Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Behopolis - Eziove tipy - 25.07.2013

Mix športov / 25.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1682x | Počet komentárov - | Pridané: 25.07.2013, 08:25 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

A máme tu už aj deň 4. Nejako rýchlo plynie ten čas, najmä tento týždeň. Kto ešte nevie o čom vlastne je tento projekt nazvaný "Bethopolis" tu sú informácie: " Informácie o projekte tu boli včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet. Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne, o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa. Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. "

Novinky:

#- Upravený počet Live stávok z 3 na 5,

#- Väčší počet zápasov z tenisu, dnes špeciálne 5,

#- Väčší počet zápasov z plážového volejbalu, bude ich až 13,

#- Upravené informácie za posledné tri dni,

#- Z informácií v projekte vymazané informácie o odds,

#- Väčší počet zápasov z vodného póla, bude ich 5.

To je asi všetko z noviniek, krátke resume bolo podané ráno. Na anketu ste lenivý odpovedať, ale aj tak Vám nejaku spravím.

Dnes budú mať športy rovnaké označenie ako každý deň: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Vodné pólo.

Tak sa teda do toho pusťme.

 

A - Tenis:

 

#A1:  Kontinen M. - Herbert P. ---> Tento zápas sa mi páči už len kvôli hranici gamov a taktiež kvôli kurzu. Kontinen je domáci a v minulom kole rozobral Linzera. Herbert je pre mňa úplne v lese. Skoro prehral aj proti nenasadenému talianskemu hráčovi. Podľa mňa Herbert už bude chcieť ukázať, čo v ňom drieme, ale nemyslím, že má nejaké väčšie šance. Každopádne cieľom projektu je rozumne tipovať a preto nejdem skúšať výhru Fína, aj keď šanca tu je. Kontinena budú tlačiť diváci a Herberta tréner. Kontinen sa teraz nakopol a bude chcieť aspoň doma ukázať ako to šlape, keď je rozbehnutý, ale podľa mňa je to vyrovnaný súboj, tak skúsim radšej stávku na gamy. Ešte k tomu zápasu, Kontinen nevyhral žeby nejako dobre hral, ale Linzer robil nespočetne chýb a bol jalový na všetkých úderoch.

Môj tip: Kontinen M. - Herbert P. ---> Over 22 --> 1.85 --> 7.4/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  15:30.

 

#A2:  Giannessi A. - Angelinos T. ---> Vyskúšam talianskeho tenistu v nejakom tipe, je domáci, hrá soliídne, M8 všetko čo potrebuje na porazenie tuto prítomného gréka. Na výhru je však smiešny kurz, takže to vynecháme, ale niečo už len zahráme. Gianessiho sezóna ide dolu vodou, avšak dúfam, že sa na tomto turnaji chytí a pôjde parádne hore. Obaja v minulých zápasoch vyhrali v troch setoch, Angelinos porazil Lojdu a Gianessi Mertla. Nemyslím, že Angelinos dneska bude nejako extra bodovať a preto si myslím, že tu nepadne veľa gamov. Domáce prostredie je domáce a dnes sa to osvedčí.

Môj tip: Giannessi A. - Angelinos T. ---> Under 21 games --> 1.80 --> 6.4/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  16:00.

 

#A3:  Zopp J. - Eriksson M. ---> Škoda že je taký malý kurz na estónca. Samozrejme, že ho dnes budeme hrať. V predošlom kole zničil brita 6:0 a 6:2, bez dvojchyby. Bez nejakých extra nevynútených chýb. Riadne mu to šlapalo a za ten pekný kurz ho určite treba hrať. Avšak aj Eriksson si zatrénoval, keď rozbil domáceho fína v dvoch setoch 6:0. Obaja minulé kolo predviedli pekný výkon, lenže keď sa nad tým tak zamýšľam premýšľam akú stávku by som tu mal hrať. Eriksson je švédsky tenista, ktorý však dokáže držať krok aj s Top 100. Avšak Zopp nie je slabý a preto si myslím, že dnes tu padne under.

Môj tip: Zopp J. - Eriksson M. ---> Under 22.5 games --> 1.72 --> 5.8/10 --> Bet 365 --> 25.07.2013  13:30.

 

#A4:  Seppi A./Troicki V. - Begemann A./Emmrich M. ---> Absolútne nechápem ten kurz, čo je na druhú dvojicu. Však oni patria medzi svetovú špičku a títo singlisti nie sú až taký dobrý ako Begemann a Emmrich. Ako keby nestačilo obaja hrajú dvojhru, takže už to nebude plný výkon. Na tomto som sa teda totálne zasmial na kurze. Určite to budem hrať za veľa. Podanie je na strane Begemanna a Emmricha, hra na sieti taktiež. V minulom kole síce zaváhali v prvom sete, keď otočili z 4:2 na 7:5 a potom ukázali svoje kvality, keď vyhrali 6:0. Seppi a Troicky prešli prvým kolom, ale bez nejakého extra výsledku.

Môj tip:  Seppi A./Troicki V. - Begemann A./Emmrich M. ---> 1.94 --> 10/10 --> Marathon --> 25.07.2013  21:30 --> BET DŇA.

 

#A5:  Dodig I./Melo M. - Erlich J./Ram A. ---> Tu vyskúšam finalistov z Wimbledonu, za ten kurz. V minulom kole si poradili s bratmi Harrisonovcami v dvoch setoch 6:3 a 6:1. Erlich a Ram mali už v prvom kole problémy, keď im nenasadený pár pozliepaný z posledných hráčov ušmakol set. Dodig a Melo majú určite lepšie kvality než Erlich a Ram. Navyše Ram má problémy z rukou, tak som zvedavý ako sa to odrazí na zápase. Dodig je servis men, takže brejknúť ich bude ťažká práca. Určite budú chcieť vyhrať aj tento turnaj.

Môj tip: Dodig I./Melo M. - Erlich J./Ram A. ---> 1 --> 1.61 --> 5.4/10 --> Bet 365 --> 25.07.2013  21:00.

 

B - Plážový volejbal - Bude doplnený večer.

 

C - Vodné pólo

 

#C1:  USA W - Great Britain W ---> Británia nemá v tejto časti svetrového poháru  ani jednu výhru a dneska jej tam pribudne ďalšia prehra. Avšak myslím, že američanky si dneska zastrieľajú. Britki už 19 prehier po sebe, no nezaokrúhlia si to. Podľa mňa áno, ale kurz čo tam je ja ani neberem ako kurz. Chcelo by to 20 prehru a viac ako 20 gólov a bolo by to krásne. američankám sa darí, neprehrali ešte. Britkám bude chýbať ich kľúčová hráčka v obrane, takže si myslím, že to dnes bude prestrelka.

Môj tip: USA W - Great Britain W ---> Over 20.5 --> 1.85 --> 7.4/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  09:30.

 

#C2:  Canada W - Greece W ---> V tomto zápase je zase krásna hranica. Tento zápas som si vybral hlavne preto, že grékyne chytajú formu. Hrali spolu 3x z toho 2 zápasy skončili prestrelkou cez 20 bodov. Avšak sa mi to nejako dnes nezdá a radšej dám na formu grékyň. Obe mužstvá majú top zostavy a tak aj nastúpia. Už len kvôli kurzu na grékyne to hrám radšej takto.

Môj tip: Canada W - Greece W ---> 2 --> 1.98 --> 6.7/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  10:50.

 

#C3:  Australia W - South Africa W ---> Tuto padne určite prestrelka. Austrálčanky idú ako pílka a v kompletnej zostave. Južná afrika už balí kufre, nie je tu žiadna šanca, natrieskajú ich a dajú im kanonádu. To určite budem aj pozerať. Moc o tom ani netreba písať, pretože južná afrika nemá žiadne legendy ani dobré hráčky. Austrália je takisto dobrá, ale len ako celok a u nich platí "Jedna za všetky, všetky za jednu" a tam sa rešpektujú a majú sa radi ako sestry a taká je potom aj hra a aj výsledky aké predvádzajú.

Môj tip: Australia W - South Africa W ---> Over 22.5 --> 1.85 --> 6.1/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  18:50.

 

#C4:  Hungary W - Kazakhstan W ---> Tu vyskúšam maďarky, pretože aj ich forma stále rastie. Však Kazachstan roztriľajú rovnako ako na olympiáde. Nemajú žiadnu formu kazachyne a taktiež ani hráča, mali jednu dobrú a tá teraz relaxuje na dovolenke, kvôli zraneniu. A hranica tu je veľmi nízka. Určite sa oplatí. Maďarky nemajú nikoho zraneného ani na dovolenke.

Môj tip: Hungary W - Kazakhstan W ---> Over 21.5 --> 1.85 --> 4.8/10 --> Nordic Bet --> 25.07.2013  12:10.

 

#C5:  Spain W - Uzbekistan W ---> Vyskúšam španielky, ktoré tento rok parádna hrajú. Síce nevyhrávajú všetko, ale hrajú veľmi peknú hru. Uzbekistan je najslabšie mužstvo šampionátu, dostávajú cez 30 gólov za zápas. Tu netreba ani písať, stačí sledovať.

Môj tip: Spain W - Uzbekistan W ---> Over 27.5 --> 1.85 --> 5.9/10 --> Bwin --> 25.07.2013  21:30.

 

Šípky dnes neboli kvôli nedostatku zápasov, tak som si vybral turnaj žien vo vodnom póle. Snáď bude tento šport úspešný. Samozrejme nesmie chýbať anketa.

Aký počet zápasov bude zajtra 3 šport ?

@Futbal

@Vodné pólo

Dnes iba dva tipy na výber, pretože už nie je taký počet zápasov zo športov, ktoré by tu mohli byť. Novinky, ktoré sa týkajú počtu zápasov platia len na daný deň.

Plážové volejbaly budú vypísané, hneď ako sa vypíšu kurzy. Muži okolo 16:30 a ženy okolo 20:00.

Prajem pekný deň a nech Vám všetkým výjdu tipy.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33