Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

Tipuj s DOXXbetom a vyhraj špičkovú MEGATELKU!
Tipsport súťaž o lístky na MS, dresy a Nety

nasetipy.com - politicke kecy


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis - Eziove tipy - 30.07.2013 ¤

Mix športov / 30.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1613x | Počet komentárov - | Pridané: 30.07.2013, 09:18 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 2

 

A máme tu druhý deň, ktorá ešte neviete o čo sa jedná, tak tu je info: " Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal alebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok. "

 

Novinky:

 

#- Počet zápasov z tenisu, dnes zmenený na 3,

#- Počet zápasov v plážovom volejbale, dnes zmenený na 5,

#- Zmenený počet futbalových zápasov, dnes iba 3,

#- Počet live stávok zmenený z 10 na 20, pre dnešok,

#- Dnes idem naozaj šetrne, tak dnes bez špeciálu.

 

Tak na dnes toľko z noviniek. Dnes budú označenia rovnaké ako každý deň: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal.

 

A - Tenis

 

#A1:  Monroe N./Stadler S. - Marach O./Verdasco F. ---> O dvojici Monroe a Stadler som už toho toľko napísal, no posledne ma sklamali, keď prehrali vo finále v Umagu, tesne 1:2 na sety. Hrali dobre, ale štastie im na konci chýbalo. Hrajú dobre, nemali ani jeden žiadne zranenia. Stadler hrá ľavou rukou a s jeho výškou pokrýva polovičku kurtu na sieti. Monroe, taktiež. Ani jeden z nich nenecháva voľný kurt a to je fajn. Ich forma stále rastie a putujú z finále do finále. Dnes hrajú 1. kolo proti rakúsko-španielskej dvojici. Marach je síce doma, ale to vo štvorhre neznamená, až tak veľa, ale niečo určite áno. Marach tento rok skrečoval zápas v Bangkoku, kvôli ľavému členku. Tie bolesti, však ešte stále nie sú úplne zahladené a stále vidno, že ho tam niečo bolí, aj keď už sú to 4 mesiace. Chodí z turnaja na turnaj a po zranení bol najďalej v druhom kole, nerátam Grand Slamy. Verdasco, ten hráva štvorhru, najčastejšie so svojím parťákom Marrerom. S iným partnerom mu to nešlape a ako som už písal ani nehráva. Hráč je to dobrý aj v singli aj v debli, ale uvidíme, ako to dnes bude. Zranenia nemá žiadne. H2H nehovorí nič, pretože sa tieto dvojice nestretli. Marachovou slabinou je jeho podanie, 2 je veľmi slabé a stojí za nič. Monroe, ten bombarduje svojim podaním. Stadler zase nevyniká v odrážaní loptičiek smerujúcich na telo. No a Verdasco, ten ako kedy. Ale myslím, že dnes to Monroe a Stadler rozbalia vo veľkom štýle. Zlepšili sa a to o dosť.

Môj tip: Monroe N./Stadler S. - Marach O./Verdasco F. ---> 1 ---> 1.83 ---> 9.1/10 ---> Bet 365 ---> 30.07.2013  16:00

 

 

#A2:  Hewitt L. - Harrison R. ---> Mne sa Hewitt, ako tenista veľmi páči. Super podanie, dobrá medzihra, žiadne zranenia ani simulácie, nič. Žiadne extra zbytočné chyby ani dvojchyby. Posledne sa mu na turnajoch začalo dariť. Na tvrdom povrchu má za rok 2013 bilanciu 10/5, čo je celkom pekné. V poslednom čase mu to šlapeca chodí z turnaja na turnaj a pomaličky bude už aj vo finále. Hrá pravou rukou, aj postavenie v rebríčku je lepšie.  Ale ani Harrison nie je nejaké B-čko. V Atlante sa dostal rovanko ďaleko ako Hewitt. Hrá pravou rukou, v rebríčku patrí do druhej stovky. Jeho hra je veľmi útočná a bilancia na tráve je 13/7. Podanie má Harrison priemerné. Ritern má trošku lepší, než priemerný. Tento rok nemal ani jeden zranenie a Harrison za svoju tenisovú kariéeru nemal ani jedno zranenie. Avšak jeho kondička nie je najlepšia. H2H zase nehovorí nič, pretože spolu nehrali. Hewitt patrí medzi tú skupinku tenistov, ktorý keď prídu na turnaj, tak začnú hrať ako páni a rozmetajú súpera. Len ten začiatok mu musí výjsť. V Atlante Harrison doplatil na svoju priemerné podanie a sám si prehral zápas. Hewitt, tak ten v tiebreakoch prehral a nič nepokazil, len Isner je trošku lepší.

Môj tip: Hewitt L. - Harrison R. ---> 1 ---> 1.55 ---> 9.0/10 ---> Pinnacle Sports ---> 30.07.2013  23:30.

 

 

#A3:  Kuncik J. - Vesely J. ---> Tento zápas sa mi páči, najmä kvôli hranici gamov. Kuncik, český tenista, ktorý hráva už pár rokov, ale len Futures a menšie turnaje. Bilancia na antuke je 7/12. Absolútne nanič podanie. V poslednom zápase nespočetne dvojchýb, slabé podanie. Iba si príde zobrať peniažky a môže ísť domov. Kuncik strašne slabý na riterne. Proste hráč patriaci do 900. V minulosti nemal žiadne zranenia. Hráva ako som už psíal, Futures a chodí na domáci Challengery, kde ho pustia. Tento rok bol 2x na Chaleengery z toho vždy prehral a to s hráčmi mimo elitnej 250. Dostal doma náklad od Pavlaseka a potom od Kowalczyka, ktorý sa narodil pre štvorhru a dvojhru vôbec nehrá. Neviem, kde sa hrabe. Veselý, to je už iná tenisové skupina, tiež chodí po Challengeroch, ale behne aj na ATP, ak má chuť. Patrí do elitnej 100 a porazil už mnoho dobrých tenistov. Vyhral pár titulov a bol vo viacerých finále. Posledne skončil na rakete Haidera-Maurera, avšak ten bol doma. Veselý má dobré podanie a vražedný forehand. Nie nadarmo je v tej 100. Spolu ešte nehrali, sú rovnako starý. Kondička je na strane Veselého. uncik nebude mať šancu zo svojim biednym tenisom vyhrať. Naviac mu nesedí Veselého štýl.

Môj tip: Kuncik J. - Vesely J. ---> Under 17.5 games ---> 1.72 ---> 7.5/10 ---> Bet 365 ---> 30.07.2013  14:00.

 

B - Plážový volejbal

 

#B1:  Schwaiger D./Schwaiger S. - Prokopeva M./Popova S. ---> Vyskúšam domáce rakušanky v undery v prvom sete alebo aspoň v zápase ešte uvidím. Svetové 4 a domáce by mali v pohdočke zvládnuť túto ruskú dvojicu. Nevidím tu veľké šance, proti drviteľkám. Sestry Schwaigerové patria medzi elitu v obrane. Hrajú skôr na obranu než na útok, ale každú šancu využijú a nezvyknú sklamať. Rusky teraz nehrajú dobre, pretože jedna z nich sa musí venovať štúdiu. Popova v minulom zápase robila veľa chýb a tým zavinila prehru v zápase o finále v Anape.Hrali spolu v Ríme, tam však rusky dokázali držať krok. Sestry vyhrali 22:20 a 21:19. Teraz sú však oveľa lepšie a odvtedy postúpili o 24 umiestnení.

Môj tip: Schwaiger D./Schwaiger S. - Prokopeva M./Popova S. ---> 1.Set under 37.5 points ---> 1.85 ---> 8.1/10 ---> Bwin ---> 30.07.2013  12:00.

 

#B2:  Forrer I./Verge-Depre A. - Kayser R./Eiholzer N. ---> Vyskúšam tento párik v undery. Forrer a Verge majú terza neskutočnú formu a riadne im to šlape. Majú neskutočné podanie, najmä Forrer, rýchlosť má ako muži. A sú schopné zobrať druhým podanie. Bude to súboj národa, čiže tu by mal byť over, ale nebude. Toto je volejbal a strašný rodiel v kategórií. Kayser a Eiholzer prišli teraz na tento turnaj za úmyslom zhabať penižky, pretože ešte nikdy nehrali so žiadnym párom z tejto kategórie a vôbec s párom zuaradeným vo FIVB. Ich kvality sú zatiaľ neznáme, ale Forrerová ju rozbije, aj ujdu, keď Forrerová podá, ak sa jej teda bude dariť. Verge Depre je dobrá na sieti smeč má ako dve ženy. Takže tu čakám lekciu pre svoje krajanky od Forrerovej a Depreovej.

Môj tip: Forrer I./Verge-Depre A. - Kayser R./Eiholzer N. ---> 1.Set under 37.5 points ---> 1.95 ---> 7.6/10 ---> Bwin ---> 30.07.2013  11:00

 

#B3:  Dubovcova N./Nestarcova D. - Arvaniti V./Karagkouni P. ---> Vyskúšam aj naše slovenky v undery. Boli 5 v Long Beach a svoju formu, čo nabrali budú chcieť potvrdiť. Na tento turnaj sa veľmi tešia, dokonca to spomenuli aj v rozhovore. Grékyne sú na iné veci, než na to, aby hrali tento šport. Tieto si chodia na turnaje prebrať výplatu a idú si váľať svoje prdelky na pláž do rodnej zeme. Boli už na veľa Grand Slamoch, ale nikde sa nejako lepšie neumiestnili. Naše majú oveľa lepšiu formu a dokážu ich rozmetať na prach. Navyše grékyne nemajú radi tento náš stredoeurópsky štýl hry a už vôbec im nesedí taký, aký hrajú naše, brazílčanky, češky a američanky, teda poniektoré. Ten štýl je taký, že sa snažia, čo najrýchlejšie ukončiť hru a smečujú im to tam a potom grékyne nemajú šancu. A to je práve hra, našich dievčat.

Môj tip:  Dubovcova N./Nestarcova D. - Arvaniti V./Karagkouni P. ---> 1.Set under 37.5 points ---> 1.80 ---> 7.1/10 ---> Bwin ---> 30.07.2013  14:00.

 

#B4:  Holtwick K./Semmler I. - Kohler J./Schumacher A. ---> Holtwicková a Semmlerová teraz chytili druhý dych. Po úspešnom grand slame v Long Beach, kde skončili 3, budú chieť ukázať čo v nich je a vhyrať to tu celé, to však nemôžu. Spolu hrali pred necelými tromi týždňami v GStaade, kde si Holwicková a Semmlerová poradili hladko 21:15 a 21:10. Dnes, keď sú ešte v lepšej forme, čakám poriadny výprask. Opäť je to súboj krajaniek, ale tieto nehrajú vôbec vyrovnane. Holtwicková a Semmlerová sú už 3 v rebríčku FIVB a ak by vyhrali tento turnaj, presunú sa na druhú priečku. Budú to mať ťažké. 

Môj tip: Holtwick K./Semmler I. - Kohler J./Schumacher A. ---> 1.Set under 37.5 points ---> 1.85 ---> 6.4/10 ---> Bwin ---> 30.07.2013  17:00.

 

#B5:  Fernandez S. L./Baquerizo E. - Teufl V./Klopf E. ---> Síce tu je malý kurz, ale už nič istejšie nevidím, dnes. Španielky už potrebujú niečo uhrať, lebo im to nejde a spadnú v rebríčku dole a nebudú žiadne prémie. Takže sa budú snažiť, vyhrať čo najrýchlejšie. Nemajú za sebou nejakú ružovú sériu, ale to som už písal. Grans Slam v GStaade sa im vôbec nepodaril a v Lon Beach to tiež nebola žiadna sláva. Dnes budú musieť ukázať svoje kvality. Vymenili už 2 trénerov, ale je im to nič platné. Druhá dvojica má 5 prehier po sebe, to sú opäť taký príživníci, ktorý len peniažky prídu zobrať. Nehrajú dobre a vôbec nemajú dobré podanie, na tom pracujú už dlho, ale nevidieť žiaden pokrok. Takže uvidíme.

Môj tip: Fernandez S. L./Baquerizo E. - Teufl V./Klopf E. ---> 1.Set under 37.5 points ---> 1.45 ---> Bwin ---> 30.07.2013  16:00.

 

C - Futbal

 

#C1:  KTP - Mikkeli ---> Tento zápas sa mi páči. KTP prehralo 5 zápasov po sebe, nie je tu forma. Ich najlepší strelec Ikävalko, dnes nastúpi po krátkej pauze. Obrana je rozhádzaná a má dovolenku. KTP hrá teraz absolútne zle, ale dnes to vyzerá, že by mohli dať nejaké tie góliky. Mikkeli vedú v overovej tabuľke. Dnes nastúpi aj duo kanonistov  Denis - Klimov. A v obrane bude excelovať 4. najlepší strelec ligy Kakkonen East, Särkkä, ktorý v tejto sezóne nastrieľal 9 gólov. H2H v tomto roku hovorí v prospech KTP. V Mikkeli vyhrali 4:0. Tak uvidíme, určite by to mal byť over, pretože to smrdí overom a strelci sú tu fakt dobrý.

Môj tip: KTP - Mikkeli ---> Over 2.5 goals ---> 1.45 ---> 9.1/10 ---> Bet 365 ---> 30.07.2013  17:30.

 

#C2:  1. FC Schweinfurt - Furth II ---> Začala nám aj ďalšia futbalová liga v Nemecku. Skúsim overové mužstvo Furth a jeho záložníkov, či mi dnes niečo vyčarujú. Spolieham sa na záložníkov, ako Steininger, Lex, ktorý spolu nastrieľali 7 gólov a sú najlepším duom strelcov v lige. Schweinfurt vie taktiež potrápiť svojich súperov, nijakých extra strelcov tam nemá, ale spolu hrajú dobré. Medzi lepších hráčov patrí, jedine tak Lunz, ktroý dal 2 góly, ale nikto viac.

Môj tip: 1. FC Schweinfurt - Furth II ---> Over 2.5 goals ---> 1.57 ---> 8.2/10 ---> Paddy Power ---> 30.07.2013  19:00.

 

#C3:  Balikpapan - Persib Bandung ---> Liga v Indonézií vyzerá tiež na overové. Balikpapan zahral 12x over a 17x under a sú predposledný, avšak v poslednom čase sa im darí dávať a dostávať góly. Persib je prvý v tejto overovej tabuľke a 21x zahral over a 7x under. Persibu sa v poslednom čase, darí veľmi dobre, na to ako im išlo minulý rok. Balik to už balí a nehrá to čo hrával predtým. POsledné zápasy, končili výsledkami ako 5:2, 3:3 a tak, to už je niečo toľko gólov.

Môj tip: Balikpapan - Persib Bandung ---> Over 2.5 goals ---> 1.55 ---> 6.9/10 ---> Bet 365 ---> 30.07.2013  16:00.

 

To je odo mňa asi všetko. Nie je čas písať toho až tak veľa a ani zajtra nebude, ale tak niečo málo tu určite bude. V priebehu dňa, sledujte live diskusiu.

 

Prajem pekný deň.

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33