Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis - Eziove tipy - 31.07.2013

Mix športov / 31.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1668x | Počet komentárov - | Pridané: 31.07.2013, 12:28 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 2

 

Pre tých, ktorý stále nevedia o čo ide, tu sú informácie: " Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal alebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok. "

 

Novinky:

 

#- Počet zápasov z plážového volejbalu zmenšený, dnes iba 3,

#- Počet Live stávok zväčšený z 10 na 15, platí len dnes.

 

Dnes trošku menej noviniek. Resume som podal už ráno. Tak sa do toho pusťme.

Označenia budú rovnaké ako každý deň: A- Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal.

 

 

 

A - Tenis

 

#A1:  Kontinen H./Kowalczyk M. - Mirzadeh V./Zivkovic D. ---> Táto dvojica je neskutočne dobrá. Myslím tú fínsko-poľskú dvojicu. Kowalczyk patrí do prvej 100 v rebríčku ATP Doubles a hrá vynikajúco. Hrá pravou rukou a jeho bilancia tento rok vo štvorhre na antuke je 20/10. Spolu s Kontinenom 4/1. Podáva strašne silno a je dobrý na lajne a odvracia aj nemožné údery. Kontinenova bilancia za tento rok vo štvorhre na antuke je 20/2. S Kowalczykom 4/1. Samozrejme aj Kontinen je dobrý vo štvorhre. A spolu sú až veľmi dobrý. Včera vyhrali nad favoritmi 6:3, 6:4 a ukázali že sú spolu zohratý. kontinen je mimoriadne dobrý na riterne a na backhande v štvorhre. Hrá pravou rukou. Kontinen si už vo štvorhre toho prežil dosť. Hrával na Futures, tam všetko vyhral a minulý týždeň uchmatol titul aj v Tampere. Vtedy hral s Tosicom, avšak ten nemá ani polovičné kvality Kowalczyka. Mirzadeh a Zivkovic tiež ostrieľaná dvojica. V poslednom čase ich vidieť spolu často na turnajoch. Nevyhrávajú, nedostávajú sa do žiadneho finále ani semfinále. Obidvaja sú američania, tak súhra tam je, avšak Mirzadeh aj Zivkovic často menili partnerov, teraz hrajú spolu, ale predtým to bolo hrozné. Každý turnaj, vždy iný hráč, či už s jedným alebo druhým. Mirzadeh hrá ľavou rukou a jeho bilancia na antuke za tento rok je 19/13. So Zivkovicom je to 8/6 na antuke. Zivkovic hrá tiež pravou rukou a jeho bilancia na antuke je 10/8. A s Mirzadehom 8/6. Nerád hrával na antuke, preferoval tvrdý povrch alebo nehral vôbec. Ani jeden z tejto dvojice nejak extra nevyniká z nejakým úderom. V tomto roku sa tieto dvojice v takmto zložení ešte nestretli. Avšak Kowalczyk hral so Sijestromom a tam sa stretli, bolo to tuším v Prahe. Vyhrali Mirzadeh a Zivkovic, ale Kowlaczyk mal vtedy bolesti hlavy, tak už v druhom sete nič nehral a aj tak to dotiahli do tretieho setu. Je to proste tenista, ten Kowalczyk. Myslím, že dnes to vyhrá práve prvá dvojica. Mirzadeh a Zivkovic sa včera trápili s outsidermi a nevykazovali žiadne extra výsledky. Forma, šikovnosť, kondička, údery všetko je na strane Kontinena s Kowalczykom. Takže nevidím dôvod prehry a za ten kurz to skúsim určite.

Môj tip: Kontinen H./Kowalczyk M. - Mirzadeh V./Zivkovic D. ---> 1 ---> 1.83 ---> 9.9/10 ---> Bwin ---> 31.07.2013  17:00.

 

#A2:  Vesely J. - Pavlasek A. ---> Včera nám Veselý ukázal svoje kvality, keď rozbil svojho krajana 6:1, 6:0. Podanie mal dobré a nerobil žiadne chyby. Je vidieť, že patrí do prvej stovky. Nemá žiadne problémy a včera hral v úplnej pohodičke. Dokonca včera podal rýchlosťou 184 km/h, čo je teda dosť pre neho. Nemal žiadne dvojchyby a súperovi nedelil 9 és. Jeho bilancia na antuke je za tento rok 24/6. Na antuke mu to šlape. Hrá ľavou rukou a v zápasoch je to výhoda pre neho. Pavlásek včera vyhral, síce mal toršku problémy, ale nakoniec ho domáci potiahli a zvíťazil nad Kovalíkom. Hrá pravou rukou, ale jeho podanie sa dá ľahko zobrať, ale je aj šikovný brejker. Podľa mňa proti Vyselému nebude mať šancu, keďže Veselý je iné kategória, v dnešnej dobe.  Jeho bilancia na antuke je 10/8, skôr sa mu darí na Futures, ktorý sa hrá prevažne na tvrdom povrchu. Pavlasek má strašne jalový backhand, ako sme mohli vidieť včera. H2H je vyrovnané, je to 1:1. Raz vyhral Pavlásek na antuke v troch setoch a raz Veselý na tvrdom povrchu v dvoch setoch. Ale to boli turnaje Futures, teraz je Veselý úplne inde. Diváci potlačia Veselého, pretože Pavláseka nemajú najradšej, kvôli jeho chovaniu. Abšak ja si osobne myslím, že by tu dnes mohol padnúť under. Síce sú to dvaja domáci, ale Veselý je oveľa lepší a má účinnú hru proti Pavlaskovi.

Môj tip: Vesely J. - Pavlasek A. ---> Under 19.5 games ---> 2.00 ---> 7.9/10 ---> Nordic Bet ---> 31.07.2013  16:00.

 

#A3:  Stepanek R. - Llodra M. ---> Radkovi sa v poslednej dobe darí. Hrá dobré výsledky a zranenie, ktoré mal na wimbledone už nie je také zlé, ale stále ho to trošku obmedzuje. Bilancia na tvrdom povrchu je 4/2. Ale jeho najobľúbenejším je antuka. Hrá pravou rukou. V prvom kole vyradil domáceho Johnsna 7:6 a 6:3 a nemal žiadne problémy. Je vysoký 185 cm, takže podanie tu funguje, ako má. Všetky údery má vyrovnané, ani jeden nie je nejako viac zaostalý. Najhoršie mu ide asi ten backhand, ale ten už zlepšuje. Llodra, je taktiež vysoký tenista, má 190 cm a výborný servis. Na tvrdom povrchu sa mu až tak nedarí, Tento rok tam hral 7x a bilancia je 3/4. Avšak mal problémy v poslednom čase. Teraz už však je fit. Na tomto turnaji ešte nehral. H2H hovorí jednoznačne v prospech Štepánka, je to 6:1 a stretli sa už na všetkých možných povrchoch. Na tvrdom povrchu je bilancia 2:1 pre čecha. V hale to je 2:0. Na antuke to je 1:0 a na koberci tiež 1:0. Ich zápasy sú veľmi dlhé a väčšinou sú to tri sety. Obaja sú servismeni, takže určite tu bude jeden tiebreak, odkedy sa Llodra zlepšil, tak je tam vždy. A na Harde to tam musí byť 100%. Takže tu mi zostáva zahrať iba jeden tip.

Môj tip: Stepanek R. - Llodra M. ---> Over 22 games ---> 1.81 ---> 6.7/10 ---> Pinnacle Sports ---> 31.07.2013  22:00

 

#A4:  Emmrich M./Kas Ch. - Hanescu V./Mergea F. ---> U mňa dneska jednoznačne prvá dvojica. Emmrich teraz chytil formu a hrá ako pán, lenže jeho parťák Begemann to nejako veľmi lajdáčil a nechcelo sa mu hrať. Má poriadny servis, tento Emmrich a silný forehand. Bude podávať proti Hanescuovi, ktorý bude po dvojhre s Montanesom unavený. A Emmrich ho tam na podaní rozoberie. Hrá ľavou rukou, čo je ešte väčšia výhoda proti Hanescuovi. Kas by sa už chcel dostať aj ďalej ako do prvého kola. So svojím partnerom už nehráva, tak často ako hrával. Ale po tom zranení čo mal na French open mu to ani tak nejde. Ale myslím, že dnes by sa mohol chytiť. Taktiež hrá dobre. Je dlhý, takže niečo na sieti uhrá. Hrá pravou rukou. Druhá dvojica tvorená Hanescuom a Mergeom nie je na štvorhru práve najlepšia. Hanescu nie je na štvorhru svorený a nehrá ju najradšej, neviem prečo sa prihlásil, Hrá pravou rukou ale je vysoký skoro dva metre. Obľúbeným povrchom je antuka. Mergea, no tak ten partnerov strieda ako na bežiacom páse. Hrá pravou rukou a bude mať nevýhodú oproti Emmrichovi, keď bude servovať ľavou rukou, pretože jeho backhand je jalový. Pochybujem, že sa vôbec natiahne za tou loptičkou. H2H hovorí za nič, ešte sa spolu nestretli. No samozrejme že Mergea sa už stretol z oboma, ale Hanescu nie a v takomto zložení už vôbec.Domáci si budú tlačiť svojho nemca Emmricha je to vybavené.

Môj tip: Emmrich M./Kas Ch. - Hanescu V./Mergea F. ---> 1 ---> 1.67 ---> 7.0/10 ---> Paddy Power ---> 31.07.2013  15:30.

#A5:  Fleming C./Marray J. - Huey T./Inglot D. --->  Flemming a Marray zohratá anglická dvojica. Hrajú spolu už dlho a nemenia si partnerov, tak často. Bilancia na tvrdom povrchu je 3/2. Minulý týždeň sa prebojovali až do finále turnaja v Atlante, kde však prehrali v dvoch setoch. Ale už budú chcieť vyhrať turnaj a budú sa snažiť, urobiť preto všetko. Obaja hrajú pravou rukou. Flemmingov obľubený úder je ritern a ten ktorý mu ide najlepšie je backhand. Podanie má taktiež dobré. Obľúbeným povrchom tejto dvojice je samozrejme tráva. Marray hráva na sieti a patrí medzi elitu najlepších hráčov štvorhry. Samozrejme že aj Flemming tam patrí. Huey a Inglot, teraz sú nerozohraný. Posledne hrali na Wimbledone kde vypadli v osemfinále. Nie sú rozohoratý a na tvrdom povrchu je ich bilancia 2/3 pre tento rok. Inglot je krajan týchto dvoch a Huey je z Filipín. Huey hrá ľavou rukou a Inglot pravou. Avšak na odtránenie problému z ľavou rukou tu je práve Flemming. Osobne si myslím, že to dnes vyhrajú Flemming/Marray. Divíci ich zbožňujú a hlavne Huey a Inglot sú bez formy, takže kým sa rozohrajú, bude to trvať. H2H hovorí v prospech druhej dvojice, ktorý vyhrali v Dusseldorfe 2:1 na sety, povrch však bol antukový a ten nemajú radi. Odvtedy sa onmnoho zlepšili, takže čakám výhru. 

Môj tip: Fleming C./Marray J. - Huey T./Inglot D. ---> 1 ---> 1.77 ---> 6.4/10 ---> Tempobet ---> 31.07.2013  22:00.

 

 

B - Plážový volejbal

 

#B1:  Hansel B./Schutzenhofer K. - Sinnema J./Stiekema M. ---> Nemecká dvojica včera hrala úplne zle, prehrali s outsidermi 0:2 na sety. Podanie 0 bodov, 8 podaní za set zlých. Všetko do outu. 0 bodov proste, Pokúšali sa hrať ako vedia, ale aj tak to bolo o ničom. Padli v rebríčku o 13 miest. Holandská dvojica, tú musím pochváliť, včera nabili svoje krajajnky v dvoch setoch. Boli to najväčšie favoritky, tie ktoré nabili. Podania, uff, 7 nechytateľných. Žiadne zbytočné chyby možno 1-2. Bomba smeč od Stiekemy, iba sa tak piesok výril. Ak predvedú to čo včera tieto nemky rozmetajú rovanko ako ten smeč Stiekemi rozmetal piesok. u mňa dnes určite tieto dve. to čo predvádzajú teraz to je famózna hra. Dúfam, že to nebude ako včera, že si tam zase poúradujú všetci a absolútne všetko naopak skončí ako má, ale tieto si idú svoje.

Môj tip: Hansel B./Schutzenhofer K. - Sinnema J./Stiekema M. ---> 2 ---> 2.25 ---> 9.0/10 ---> Paddy Power ---> 31.07.2013  15:00.

 

#B2:  Dubovcova N./Nestarcova D. - Goricanec T./Huberli T. ---> Včera sa naše predviedli v peknom svetle. Hrali absolútne zle alebo za tým bolo niečo iné. dnes sa musia predviesť a vyhrať v dvoch setoch a nemôžu si dovoliť prehru a ani výhru 2:1, pretože už pôjdu domov. Musí to byť 2:0. Naše včera katastrofa, ale to som už písal. 11 chýb za set, to je poriadna bieda. Možno im škodí ten alpský vzduch čo tam prúdi. Dubovcová mala včera na nič podanie. Absolútne zbytočné chyby. Dnes to musia napraviť. Druhá dvojica, včera pekný výkon rozobrali severské sestry v 3 sete a odvrátili toľko bodov, že až.  Ale už dnes nebudú vládať, im to stačí za včera. Dostali 5.500 € za zápas, ktorý vyhrali a už môžu ísť oddychovať. Gorinaec však včera išla hneď k lekárovi, pretože mala problémy z dýchaním po zápase. Ten alpský vzduch je, ale sakra zákerný. Huberti včera tiež viac chýb než obvykle, ale na severanky to stačilo. Dnes to vidím na naše v dvoch setoch.

Môj tip: Dubovcova N./Nestarcova D. - Goricanec T./Huberli T. ---> Under 80.5 points ---> 1.85 ---> Bet 365 ---> 31.07.2013  15:00.

#B3:  Schwaiger D./Schwaiger S. - Kayser R./Eiholzer N. ---> Včera domáce sklamali svojich divákov a diváci bučali až dokým nevypadli z ihriska. Dnes si musia taktiež zachrániť povesť a miesto v rebríčku a vyhrať 2:0 na sety. Predpokladám nenormálny výprask druhej dvojice. Síce sa včera držali proti mužatkám, ale dnes musia sestry, proste musia. Sú domáce a bola by hanba, keby vypadli hneď v základnej časti. Musia trošku zdokonaliť veci ešte. Navyše včera na nich bolo vidieť, že sú pod tlakom. Pod tlakom domáceho prostredia. Druhá dvojica, švajčiarky, včera hrali veľmi dobre, napriek tomu, že mali za súperky svoje krajanky, ale z bommbovým podaním. Avšak ani oni nezaostávajú zo svojim podaním, ale často končií v sieti. Smeče, taktiež dobré, ale jednoduché lopty smerujúce nízko pri sieti majú problém odraziť. A to je práve štýlo Schwaigerových.

Môj tip: Schwaiger D./Schwaiger S. - Kayser R./Eiholzer N. ---> 1.set under 37.5 points ---> 1.60 ---> Bwin ---> 31.07.2013 14:00.

C - Futbal

 

#C1: Haukar - Selfoss ---> Dneska nám začína 14. kolo futbalovej ligy na Islande. V posledných piatich zápasoch zahral Haukar over 4x. teraz im to nejako lieta do tej bránky. Dvaja kľúčový hráči tohto mužstva v obrane dnes nenastúpia, kvôli nevoľnosti. Selfoss, Nr. 1 v overovej tabuľke. Z posledných piatich zápasov zahrali over vo všetkých. Darí sa im, strieľajú góly, dostávajú góly a hlavne treba využiť tú dieru v obrane. Uvidíme či to dnes bude prestrelka. Ale Island je Island, tak to tu hádam padne.

Môj tip: Haukar - Selfoss ---> Over 2.5 goals ---> 1.48 ---> 9.5/10 ---> Bet 365 ---> 31.07.2013  21:15.

 

#C2:  Guangzhou Evergrande - Beijing Guoan ---> Guanghzou v posledných piatich zápasoch hrali výborne a vyhrali všetky stretnutia a to ešte aj v krásnom overy. Beijing tiež pekné, vysoké výsledky. Dnes nastúpia obidvaja v plnej zostave a bude to zaujímavý zápas. Myslím, že by tu ten over mohol padnúť, pretože obe mužstvá majú formu a chuť hrať.

Môj tip: Guangzhou Evergrande - Beijing Guoan ---> Over 2.5 goals ---> 1.72 ---> 8.7/10 ---> Marathon ---> 31.07.2013 14:00.

 

#C3:  Jazz Pori - TPV ---> Vyskúšame mužstvá, ktoré majú najlepších strelcov a hrajú dobre, dosahujú pekné a vysoké výsledky. Obe mužstvá nastúpia aj zo svojimi top útočníkmi. Jazz nastúpi s touto dvojicou Mäkelä a Kurittu. Obrana dnes bude bohužiaľ slabšia. TPV taktiež postaví do útoky top hráčov ako Ahonnen, Dieter. V obrane bude len Sousso. Dnes očakávam prestrelku v tejto lige.

Môj tip: Jazz Pori - TPV ---> Over 2.5 goals ---> 1.40 ---> 8.4/10 ---> Nordic Bet ---> 31.07.2013  17:30.

 

#C4:  Vikingur Reykjavik - Fjolnir ---> Vyskúšam domáceho lídra tabuľky islandskej ligy, ktorému to teraz ide, nemajú nejaké extra overové výsledky, ale dnes to vyzerá na ten over. Hrajú doma proti múžstvu z dolnej časti tabuľky. Túto sezónu už spolu hrali a Vikingur vyhral vo Fjolnire 5:2. To hovorí za všetko. Za Vikingur dnes nastúpia top kanoniery a za Fjolnir tá najlepšia zostava, avšak neverím, že bude stačiť. Keď nevedeli vyhrať doma a dostali debakel, dostanú ho aj tu a ešte väčší.

Môj tip: Vikingur Reykjavik - Fjolnir ---> Over 2.5 goals ---> 1.62 ---> 6.8/10 ---> Paddy Power ---> 31.07.2013  21:15.

 

#C5:  Persisam Putra - Arema Malang  ---> Dnes opäť vyskúšam Indonézsku ligu. Včera over nepadol, dnes musí. Persinam sú v tabuľke dole, ale ich forma stále stúpa, navyše budú chcieť vrátiť prehru zo začiatku sezóny, keď prehrali na ihrisku Arema 3:0. Nastúpia v plnej forme a budú sa snažiť. Arema si kraľuje v tabuške na prvom mieste, ale sú porzaiteľný. Nie sú to zrovna mužstvá, ktoré by strieľali góly, ale tento zápas sa mi pozdáva a aj to tak bude.

Môj tip:  Persisam Putra - Arema Malang ---> Over 2.5 goals ---> 1.60 ---> 6.1/10 ---> Marathon ---> 31.07.2013  14:00.

 

Dúfam, že sa dneskajší projekt bude páčiť.  Sú tam trošku dlhšie tie mini-analýzy.

GL, všetkým.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33