Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!

nasetipy.com - funny links nasetipy.com - politicke kecy


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Fussball Wetten Schweiz

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ ~ Athletic Special ~ ¤

Day 3 [Monday] / 12.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Atletika | Zobrazení: 1849x | Počet komentárov 2x | Pridané: 12.08.2013, 09:05 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Tento môžeme to nazvať aj projekt som si pripravil, keď už sú tie MS v Atletike, no tak nech tu mám o tom aj nejaký ten článok/projekt. Bude to jednoduché.

 

Ako už všetci viete konajú sa Majstrovstvá sveta v Atletike. Miesto konania nemôže byť iné ako ruská metropola Moskva. Už tu mám deň 3. Pretekári sa pomaličky začínajú pripravovať a už priam cítiť to napätie. Dnes tu budú športy ako 110m prekážky a kladivo. Tieto športy budú konať muži. Z pretekov miernejšieho pohlavia som si vybral súťaže ako 100m a 400m. 

Začíname kategóriou muži.

 

                 Muži - 110m prekážok

 

Tak, tu je to veľmi ťažké, pretože konkurencia v tejto disciplíne je veľká. Medzi najväčšieho favorita sa zaraďuje Oliver, ale ani ostatní určite nie sú na predbežné vyradenie. Určite majú šancu aj pretekári ako Merritt, Richardson, Shubenkov. Počas roka sa toho v Diamantovej lige udialo mnoho. Dvakrát sa víťazom stal práve Oliver a jednekrát skončil na treťom mieste. Merritt bol len jedenkrát prvý, inak sa diamantovej ligy ani nezúčastňoval. Richardson párkrát zabojoval a skončil na treťom alebo štvrtom mieste. Shubenkov, taktiež dobré skákal a niekedy stál na stupni víťazov. Najlepší čas na diamantovej lige predviedol práve najväčší favorit Oliver, jeho čas bol 13,03s. Merrittove maximum bolo 13,05s. No a ostatný to mali okolo 13,20s. V minulom roku sa Majstrovstvá konaly v hale, čiže od tých časov sa nebudem odrážať pri nijakom športe. Posledné majstrovstvá, ktoré sa konali na dráhe boli v roku 2011 v Kórejskom meste Daegu. Vtedy zlato získal práve Richardson. Z jeho formy, avšak ubúda, pretože starne a už nepodáva také výkony, ako by mal. Shubenkov bude určite makať, aby teda niečo ukázal a očakávam podporu od domácich divákov. Najlepšie zareagovaie má rozhodne Merritt. Nechápem ten kurz na Merritta, ale atletika je nevyspytateľná a preto budem hrať radšej opatrnejšie. Osobný rekord za tento rok má určite Oliver 13.03s. Ale najráchlejší čas a rekord drží Merritt s časom 12.80s.  Richardson má taktiež dobrý čas a aj maximum za tento rok a aj to celoživotné. Týchto štyroch borcov by mohol ohroziť už len Parchment, ktorý na diamantovej lige na dráhe zabehol čas 13,05s a tým získal prvé miesto v Eugene.

Tak pár tipov:  Richardson J.  ~  1-4  ~  1.65  ~  7.8/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:00.

                        Richardson J. - Wilson R.  ~  1  ~  1.67  ~  7.8/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:00.

                      Oliver D. - Merritt A.  ~  2  ~  2.02  ~  6.4/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:00.

 

 

Muži - Kladivo

 

V tejto disciplíne patria medzi najväčších favoritov kladivári ako Pars, Kozmus, Melich, Litvinov. Všetci v poslednom čase ukazujú dobré výsledky. Na diamantovej lige sa kladivom, tak často nehádzalo, pretože kladivári zarezávali hlavne na tréningoch. Tohtoročné maximum drží práve najväčší favorit Pars. Kladivo vrhol do diaľky 81.02m. Druhým pretekárom je Litvinov, ktorý dokázal hodiť 80.89m. V tejto sezóne Mlecih hodil 80,28m. Kozmus  ukazoval slabé výkony. Na majstrovstvách však štartuje aj držiteľ svetového rekordu Koji, ktorý nastavil latku vysoko a v minulosti hodil až 84.86m. Čo je teda poriadna diaľka. TAkže si treba dávať pozor, lebo tento chlapík môže prekvapiť. Síce už nehádže to, čo hádzal, ale predviesť sa môže. Viac favoritov tu už neštartuje. Takže uvidíme, ako sa predvedú kladivári, ale ososbne si myslím, že domáci budú zase tlačiť svojho pretekára, Litvinova. Kozmus a Melich budú mať čo robiť, aby niečo dosiahli. Pre bližšie info Kozmus v tejto sezóne hodil len pod 80m.

Tak tu je pár tipov:  Litvinov S.   ~  1-3  ~  2.00  ~  8.4/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  18:25.

                             Kozmus P. - Melich L.  ~  2  ~  1.80  ~  7.8/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  18:25.

                              Melich L.  - získa medailu  ~ V ( Áno )  ~  1.75  ~  7.4/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  18:25.

 

 

Ženy 100m

 

V tejto disciplíne je oäť veľa konkurencie. Osobne sa mi páči, keď vidím poriadny pretek. Medzi favoritky patrí určite Fraser-Pryce, Okagbare, Gardner, Jeter. Ale u mňa má určite šancu aj Stewart. Najlepší čas za tento rok drží Fraser-Pryce a má hodnotu 10,77s. Avšak nezaostáva ani Okagbareová, ktorá na diamantovej lige zabehla 10,79s. Gardner má čas 10,85s, pričom je to jej osobné maximum za jej kariéru. Jeter v tejto sezóne slabý výkon, iba 10,93s, no a Stewart má 10,96s. Avšak konkurencia je stále veľká, keďže aj Ahoure má dobrý čas 10,91s a Lalova taktiež, síce tento rok je to slabota. Kadžá má nejaké to umiestnenie z diamantovej ligy, takže s tým to porovnávať nemôžme. Na dráhe sa najlepšie behá Fraser-Pryce. Ona to tam podľa mňa vyhrá, síce aj Okakbare má dobrú formu, ale má slabšie zareagovanie, tak hádam jej to trošku zťaží pretek. V Garder moc neverím, nemá tak dobrú formu, že by mohla vyhrať. Ale zato Jeter by už mohla niečo ukázať. Stewart má taktiež vysoké šance, len či ju Fraser-Pryce trošku potiahne. NO tak uvidíme, určite to bude zaujímavý duel a odporúčam si ho pozrieť.

Tak tu je pár tipov:  Fraser-Pryce S.A.  ~  V ( 1. )  ~  1.75  ~  7.1/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:30.

                             Jeter C.  ~  1-4  ~  1.60  ~  7.1/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:30.

                             Fraser Pryce S.A. - Okagbare B.  ~  1  ~  1.50  ~  7.1/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:30.

 

 

Ženy 400m

 

V tejto disciplíne sú le tri pretekárky, ktoré sa stále pretekajú. Sú to tieto tri, Montsho, Krivoshapka a Churuohu. Fortuna to má napísané takto, ale ona sa nevolá Churuohu, ale Ohuruogu. Tieto tri pretekárky sú najlepšie a stále prekonávajú svoje časy. Najlepší čas má domáca krivoshapka, ktorá v minulosti zabehla 400m za 49,16s. Montsho má rekord 49.33s, ten zabehla túto sezónu a je to veľmi dobrý čas, nakoľko Krivoshapka zabehla rovnaký úsek za 49,57s. No a posledná pretekárka, ktorá je zároveň aj posledná favoritka je Ohuruogu a tá má osobný rekord 49,61s a túto sezónu má čas 49,75s. A keďže stávkové favorizujú viac Ohuruogu na druhé miesto, budem fandiť domácej. Ona má podporu aj, keď chodí na iné súťaže. Nosí si svoj fanklub a ten bude rozložený na polke štadiónu. Čo k tomu dodať, asi nič no. Favoritky tu už nie sú, ale veľmi málo pravdepodobne, by mohla ohroziť stupne víťazov Ryzhova, ktoré bude mať podporu a zabehla pekný čas, 49,80s.

Tak tu je tip:  Krivoshapka A.  ~  1-3  ~  2.25  ~  8.7/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  19:10.

 

Špeciálna stávka a tip:  110m prekážok-muži-finále-víťazný čas  ~  0-12,99s  ~  1.80  ~  6.7/10  ~  Fortuna  ~  12.08.2013  17:00.

 

Dúfam, že sa Vám špeciál bude páčiť. Všetky stávky ponúka Fortuna. Ale aj iné stávkové to majú všetko v ponuke.

Prajem pekný deň.

 

 

 

 

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33
 Meno   Dátum   Reakcia na preview 
Ezio 12.08.2013, 20:07 Tak spravíme si resume.
6 OK - 5 KO.
Dnes sa mi nepodarilo uhádnuť najmä mužov 110m prekážky. Škoda toho času a taktiež Litvinov mohol zabojovať. Inak je to všetko v poriadku.
Dnes celkom úspešný deň, ohľadne tohto projektu.
Poincar 12.08.2013, 09:46 Nice job...
Nesuhlasim len s Merritom, ten uz ma hviezdne casy za sebou, ak dosprintuje 5 bude rad...
Kozmus nemyslim, ze prehra s Melichom, ale bude to tesne. Kozmus urcite pojde cez 80 metrov, 95% istota.
Inac so 100woman suhlasim, Fraser si pojde po vitazstvo, no na tu Africanku velky pozor, forma jak hrom...