schutzenhofer K. - Kongshavn J./Kjolberg V. F. ---> Tento zápas si zase vyberám kvôli hranici. Keby som ja bol riaditeľom FIVB, tak by som nórki vylúčil z tohto turnaja. To čo predvádzajú totiž nie je hodné takéhoto vysoko postaveného turnaja. Rakušanky sa držia celkom dobre, dokázali držať krok aj s brazílčankami a nad svojimi kolegyňami z Nemecka vyhrali hladko 2:0. Tu nie je o čom. Nórki sú najhorší pár na grandslame a ani náhodou neprekvapia a tú hranicu jednoducho musím hrať.

Môj tip: Hansel B./Schutzenhofer K. - Kongshavn J./Kjolberg V. F. ---> Under 76.5 --> 1.85 --> 7.1/10 --> Unibet --> 24.07.2013  17:00.

 

#B4:  Menegatti M./Orsi Toth V. - Humana-Paredes M./Pischke T. ---> Dneska idem zase proti juniorkám, predsa len včera nepredviedli výkon hodný turnaja. A kanadská dvojica sa držala dobre. Síce hrali s nasadeným párom, ale aj tak sa držali. Juniorky včera 7 dvojchýb, to je veľmi pekné. Humana a Pischke sú lepšie zohraté, než talianky. Navyše sú v tom prostredí naučené hrať, takže to určite skúsim. Ani jeden pár nepatrí do elitnej 50, ale kanaďanky sa tam pomaly približujú.

Môj tip: Menegatti M./Orsi Toth V. - Humana-Paredes M./Pischke T. ---> 2 --> 1.80 --> 5.7/10 --> Unibet --> 24.07.2013  18:00.

 

#B5: Kohler J./Schumacher A. - Candelas B./Revuelta M. ---> Tuto sú tie mexičanky, ktoré včera držali krok a všetky nevyhrateľné zápasy dostali do troch setov. Nemky zase nič, včera bola nemecká bieda. Nikto nebodoval a už vôbec nie tento pár. Ďalší pán na holenie pre mexičanky, tieto zbúchajú jedna radosť a za ten kurz to jednoducho musím hrať. Nemka konkrétne Kohlerová mala včera medzi setmi medical. Takže uvidíme ako sa bude mať dnes, ošetrovali jej nohu, čiže hrať by mohla vládať, aspoň udierať do tej lopty. Ale neoplatí sa mi tu hrať under, pretože to nie je také isté, istejšia je výhra.

Môj tip: Kohler J./Schumacher A. - Candelas B./Revuelta M. ---> 2 --> 1.70 --> 10/10 --> Unibet --> 24.07.2013  18:00 --> BET DŇA.

Ospravedlňujem sa za malé množstvo zápasov. Bohužiaľ kurzy nie sú a ja mám aj inú robotu. avšak večer spravíme ešte jedno previews a tam už toho bude viac. Ďakujem :).




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33