Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis ~ Eziove tipy ~ 02.08.2013 ¤

Mix športov / 02.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1624x | Počet komentárov - | Pridané: 02.08.2013, 10:42 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 5

 

Tí, ktorý stále neviete o čo sa jedná tu sú informácie: " Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal alebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok. "

 

Novinky

 

#- Počet tenisu znížený na 3, iba na tento deň,

#- Počet futbalu znížený na 3, iba na tento deň,

#- Počet live stávok zvýšený na 20, iba na tento deň,

#- Bez špeciálu.

 

Resume som už podal včera. Dnes opäť rovnaké označenia: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal.

Tak sa do toho pusťme.

 

A - Tenis

 

#A1:  Granollers-Pujol M. - Haase R. ---> Najskôr si preberieme španielskeho tenistu. Momentálne okupuje 53. priečku v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a jeho obľúbeným povrchom je antuka, na ktorej má za tento rok bilanciu 14/10. Obľúbeným úderom je forehand, ale najčastejšie hráva s obojručným. V prvom kole sa mu podarilo prehrýzť cez Pavica, 7:6, 6:2, potom v druhom kole si podal Zeballosa, ktorý po 8 hrách skrečoval, 6:0, 2:0. No a včera na jeho rakete skončil argentínsky bojovník Leonardo Mayer, ktorý na neho nastačil a prehral v dvoch setoch 6:3, 6:1. Ako hráč je veľmi arogantný a všetko hrá na základnú lajnu, ale do strán. Po tom, ako vymenil trénera sa mu začalo dariť. Obhajuje tu štvrťfinále z roku 2011. Haase, holandský tenista, o tom som tu už písal včera, ale tak zhrňme si to. Momentálne je na 66. priečke v rebríčku ATP. V prvom kole ukázal Brandsovi ako sa hrá tenis a poslal ho domov za hodinku. Porazil ho v dvoch setoch 6:4 a 6:1.Včera sa postaral o nasadeného Verdasca a zdolal ho v troch setoch, 4:6, 6:4, 6:3. Bol to pekný tenis, síce hral Verdasco dobre, ale na Haaseho to nestačilo. Hrá pravou rukou a má solídne všetky údery. V roku 2012 začal hrať ľavou rukou, ale potom prestal a hrá opäť pravou. Obľúbeným úderom je podanie a ak sa mu podarí má fakt pekný backhand. Občas súperovi ukáže aj svoj vražedný forehand. H2H nehovorí v prospech ani jedného. Je to 1:1. Pred ani nie týždňom sa stretli v Gstaade na antuke a tam vyhral práve Haase, ale o chlp, 5:7, 6:3, 7:6. Granollers zdolal Haaseho v Casablance v roku 2011, tiež to bol antukový povrch. Skončilo to 7:6, 7:6. Sú tu aj pekné hranice na overy, takže sám neviem čo vyskúšam, však sa ešte rozhodnem. Haase dnes opäť musí vyhrať. Hranollers už svoj úspech z roku 2011 obhájil, tak môže ísť domov. Haase bude mať silnejšie podanie, ale tento Granollers, uvidíme ako sa mu bude dariť.

Môj tip: Granollers-Pujol M. - Haase R. ---> 2 ---> 2.16 ---> 8.4/10 ---> Marathon ---> 02.08.2013  12:00.

 

 

#A2:  Kavcic B. - Panfil G. ---> Ako prvého si preberieme Blaža Kavčiča. Hrá pravou rukou a jeho štýlom hry je podanie a volej. Momentálne je na 120. priečke v rebríčku ATP. Obľúbeným povrchom je antuka a jeho bilancia za tento rok tam je 18/12. V prvom kole v Liberci skončil na jeho rakete Krajinovič, ktorý mu po namáhavej bitke ukradol set a tak mal problémy, avšak ostatné sety vyhral a vyhral aj zápas. V druhom kole dostal ľahkého súpera, Sergeyeva z Ukrajiny, ktorý s ním prehral v dvoch setoch, 6:4, 6:0. Avšak aj tu boli vidieť problémy v prvom sete, keď pri každom svojom podaní ponúkal Sergeyevovi aspoň 2 breakbally. Lenže Sergeyev bol včera v lese a nevedel trafiť kurz, tak to nevyužil. V prvom sete sa dá Kavcic veľmi ľahko zdolať, stačí mu na začiatku zobrať podanie a jeho hra je potom stratená a už púšťa set. Svojich trénerov na psychiku prepustil už niekoľkokrát, dvaja dokonca odišli aj sami. To je jednoducho nervný Blaž. O Panfilovi som tu taktiež toho písal. Ale zhrnieme si to. Hrá ľavou rukou. Okupuje 344. miesto v rebríčku ATP. V prvom kole zdolal Bjorna Phaua v troch setoch. Prvý set prehral, pretože mu nešlo podanie. Ostatné sety vyhral, vďaka svojmu podaniu a drvivému riternu ľavou rukou. Ten už Phau nedokázal odvracať. Včera na jeho rakete skončil taliansky tenista Vagnozzi, ktorý s ním prehral v dvoch setoch, 6:2, 7:5. Taktiež musel prejsť cez kvalifikáciu, ale tam to nemal ťažké. Jeho bilancia na antuke je 1 9/8 a v poslednom čase začal chodiť na Challengery a nie na Futures. čo v ňom je nám ukázal na domácom turnaji, keď ako outsider poslal domov svojho krajana a rakušana Melzera. H2H je teraz pre zmenu ticho, títo dvaja tenisti sa ešte nestretli. Avšak, ak mal Kavčič problém vracať úder druhého po dvojom podaní, tak čo potom bude robiť proti ľavákovi, keď pravácky slabý rittern ako má Sergeyev nedokázal odvrátiť. Navyše Kavcicov backhand ten nie je najlepší a v kondičke je lepší Panfil, ktorý behá ako srnka za každou loptičkou. Blaž sa však po prvom sete rozbehne a už sa mu zvykne dariť. Stávky na over sú tu tiež pekné a sú tu malé hranice, tak uvidíme čo si zahráme.

Môj tip: Kavcic B. - Panfil G. ---> Over 21 games ---> 1.91 ---> 7.9/10 ---> Marathon ---> 02.08.2013  13:00.

 

 

#A3: Trungelliti M. - Schwank E. ---> Ako prvého si v tomto zápase preberieme argentínskeho tenistu, Trungellitiho. Hrá pravou rukou. A jeho obľúbeným a najúčinnejším úderom je zabijácky rittern. A taktiež má solídny backhand. Momentálne okupuje 267. priečku v rebríčku ATP. V prvom kole v Sao Paule zdolal Barrientossa v troch setoch, 7:6, 4:6, 6:4. V druhom kole na jeho rakete skončil Molteni s ktorým vyhral taktiež v troch setoch 6:3, 3:6, 6:3. Jeho bilancia na antuke je 14/15 za tento rok. V tejto sezóne sa mi zatiaľ darí rovnako ako v minulej, žiadne lepšie výsledky. Schwank, tiež argentínsky tenista, ale až 649. v rebríčku ATP. Taktiež hrá pravou rukou. V prvom kole porazil Lopesa v dvoch setoch, 7:6, 6:4 a v druhom kole rozdrvil favorizovaného Andreozziho 7:5 a 6:2. Najlepší úder je forehand a má dobré podanie. Bilancia na antuke za tento rok je 5/7. Táto sezóna mu celkom padne. H2H je vyrovnaná, je to 1:1. Pred rokom vyhral Trungelliti v troch setoch, 7:5, 4:6, 7:5. Turnaj sa konal na antuke v meste San Juan. A pred dvoma rokmi vyhral Schwank, tiež v troch setoch, 6:3, 3:6, 6:3. Turnaj sa konal, taktiež na antuke v meste Cali. Oba turnaje boli Challengery. Dnes očakávam rovnaký priebeh, keďže obaja sú argentínčania a opäť to budú 3 sety. Keďže obaja majú dobré podanie, ťažko sa budú breakovať  očakávam dlhú aspoň 2-hodinovú bitku.

Môj tip: Trungelliti M. - Schwank E. ---> Over 22 games ---> 1.90 ---> 7.5/10 ---> Marathon ---> 02.08.2013  17:00.

 

 

B - Plážový volejbal

 

#B1:  Forrer I./Verge-Depre A. - Grawander N./Lundqvist K. ---> Opäť vyskúšam drviteľky, uvidíme ako si budú viesť aj dneska. Hranicu bodov, akú tam dalo Unibet, treba určite skúsiť, neverím, že sa budú trápiť a myslím, že to bude dvojsetová bitka. Spolu ešte nehrali. V základne skupine utrpeli švajčiarky prehru s domácimi rakušankami. Druhá dvojica neutrpela v základnej časti žiadnu porážku a porazili aj favorizované páry. Ale dnes tu už ide o veľa a budú hrať ako vedia a švajčiarky toho vedia dosť, podľa mňa dnes vyhrajú a bude to málo bodov. Ak budú využívať svoje silné podanie a smeče. Majú to vo vrecku, ak nie bude to ťažšie, ale mali by to zvládnuť. 

Môj tip: Forrer I./Verge-Depre A. - Grawander N./Lundqvist K. ---> Under 85.5 points ---> 1.85 ---> 9.4/10 ---> Unibet ---> 02.08.2013  11:00.

 

 

#B2:  Huber A./Seidl R. - Kadziola M./Szalankiewicz J. ---> Ak dneska chcú postúpiť svetové osmičky, Huber/seidl musia zabrať a to poriadne. Druhá dvojica hrá tento turnaj celkom pekne zatiaľ, obaja však majú prehru a o postupe rozhoduje tento zápas. Ak však Huberovi a Seidlmu ide podanie a ich prešpekulovaná hra. Poliaci si môžu hlavy strčiťv do piesku, pretože nevyhrajú. Oni proste musia a určite aj pôjdu ďalej. Hrajú lepšie, len sa im jeden zápas nepodaril, ak chcú postúpiťv musia taktiež vyhrať 2:0. Takže uvidíme, ale ja to prajem Huberovi a Seidlovi viac než poliakom.Vzájomná bilancia je 1:2, ale dnes to dorovnajú.

Môj tip: Huber A./Seidl R. - Kadziola M./Szalankiewicz J. ---> 1 ---> 1.90 ---> 6.9/10 ---> Unibet ---> 02.08.2013  14:00.

 

 

#B3:  Spijkers D./van Dorsten. M. - Marco F. A./Garcia Ch. ---> VYskúšam tu dvoječku, však prečo nie. Holandská dvojica je na turnaji FIVB prvý krát. Tak pochybujem, že niečo uhrajú, najskôr musia dostať na jednom GS výprasky a potom im to pôjde, tak začali všetci. Druhá dvojica je u mňa určite lepšia, dokázali držať krok aj s favoritmi na celkové víťazstvo. Chodia na turnaje, či už Grand Slamy, Openy a iné turnaje. Určite ich vyskúšam za ten kurz, čo na nich stávkové vypísali. Majú lepšiu hru, viac technickú, sú lepšie zohratý, takže ja tu mám jasno.

Môj tip: Spijkers D./van Dorsten. M. - Marco F. A./Garcia Ch. ---> 2 ---> 1.90 ---> 6.4/10 ---> Unibet ---> 02.08.2013  14:00.

 

 

C - Futbal

 

#C1:  BK-46 - LPS ---> BK hrá dnes doma a víťazstvo potrebujú ako vzduch. LPs sú posledný v tabuľke, takže tiež budú bojovať. Obidvaja nastúpia v plnej zostave. BK určite pošle na plochu záložníkov ako Lucas, Stevens, Brain. Toto trio im zaručí plno gólov a vížazstvo. LPS dnes iba zo svojim jedným útočníkom. Zvyšok má dovolenku. LPS pôjde dnes skôr na obranu a postaví do nej Rihtniemiho a Haika, ktorý budú mať čo robiť. Ďalej za BK nastúpia aj ich najlepší obrancovia Brain - Hafstrom - Heino, ktorý LPS nepustia k útoku. Očakávam prevahu vo všetkom možnom a hlavne tú strleckú a gólovú. Tento rok sa stretli 1x a vyhralo BK-46 na ihrisku LPS s výsledkom 1:2.

Môj tip: BK-46 - LPS ---> Over 2.5 goals ---> 1.65 ---> 8.4/10 ---> Bwin ---> 02.08.2013  17:30.

 

 

#C2:  Metta/LU - Jelgava ---> Vybral som si dve najslabšie mužstvá ligy, ktoré majú po 3 bodoch a vížazstvo naozaj potrebujú. Metta dnes musí vyhrať a preto povolala všetkých futbalistov, aby dnes prišli hrať. Síce tam nikoho známeho nemá a nikto nedal viac než 1 gól, ale musia zapracovať, aby sa neprepadli do nižšej ligy. Jelgava si dnes na ihrisko Metty prinesie tých najlepších hráčov ako Bespalovs, Danilovs, Malasenoks a podobne. Uvidíme ako budú hrať. Tento rok sa stretli 1x a to na ihrisku Jelgavy, kde domáci vyhrali 1:0. Avšak Metta to bude chcieť napraviť, alebo nie. Uvidíme kurz, ale skúsim zahrať over, keďže medzi tymito mužstvami ešte nepadol, dnes musí.

Môj tip: Metta/LU - Jelgava ---> Over 2.5 goals ---> 1.75 ---> 7.1/10 ---> Bet 365 ---> 02.08.2013  18:00.

 

 

#C3:  Mitra Kukar - Gresik ---> To už nemôže byť pravda, že ani v 4 deň v Indonézií nepadne over, to už musí výjsť. Obe mužstvá potrebujú body. Mitra v posledných 5-tich zápasoch neprehrala a neprehrá ani v 6-tom doma. Určite budú mať Full zostavu a Gresik príde zas so svojou obranou na nič. Absolútne zlú obranu majú. MItra má dobrú, niekedy dokážu podržať mužstvo, aj vonku. Mitra bude chcieť body a Gresiku je to jedno, pretože aj tak už nemôžu vyhrať a ani sa prepadnúť do nižšej ligy. Som veľmi zvedavý na tento zápas. V tejto sezóne sa stretli 1x a vyhrala Mitra na ihrisku Gresika 1:3. A to mal Gresik ešte dobrú obranu.

Môj tip: Mitra Kukar - Gresik ---> Over 2.5 goals ---> 1.67 ---> 6.8/10 ---> Paddy Power ---> 02.08.2013  16:00.

 

Takže odo mňa je to na dnes všetko. Je to trošku krátke, ale to nevadí, menej zápas, väčšia kvalita. V priebehu dňa sledujte live diskusiu.

Prajem pekný deň a snáď sa projekt páči.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33