Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Eziove tipy - 26.07.2013

Mix športov / 26.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1688x | Počet komentárov - | Pridané: 26.07.2013, 10:12 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Day 5. Pomaličky sa nám končí týždeň a takisto aj turnaje, takže počet zápasov, klesá. To znamená, že podľa počtu bude tento projekt pokračovať aj v sobotu aj v nedeľu.

PRe tých ktorý ešte stále nevedia o čo ide: " Informácie o projekte tu boli včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet. Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne, o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa. Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. "

 

Novinky:

#- Dnes špeciálne 7 tenisov,

#- Počet Live stávok pre dnešok zmenený na 7,

#- Špeciálny zápas zo štvrtého športu,

#- Kvôli nedostatku času a nvypísaným kurzom, dnes obmedzený počet stávok z plážového volejbalu zo 7 na 3.

 

V ankete ste si včera zvolili futbal. Príspevok a resume bol pridaný.

Dnešne označenia: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal a ten špeciálny zápas sa bude označovať Š. Neprezradím Vám čo to bude, nech máte prečo čítať.

 

A - Tenis:

 

#A1:  Zopp J. - Kontinen M. ---> Tento zápas sa mi páči, kvôli hranici gamov. Kontinen nestratil na domíácom turnaji ani set a porazil už dvoch silných hráčov. Ak mu dnes pôjde, tak má šancu aj vyhrať, ale určite to nebudem riskovať, že zahrám výhru. Zopp včera stratil set proti Eriksonovi zo Švédska, nemuselo to byť tak, ale prehral si vyhratý set. Potom to však dotiahol do konca. Od dnešného zápasu očakávam, že Kontinen bude chcieť vyhrať za každú cenu, alebo ho aspoň potrápi. Rozdiel v rebríčku je cez 600 miest, takže tam sa ani nepozerajte, ale foma je forma a doma je doma. Zopp tu tiež chytil druhý dych, tak uvidíme kto pôjde do nasledujúceho kola.

Môj tip: Zopp J. - Kontinen M. ---> Over 21.5 games --> 1.90 --> 7.9/10 --> Marathon --> 26.07.2013  16:00.

 

#A2:  Berlocq C./Zeballos H. - Monroe N./Stadler S. ---> Včera predviedli argentínčania pekný výsledok, po dvojhre zvládli aj štvorhru. Monroe a Stadler samozrejme obľúbenci, musím ich hrať v takom peknom kurze. Včera sa trošku potrápili s dvojičkou De Bakker a Junaid, ale to nevadí. Oni sú tiež kvalitný. Očakávam dnes výhru môjho obľúbeného páru, pretože neverím že Berlocq a Zeballos majú na to, aby ich porazili.

Môj tip:  Berlocq C./Zeballos H. - Monroe N./Stadler S. ---> 2 --> 1.73 --> 8.1/10 --> Paddy Power --> 26.07.2013  21:00.

 

#A3:  Sousa J. - Viola M. ---> Tu sa mi veľmi páči kurz na domáceho. Určite bude chcieť vyhrať domáci turnaj a pridať si do zbierky ďalši titul. Viola Matteo určite nie je súper pre neho. Síce sa mu na tomto turnaji darí, ale proti domácemu, nemá šancu. Sousa prechádza turnajom bez väčších problémova je určite kvalitnejší hráč, než Matteo. Viola včera síce vyhral a vysoko, ale stihol urobiť 3 dvojchyby a veľa nevynútených chýb. Sousa až tak moc chýb nerobí, keď mu ide tak mu ide. A keď nejde, tak pôjde a vyhrá zápas. Ani jeden nie je zranení, obaja môžu nastúpiť na zápas bez problémov. Opäť tu verím v domáce prostredie.

Môj tip: Sousa J. - Viola M. ---> 1 --> 1.67 --> 6.9/10 --> Paddy Power --> 26.07.2013  19:00.

 

#A4:  Gigounon G. - Rola B. ---> Vrátim sa ešte do Fínska, kde sa mi zapáčil aj tento zápas. Obaja majú formu. POrazili domácich a dobrých hráčov. Priemerná úspešnosť podania rovnaká. Aj chyby skoro rovnaké. Rozdiel v rebríčku je jedno mieste. Gigounon je 303 a Rola 302, takže rozdiel v týchto dvoch snáď ani nie je. Ako keby boli klony. A v takomto zápase zahrám určite over. Blaž ide ako pilka a Gigoun si ide svoje. Uvidíme, ako to dnes bude, ale sám som zvedavý, ako to dopadne. Nechápem tie odlišné kurzy.

Môj tip: Gigounon G. - Rola B. ---> Over 21.5 games --> 1.90 --> 6.4/10 --> Marathon --> 26.07.2013  15:30.

 

#A5:  Meffert D. - Alund M. ---> Meffertovi sa na tomto turnaji darí. Rozbil silného hráča a zatiaľ nestratil ani set. On je síce dobrý aj na double, ale v poslednom čase hráva hlavne single. Alund stratil už 2 sety a vždy vyhrá len o chĺpok. A podľa mňa aj dnes stratí set. Alunda tento rok vybije každý tretí slabší tenista, takže treba očakávať, že dnes to Alund nedopustí a bude hrať o život. Ani jeden nie je domáci, takže špekulovať tu moc nemusím. Meffertov takisto teraz nejako hraje, ako chce. A aj keď sa mu nedarí, vždy vyhrá. Alund už dnes musí ísť domov, ale mne je to vlastne jedno, pretože tu budem hrať gamy.

Môj tip: Meffert D. - Alund M. ---> Over 21.5 games --> 1.87 --> 6.2/10 --> Marathon --> 26.07.2013  16:00.

 

#A6:  Monteiro T. - Nedovyesov O. ---> Monteiro naložil aj domácemu favoritovi a aj svojmu krajanovi, ale nemyslím, že dnes naloží aj ukrajincovi. Páči sa mi hranica gamov, ktorú vypísala stávková. Monteiro bude valcovať aj dneska alebo aspoň doťahovať. Nedovyesov taktiež ide. V prvom kole nemec a včera holanďan. Samozrejme ukrajinec mu nadelil aj kanárika a vyprášil ho ako deku. Tento zápas je medzi prachovkami, tak uvidíme, ktoré bude lepšie prášiť.

Môj tip: Monteiro T. - Nedovyesov O. ---> Over 21 games --> 1.90 --> 5.8/10 --> Nordic Bet --> 26.07.2013  13:00.

 

#A7:  Sandgren T. - Klahn B. ---> Myslím že toto bude práve ten čistý tenis, avšak ja nepreferujem stávky na sety, tak skúsim gamy. Obaja hrajú dobre. Týmto turnajom idú bez nejakých väčších problémov a hlavne obaja sú domáci. A ako to už býva. Najčastejšie padajú overy, ak sa stretnú domáci na domácom turnaji. Toto si priam pýta over. Počujete ako to kričí. Klahn dneska zavesil kanaďanovi kanárik a poslal ho domov. Sandgren pre m§a nie je žiadnym prekvapením, hraje dobre a vybije aj silného hráča. 

Môj tip: Sandgren T. - Klahn B. ---> Over 22.5 games --> 1.90 --> 5.7/10 --> Bet 365 --> 26.07.2013  19:30.

 

B - Plážový volejbal - Neviem či to stihnem doplniť, ale nejaké zápasy určite budú.

 

C - Futbal

 

#C1:  HIFK - Keski-Uusimaa ---> K týmto ligám nemám čo písať. Čekol som si len posledné zápasy a viem, že sú to ligy, kde padá veľa gólov.  Vzájomné zápasy hovoria v prospech HIFK. Vyhrali v Keski 2:1, pred necelým mesiacom. Obe mužstvá z piatich zápasov vyhrali 4, z toho HIFK vyhralo 3 zápasy, kde presiahli hranicu 2.5 gólu a Keski 4, kde dosiahli vyššie skóre. Dokonca sa im podarilo nesúkať súperovy 9 gólov jednom stretnutí.

Môj tip: HIFK - Keski-Uusimaa ---> Over 2.5 goals --> 1.47 --> 7.3/10 --> Nordic Bet --> 26.07.2013  17:30.

 

#C2:  Flora - Tammeka Tartu ---> Vyskúšam aj zápas z estónskej ligy. Tieto mužstvá sa stretli proti sebe tento rok 2x. Z toho samozrejme vždy vyhrala Flora. Tento rok vo vzájomnom zápase prekročila hranicu 2.5 gólu 1x. Doma to však môže byť kanonáda od Flory. V poslednom čase majú obe mužstvá špatnú sezónu, hrajú všelijako. Ja však riskovať, tieto vyššie hranice nejdem, ale budem sa držať pri tých najzaužívanejších.

Môj tip: Flora - Tammeka Tartu ---> Over 2.5 goals --> 1.40 --> 7.3/10 --> Nordic Bet --> 26.07.2013  18:30.

 

#C3:  Ham-Kam - Mjondalen ---> Tieto mužstvá sa spolu stretli v tomto roku 2x, z toho každý vyhral 1x. Hranicu 2.5 prekročili 1x. Avšak v každom kole Nórskej ligy 70% zápasov končí nad 2.5. V posledných zápasoch, obe mužstvá zahrali skoro vždy nad túto hranicu. Myslím, že dnes nastúpia v plných zostavách. Mohol by to byť teda ten over.

Môj tip: Ham-Kam - Mjondalen ---> Over 2.5 goals --> 1.75 --> 5.8/10 --> Unibet --> 26.07.2013  19:00.

 

Špeciálny šport - Š - Aussie Rules - Austrálsky futbal

 

#Š1:  Essendon Bombers - Hawthorn Hawks ---> Tento zápas som si preštudoval veľmi detailne a dúmal som nad ním vyše 2 hodín, aby to bolo kvalitné. Forma je na strane Essendon, ktorý neprehrali už 6 zápasov v rade. Sú 2. v tabuľke a v tejto sezóne vyhrali 13x a prehrali len 3x. Percentuálna úspešnosť zápasov a hry, nehovorí v prospech Essendon, 131.4 ku 141.0. Konkrétne nazbierali 1720 bodov za celú túto sezónu, to je 107.5 bodov na zápas. A dostali 1309 bodov za celú sezónu, to je presne 81.8125 bodov na zápas. Essendon použijú proti Hawks svojho kľúčového hráča, ktorý sa pred týždňom vrátil z dovolenky. Je to Cale Hooker a je jediným riešením Bomberov, aby nedostali nakladačku. Nikto v ich mužstve nie je zranený a nastupukjú v plnej forme. Cale Hooker je 15. najlepší hráč podľa oficiálneho rebríčka AFL.

Teraz si preberieme Hawks. Z posledných piatich zápasov vyhrali 4 a jeden prehrali. Sú 1. v tabuľke a v tejto sezóne vyhrali 14x a prehrali 2x. Percentuálna úspešnosť zápasov a hry, hovorí práve v prospech tohto tímu. Oni majú tých 141.0. Dokopy v tejto sezóne nazbierali 1864 bodov, to je 116.5 bodu na zápas. Dostali však väčší počet gólov, ale len o 15. Konkrétne 1324, priemer teda je 82.5 bodu na zápas. K Hawks sa po zranení vracia ich najlepší hráč Lance Franklin, ktorý v deviatich hrách zavesil 42 bodov, to je už pekné skóre. Avšak oficiálne to ešte nie je, pretože informácie z nemocnice o jeho kolene sú stále otázne.Do plusu im hrá aj to, že proti bomberom postavia svojho najvyššieho hráča Jerryda Rougheada, je aj najvyšším v AFL.

To bolo info o ich mužstvách a teraz trošku H2H a štatistiky. V zneškodnený súpera prevládajú Bombers, vďaka Hibberdovi, ten ich kosí ako trávu. Dominujú avšak len o pár zneškodnení, konkrétne 382 : 373. Všetky ostatné štatistiky, ako voľný kop, odkopnutia, hra v 50 sú rovnaké. V tomto roku sa proti sebe ešte nepostavili. Hrá sa na Etihad Stadium, tam však nemajú dobrý pocit práve Bombery.

Bombery dnes prídu na zápas s tymito hráčmi:

  • 1 Michael Hibberd
  • 2 Tom Bellchambers
  • 3 Scott Gumbleton (EMG)
  • 5 Brent Stanton
  • 6 Joe Daniher
  • 7 Leroy Jetta (INT)
  • 9 Brendon Goddard
  • 10 Nick O'Brien (EMG)
  • 11 David Zaharakis
  • 15 Courtenay Dempsey
  • 16 Tayte Pears (INT)
  • 17 Jake Melksham
  • 18 Michael Hurley
  • 21 Dyson Heppell
  • 22 Jake Carlisle
  • 23 David Myers
  • 26 Cale Hooker
  • 29 Alwyn Davey (EMG)
  • 30 Patrick Ryder
  • 32 Travis Colyer (INT)
  • 38 Nick Kommer
  • 39 Heath Hocking
  • 40 Ben Howlett (INT)
  • 46 Mark Baguley
  • 47 Cory Dell'Olio

 

Hawthorn nastúpia v takomto zložení:

 

  • 2 Jarryd Roughead
  • 3 Jordan Lewis
  • 5 Sam Mitchell
  • 6 Josh Gibson
  • 10 Bradley Hill
  • 11 Brendan Whitecross
  • 12 Brad Sewell (INT)
  • 13 Kyle Cheney (EMG)
  • 15 Luke Hodge
  • 16 Isaac Smith
  • 17 Brian Lake
  • 18 Brent Guerra
  • 19 Jack Gunston
  • 20 David Hale
  • 21 Shane Savage (INT)
  • 22 Luke Breust
  • 23 Lance Franklin
  • 24 Ben Stratton
  • 28 Paul Puopolo
  • 29 Will Langford (EMG)
  • 32 Jonathan Simpkin (INT)
  • 33 Cyril Rioli
  • 39 Max Bailey
  • 41 Taylor Duryea (INT)
  • 47 Jonathon Ceglar (EMG)

 

Ktorý majú za sebou nejakú skratku sú Out, čiže majú zranenie.

Nakoniec teda nstúpi aj Franklin, ale Hooker nie je na listine, ale mal by tam byť.

Takže to bude parádny zápas, určite si ho aj pozriem. Mnoho austrálčanov podľa prieskumu tipuje, že vyhrajú Hawks.

Ešte niečo. Ja tu však víťaza hrať nebudem, pretože je tam malý kurz iba 1.35.

Vzájomné zápasy hovoria v prospech underu, lenže od minulej sezóny zmenili Hawks skoro celé mužstvo.

Percentuálne to však vychádza na over, podľa priemerného počtu bodov na zápas.

Môj tip: Essendon Bombers - Hawthorn Hawks ---> Over 200.5 --> 1.75 --> 9.5/10 --> SBOBET --> 26.07.2013  11:50.

Ešte niečo: Na livkách, ako sa začne zápasbudú určite aj nižšie hranice za pekné kurzy, avšak Bet 365 všetky nižšie hranice stiahlo, akonáhle sa dozvedeli o nastúpení niektorých dobrých hráčov. Ale na livkách to určite bude.

 

Dúfam, že sa Vám tento špeciál páči.

Anketa: Chceli by ste aj zajtra špeciálny šport ?

@Ano

@Nie

Môžete hlasovať do správ.

 

Prajem Vám pekný deň a nech všetko výjde.

 










Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33