Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!
DOXXbet rozdáva každému tipérovi až 50€


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis ~ Eziove tipy ~ 03.08.2013 ¤

Mix športov / 03.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1551x | Počet komentárov - | Pridané: 03.08.2013, 11:17 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 6

 

Tak a je tu posledný deň vydania projektu Bethopolis, pre tento týždeň. Ktorí ešte neviete o čom je projekt, tu sú informácie: " Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal alebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok. "

 

Novinky

 

#- Počet zápasov z tenisu znížený na 2,

#- Počet zápasov z plážového volejbalu znížený na 1,

#- Počet zápasov z futbalu znížený na 2,

#- Počet Live stávok zvýšený na 15.

 

Resume som zatiaľ nepodal, uvidíme ako to bude, či to bude také dlhé ako minulý týždeň alebo len krátke. Dnes rovnaké označenia, ako každý deň: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal. Tak sa do toho pusťme.

 

A - Tenis

 

#A1: Rola B. - Gonzalez A. ---> V tomto zápase si najprv si preberieme slovinského tenistu. Momentálne sa nachádza na 265. priečke v rebríčku ATP a od minulého týždňa postúpil o neuveriteľných 50 miest. Hrá ľavou rukou a má nenormálne dobrý forehand ľavou rukou, ktorý majú problém vrátiť aj lepší hráči. Jeho zbraňou je teda ten zabijácky forehand a taktiež má dobré podanie, ťažko sa breakuje, pretože nerobí veľa dvojchýb a väčšinou jeho úspešnosť 1. podania presahuje 80 %. A ešte to aj letí poriadne rýchlo. Na turnaji v Sao Paule sa mu celkom darí. V prvom kole vyrazil čislkého tenistu v dvoch setoch 6:3, 6:2. V druhom kole ako outsider porazil nasadenú trojku Clezara taktiež v dvoch setoch 6:3, 6:4. No a včera, resp. dnes porazil nasadenú jednotku Souzu taktiež v dvoch setoch 6:3, 6:4. Všetci traja mali problém vôbec odbiť ten forehand, aj keď Souza má solídny backhand. Aj s podaním mali problémy. Jeho bilancia na antuke je 7/3. Druhým tenistom, je kolumbíjčan, ktorý momentálne okupuje 137. miesto v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a jeho prioritou je zatlačiť súpera v zápase na základnú lajnu a potom skrátiť hru. Nie vždy sa mu to však podarí. Jeho bilancia na antuke je veľmi pekná 27/11. Hráva najmä na turnajoch v Južnej Amerike. Jeho najlepší úderom je skrátený backhand. Nedávno vyhral turnaj na domácej pôde. Konkrétne to bol turnaj v meste Medelin, ktorým prešiel so stratou jedného setu. Na tomto turnaji v prvom kole poslal domov Gomeza v dvoch setoch 7:6, 6:3. V druhom kole porazil Meganiho, taktiež v dvoch setoch 6:3, 7:6. No a v treťom kole skončil na jeho rakete Velotti, ktorého porazil veľmi hladko v dvoch setoch 6:2, 6:2. Ešte spolu nehrali a na tomto turnaji v minulosti nehral ani jeden z nich. Osobne si myslím, že Gonzales nebude mať šancu vrátiť zabijácky forehand, tak ľahko, aby dokázal skrátiť hru. Rola by si už zaslúžil vyhrať turnaj a verím, že dnes postúpi.

Môj tip: Rola B. - Gonzalez A. ---> 1 ---> 2.35 ---> 9.1/10 ---> Marathon ---> 03.08.2013  17:30.

 

 

#A2:  Junaid R./Puetz T. - Ebelthite C./Lee H. ---> Ako prvú si preberieme austrálsko-nemeckú dvojicu. Junaid hrá pravou rukou a patrí mu 122. priečka v rebríčku ATP Doubles. Bilancia na antuke za tento rok je 14/8. Junaid má dobrý backhand ale ani forehand nemá zlý. Jeho výhodou je výška. Junaid väčšinou nenecháva voľný kurt a snaží sa vrátiť každú loptičku a behá za ňou ako srnka. Jeho hra je agresívna a útočná. Puetz, ten sa nachádza na 261. mieste v rebríčku ATP Doubles. Hrá pravou rukou a dominuje svojim podaním, ktoré niekedy dosahuje veľmi peknú rýchlosť. Jeho bilancia na antuke za tento rok je 14/5. Taktiež hrá agresívne. Junaid hráva s oveľa lepšími hráčmi a chodí najmň na ATP turnaje, ale asi už chce aj nejaký ten titul z Challegeru. Puetz zase hráva len na Challegeroch. Táto dvojica sa už postarala o mnoho prekvapení. V prvom kole vyradila Krajinoviča s Tosičom, ktorých porazili 6:1, 6:2. A v druhom kole spolu porazili nasadené jednotky Sijestromaa Zelenaya v troch setoch, 7:6, 6:7, 11:9. No a včera sa im poadarilo poslať domov nasadený pár Kretschmera so Satchkom v dvoch setoch 6:2, 7:5. Majú veľmi kvalitnú hru a hrajú agresívne. Ich spoločná bilancia na antuke je 3/0, hrajú spolu prvý krát. Druhá austrálsko-čínsku dvojicu. Ebelthite okupuje 146. priečku v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a hrá hlavne obrannú hru a čaká na chybu súpera a to stále nemôže fungovať. Občas si aj on príde zahrať na ATP turnaje, ale nechodí tam často. Jeho najúčinnejším úderom je podanie. Nie vždy však funguje tak ako má a niekedy sa stáva nevýhodou. Jeho bilancia na antuke za tento rok je 12/7. Lee, čínsky tenista. Nenašiel som, koľkí je v rebríčku ATP Doubles, síce som hľadal až do 2000+. No nevadí, hráva pravou rukou, rovnako ako ostatní. Najúčinnejším úderom je forehand, ktorý má solídny. Jeho bilancia na antuke za tento rok je 11/6. V prvom kole táto dvojica porazila  slovenskú dvojicu, Kleca so Semjanom v dvoch setoch 6:3, 6:1. V druhom kole skončili na ich rakete outsiderim nad ktorými vyhrali 6:3, 6:4. No a včera sa im podarilo vyradiť, pre mňa favoritov na vížazov Kontinena s Kowalczykom a to v troch setoch, 6:3, 3:6, 10:4. Ebelthite hrá obrannú hru a Lee zase útočnú, tak uvidíme ako to dnes bude, ale kvalitatívne sú lepší JUnaid s Puetzom. A podľa mňa to tam dnes vyhrajú. Majú výhodu útočnej hry a výhodu pokrytia kurtu.Obaja majú radi antukový povrch. Spolu sa ešte nikdy nestretli.

Môj tip: Junaid R./Puetz T. - Ebelthite C./Lee H. ---> 1 ---> 2.10 ---> 8.4/10 ---> Nordic Bet ---> 03.08.2013  16:30.

 

 

B - Plážový volejbal

 

#B1:  Collado A. G./Herrera P. - Kunert T./Petutschnig L. ---> Už len tento zápas zostal v ponuke. Najprv si preberieme španielsku dvojicu a potom aj domácich. Španielu zatiaľ na Majstrovstvách Európy neprehrali ani set a ani zápas. Zatiaľ hrali 3 zápasy, či už so seberovnými súpermi alebo s outsidermi. Obaja do toho búchajú pravou rukou. Momentálne sa nachádzajú na 22. priečke v rebríčku FIVB. V základnej časti teda hrali tie 3 zápasy. Skončili prvý v tabuľke. V skupine mali páry ako Marco/Garcia, Spijkers/van Dorsten, Windscheif/Dollinger. Navyše dnesak budú chieť potvrdiť striebornú medailu z Long Beach a budú sa snažiť vyhrať, aby ukázali svoje kvality. O ich výhre pochybnosti nemám, ale domáci nebudú taký ľahý súper. Tak teda, domáci. Zatiaľ je ich bilancia na tomto turnaji 3:1. V základnej časti však skončili 3., ale včera si už v Play- Off zabezpečili postup do ďalšieho kola, keď prekvapujúco porazili taktiež domáci pár Nummerdora so Schuilom v dvoch setoch 31:29 a 21:13. V základne časti prehrali iba jeden zápas a to so svetovými dvojkami. Inak sa držali v pohodičke, aj keď tam mali ozaj silné páry. Obaja do loptičky udierajú pravou rukou. Momentálne a nachádzajú na 47. priečke v rebríčku FIVB. Vzájomné zápasy hovoria v prospech španielov, ktorým sa podarilo poraziť rakušanov na ich pôde na turnaji v Badene 18:21, 12:21. Hra španielov je technickejšia a problémy z podaním už odstránili a ich úspešnosť v každom zápase je vyššia. Rakušania majú zase útočnú hru, bijú a bijú až dokým nedobijú. Ja si myslím, že tieto páry sú vyrovnané a výsledok podobne ako dopadol pred necelými dvomi mesiacmi. Španieli sa v prvom sete rozbiehajú veľmi ťažko a rakušania zase rýchlo, udržať krok s nimi nie je žiadny problém.

Môj tip: Collado A. G./Herrera P. - Kunert T./Petutschnig L. ---> 1.Set over 37.5 points ---> 1.75 ---> 9.0/10 ---> Bwin ---> 03.08.2013  12:05.

 

C - Futbal

 

#A1:  MaPS - Harma ---> MaPS sa vy poslednej dobe začalo dariť. Vyhrali 4 zápasy z piatich a porazili aj lepšie umiestnených v tabuľke. Potrebujú body, ak ešte chcú zabojovať o vyššiu ligu. Odkedy MaPS kúpila kvalitnejších hráčov darí sa im. Dnes predpokladám pošle na hraciu plochu svoje trio záložníkov Suvala - Holma - Kaplas, ktorí sa im postarajú o víťazstvo. Do obrany pošle MaPS Järvinena a majú to vybavené. Ten to tam zmákne aj sám. Harma si prinesia do MaPS  svojich dvoch útočníkov Laineho a Olaju a tí sa budú snažiť niečo vyšpekulovať. Do obrany si určite zavolajú Makelu a jeho kumpánov, ktorí to tam budú zametať a uvidíme či aj úspešne. Vzájomné bilancia hovorí v prospech MaPS, ktoré vyhralo na pôde Harmi 2:0. Harma za sebou nemá najlepšie obdobie. Na súperových ihriskách dostáva nakladačky ako 7:1 od mužstva Narpes alebo 5:0 od mužstva TPV. MaPS sa teraz gólovo veľmi darí. Aj na súperových ihriskách zvyknú dať pekný počet gólov. Harme bude chýbať brankár, ktorý je kvôli zranenie out. Takže ak tam ešte postavia náhradu, ešte slabšiu než toho, tak čakám nakladačku. MaPS podľa papierov príde v plne formácií, tak som zvedavý, či naozaj. Určite sa nebudem báť vyššieho kurzu. Podľa mňa dneska dostane Harma poriadny náklad.

Môj tip:  MaPS - Harma ---> Over 4.5 goals ---> 2.95 ---> 7.4/10 ---> myBet ---> 03.08.2013  15:00.

 

#A2:  GAIS - Varbergs ---> V tomto zápase si preberieme najprv GAIS. V poslednom čase GAIS z piatich zápasov ešte ani jeden neprehralo, iba 3x remizovalo. Aj to boli výsledky ako 3:3, 4:4 a podobne vysoké čísla. Dnes nastúpia so svojimi najlepšími útočníkmi ako Drugge a Johansson, ktorý spolu skórovali v tejto sezóne 16x. Do obrany GAIS podľa všetkého pošle Augustssona a Anderssona, ktorí to tam budú riadiť. GAIS stráca 3 body na Sundvall a dnes potrebujú vyhrať, pretože Sundsvall má ťažký zápas, tak aby dorovnali skóre. Čo sa týka Varbergs, tím sa v poslednom čase obsolútne nedarí, vyhrali iba 2 zápasy z 5-tich a to by sa pri ich silnom mužstve nemalo stávať. Tak sa im podarilo klesnúť v tabuľke. Na dnešný zápas si prinesú naproduktívnejšieho strelca tejto ligy, svojho útočníka Vanneryra, ktorý nastrieľal v tejto sezóne už 11 gólov. Ďalej mu tam budú asistovať útočníci ako Sjohage. Do obrany nastúpia Bjork - Korona - Özdemirok, ktorí dnes budú mať prácu, avšak nepatria medzi najlepšiu obranu. H2H hovorí v prospech Varbegs, ktoré doma vyhralo 3:1. dnes im bude chcieť Gais vrátiť prehru v plno štýle. Obe mužstvá teda nastupujú v kompletných formáciach. V poslednej dobe, obe mužstvá zarezávajú viac, než predtým.

Môj tip: GAIS - Varbergs ---> Over 3 goals ---> 1.75 ---> 6.8/10 ---> Marathon ---> 03.08.2013  16:00.

 

Tak dneska to je oveľa kratšie, ale napísal som sa poriadne, máte to rošku dlhšie tie analýzy. Snáď sa projekt páči. Včera som už niečo málo napísal o budúcom týždni, že tento projekt nebude, pretože mám tenisový turnus, avšak všetko potrebné sa dozviete v diskusií dnes alebo zajtra. Podľa toho, ako mi výjde čas.

Pekný deň.

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33