Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis - Eziove tipy - 29.07.2013 ¤

Mix športov / 29.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1679x | Počet komentárov - | Pridané: 29.07.2013, 10:06 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 1

 

Nový týždeň je tu, včera tu už boli nejaké tie info, že to tu bude, trošku lepšie ako minulý týždeň. Dneska Vám to trošku upresním. Projekt bude prebiehať celý pracovný týždeň a podľa okolností aj v Sobotu. Každý deň od dnes do soboty tu bude príspevok s týmto názvom "Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal allebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok.

 

Dnes samozrejme bez noviniek, však tie sú už vpísané do článku. Ako 3 šport som dnes vybral futbal. Dnešné označenia: A - Tenis, B - Dnes kvôli nedostatku zápasov v jednotlivých športoch, B skupina nie je , C - Futbal. Dnes kvôli tomu nedostatku, bude taktiež menej futbalov, iba 5.

Tak sa do toho pusťme.

 

A - Tenis

 

 

#A1:  Angelinos T. - Arenas-Gualda I. ---> Ja vyskúšam gréka za ten kurz, previedol sa v Orbetelle minulý týždeň. To čo tam hral bolo super. Ušmakol set aj favoritovi. H2H hovorí v prospech španiela. Hrali v grécku a Angelinos prehral 1:2 na sety a v poslednom 6:7. Podňa mňa dnes vyhraje, síce je to proti pravidlám, proti domácim nie, ale keď ho dokázal Arenas poraziť doma, tak môže aj Angelinos. Vo veľa zápasoch býval outsiderom a dokázal ich vyhrať. Dnes to mylím, nebude inak. Arenas hral minulý týždeň v Guimaraes, kde sa nepredviedol. Angelinos má dobré podanie a ritern bombový. Arenas jalový hlavne na backhande, tak snáď to Angelinos využije. A ten Arenas nevie chytať nič, čo končí na lajne, tak dúfam, že to Angelinovi jeho tréner povedal.

Môj tip:  Angelinos T. - Arenas-Gualda I. ---> 1 ---> 2.05 ---> 8.6/10 ---> Unibet ---> 29.07.2013  14:30.

 

#A2:  De Schepper K. - Mayer L. ---> Kennymu to teraz neľlape, tak akoby malo. Už prehral 3x po sebe a vždy sa len príde pozrieť na turnaj a ide domov. Leonardo chytil nejako formu a rozbúchal Ramos, nášho však už v Umagu nedokázal poraziť, ale hral dobre. Teraz mu to ide a parádne. Kenny by sa mohol uchytiť, má delové podanie a nie je jalový na žiadnom údere, len sa mu nedarilo. Mayer, ako kedy. Raz mu ide a raz nie. Na antuke mu teraz moc nejde, ale hádam to už pôjde, na tej antuke. Síce sa mu pred Wimbledonom toršku darilo aj tam, ale potom už nič. Uvidíme čo bude čarovať Mayer, no však ja idem opatrnejšie. V minulom zápase, keď hral Kenny proti Traverovi, bolo vidieť, že mu nejde. Zlostil sa a zbytočne robil chyby. Dnes to však už nebude ten Kenny, aký to bolo minulý týždeň. Podstivo trénoval a je pripravený rozbaliť to naplno.

Môj tip:  De Schepper K. - Mayer L. ---> Over 21 games ---> 1.63 ---> 8.2/10 ---> Pinnacle Sports ---> 29.07.2013  11:00.

 

#A3:  Knowle J./Mayer L. - Brands D./Mertinak M. ---> A máme tu zase môj obľúbený druh zápasu. Takže, Knowle je pre mňa dobrý tenista, len to podanie nemá stále vyšperkované. Mayer bude hrať dvojhru a ak ho Kenny potrápi, čo očakávam, už nebude vládať hrať aj štvorhru. Nie je tenista práve sa najlepšou kondičkou. Ak budú 3 sety, tak vo štovrhe to bude 0 bodov. Samozrejme, že by mohli aspoň nastúpiť. Leonardo je veľký bojovník, ten bude chcieť aspoň nastúpiť a odohrať. Brands, hrá dobre. Minulý týždeň, porazil aj dedka Fedexa, takže niečo v sebe má. Mertiňák, by sa už mohol dostať v štvorhre niekde ďalej ako do 2. kola. Knowle a Mayer spolu hrali v Umagu minulý týždeň, hneď vypadli v prvom kole, keď prehrali s víťazmi turnaja. Brands a Mertiňák spolu ešte nehrali. Ale nie sú slabý. Brands má dobré podanie a Mertiňák je dobrá na sieti.

Môj tip: Knowle J./Mayer L. - Brands D./Mertinak M. ---> 2 ---> 2.18 ---> 6.4/10 ---> Marathon ---> 29.07.2013  16:30.

 

#A4:  Kudla D. - Groth S. ---> Tuto je síce vysoká hranica, ale očakávam tiebreak a možno aj 3 sety. Obaja majú dobrý servis. Groth má slabú medzihru, ale aj včera nastrielal poriadne veľa és. Kudla patrí medzi tých, ktorý majp dobrú psychiku, na tráve sa mu celkom darí. Kudla je domáci, takže tiebreaky by mal zvládnuť, ak ho domáci podporia. Obidvaja sa budú spoliehať na svoje podanie. Spolu ešte nehrali, ale favoritom je práve držiteľ svetového rekordu prvého podania. Ja ale skúsim ten over.

Môj tip:  Kudla D. - Groth S. ---> Over 23.5 games ---> 2.06 ---> 5.7/10 ---> Marathon ---> 29.07.2013  23:30.

 

#A5:  Montanes A. - Ungur A. ---> Tu sa mi páči, ten kurz, síce na nízku hranicu, ale tak skúsime. Montanes nám v Umagu ukázal, čo je v ňom. Porazil Gasqueta, Lajovic a dokonca uhral set proti Monfilsovi. Ungur, ten nemá žiadnu formu, porazí ho aj hráč mimo 200.  V umagu prehral proti Garciovi Lopezovi, hneď v prvom kole. Na antuke mu teraz moc nešlape. Montanes, znovu chytil už tretí dych a zase si hrá svoje. Mal by Ungura poraziť, ako nič. Ungur má na nič podanie a ak sa mu nedarí, že prehraje prvý set 0:6, tak už to vzdá. Hádam neskrečuje, aj keď mal pred mesiacom problémy s ramenom, ale tak mal dosť času na zrehabilitovanie. Podľa mňa to dnes vyhraje Montanes s prehľadom.

Môj tip: Montanes A. - Ungur A. ---> Under 21.5 games ---> 1.70 ---> 5.5/10 ---> Pinnacle Sports ---> 29.07.2013  12:30.

 

B - Nedostatok zápasov na daný šport

 

 

C - Futbal

 

 

#C1:  MyPa - Rovaniemi ---> Navštívime fínsku ligu, Veikkausliigu. Tento rok sa tieto mužstvá stretli raz a vyhralo Rovaniemi v pomere 2:1. Posledných 5 zápasov Rovaniemi hralo under. Spolu dali iba 2 góly. Mypa však dostáva aj dáva góly. Tieto mužstvá, proti sebe hrali už dlhšie roky vo Fínskej lige a vždy to bol gólovo bohatší zápas. Dnes by sa už mohli oba tímy rozostrieľať a zase proti sebe.

Môj tip: MyPa - Rovaniemi ---> Over 2 goals ---> 1.61 ---> 9.2/10 ---> Marathon ---> 29.07.2013  17:30.

 

#C2:  Angelholms - Assyriska FF ---> Tieto mužstvý sa stretli v tejto sezóne raz. Vyhrali Angelholms 4:0, ale hralo sa v Assyriske. Tieto mužstvá spolu hrali u mnohokrát a vždy to je pekná gólová prestrelka. Nastúpia v najlepšej zostave a to obe mužstvá. Angelholms sa v poslednej dobe darí trošku menej, ale stále hrávajú zápas bohaté na góly. No a somzrejme dnešný nebude iný.

Môj tip: Angelholms - Assyriska FF ---> Over 2.5 goals ---> 1.65 ---> 8.3/10 ---> Unibet ---> 29.07.2013  19:00.

 

#C3:  Home United - Geylang ---> V sigapurskom poháry bývajú vysoké výsledky, ak sa hrajú tieto vyššie boje. Tieto tímy sa stretli v tejto sezóne mimo pohára 2x, z toho vždy vyhrali Home. Raz doma 2:1 a raz vonku 3:1. 1. zápas v pohári medzi tymito mužstvami vyhral Geylang 2:0. Domáci priam nenávidia tento tím a budú chcieť postúpiť oni, na to potrebujú vyhrať rozdielom troch gólov, alebo len dvoch. Avšak verím, že toto dnes bude prestrelka a poriadna. A skončí to vysokým výsledkom, ja však pôjdem opatrne.

Môj tip: Home United - Geylang ---> Over 2.5 goals ---> 1.55 ---> 8.1/10 ---> Nordic Bet ---> 29.07.2013  14:00.

 

#C4:  Floriana - Qormi ---> Zastavím sa aj v Malte. Práve prebieha AME Cup. Vybral som si tento zápas, pretože Floriána dala v dvoch zápasoch 10 gólov. V tejto sezóne spolu hrali 3x, z toho raz bola remíza a 2x vyhrala Floriána. Raz to bola prestrelka a raz len jeden gól. Floriána je prvá v tabuľke a svoje prvenstvo si bude chcieť potvrdiť rozbitím tohto tímu. Qormi chýba kľúčový hráč, takže to budú mať ťažšie a Floriána o to ľahšie.

Môj tip: Floriana - Qormi ---> Over 2.5 goals ---> 1.47 ---> 7.7/10 ---> Bet 365 ---> 29.07.2013  20:30.

 

#C5:  Lugano - Biel ---> Aj vo Švajčiarsku sa nám pomaličky rozbieha liga. Lugano zatiaľ hralo 2 zápasy. Trénujú naplno a forma je dobrá. Budú chcieť prvé misto v tabuľke. Biel nemá nejakú Extra formu, dobrí hráči im poodchádzali do iných mužstiev, tak už zostal slabší tým. Tu nie je čo písať. Uvidíme čo vyčaruje tréner. Ich najlepší strelec Silva R. dnes taktiež nastúpi, tak sa teším ako to dopadne.

Môj tip: Lugano - Biel ---> Over 2.5 goals ---> 1.65 ---> 5.9/10 ---> Nordic Bet ---> 29.07.2013  19:45.

 

Na dnes toho moc nie je a nechcem nasilu hľadať zápasy. Tieto snáď stačia. Tak dnes bude 15 live stávok, miesto viac športu v projekte. Dúfam, že sa tento novší design projektu páči a je prehľadnejší.

Prajem pekný deň.

 

 

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33