Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

~ ¤ US Open Special ¤ ~

US Open [Day 1] / 26.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Tenis | Zobrazení: 1907x | Počet komentárov - | Pridané: 26.08.2013, 09:41 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

US Open

Day 1

 

Zdravím, fanúšíci a tipéri. Na túto dvojtýždňovú sezónu som si pre Vás pripravil projekt s názvom US Open Special. Tento projekt bude zameraný výlučne na zápasy z US Openu. Každý deň tu bude určitý počet zápasov, ten Vám upresním vždy na začiatku projektu. Dnes budú tie zápasy 3. To je myslím, na začiatok dosť. Pri zápase nemusí byť len jedna stávka, môže ich tam byť aj viac. Samozrejme projekt bude absahovať menšiu analýzu. Ak by som písal na každý zápas takú dlhú, nedopísal by som sa. Označenia budú #1, #2, #3 a pod. Dúfam, že to sem stihnem pridať každý deň. Tak poďme na to.

 

#1:  Evans D. - Nishikori K.   ~   Na tento zápas som najviac zvedavý. Tak, ale to nikoho nezaujíma, radšej si poďme predstaviť tenistov.

 

Prvým je britský tenista Daniel Evans. Má 23 rokov a momentálne fuguruje na 179. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a obľubuje najmä tvrdý povrch a haly, ale zahrá si aj na tráve. Jeho bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 12/4. V minulom mesiaci sa mu celkom darilo. Dostal sa do finále vo Vancouveri a v Aptose. Oba turnaje boli typu Challenger. Kvalifikáciou na US Open prešiel bez väčších problémov. V prvom kole zničil Polanského, v dvoch setoch 6:3, 6:2. V druhom kole porazil Cipollu, ale v troch setoch 7:5, 1:6, 6:3. No a v poslednom treťom kole skončil na jeho rakete aj Menendez. Taktiež Evans vyhral v troch setoch, 6:7, 6:4, 6:2. Vo všetkých stretnutiach bol favoritom. Jeho hra je prevažne obranná, technická a behá za každou loptičkou. Je vidieť, že má kondíciu a to veľkú. Dokáže však hrať aj útočne. Medzi jeho top údery patrí forehand, ktorý má naozaj dobrý. Súperi majú problém mu vziať podanie, pretože je kvalitné. Chyby veľmi nerobí a v poslednej dobe sa zlepšil o 100%.

 

Druhým tenistom je japonec Kei Nishikori, ktorý má 23 rokov. Momentálne sa nachádza na 12. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou, obľubuje tvrdý povrch a halu. Bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 13/8. V poslednej dobe sa mu nedarilo. Vypadol v prvom kole na turnaji v Cincinnati so španielom Lopezom. Prehral s ním v dvoch setoch. V Montreale sa dostal, až do osemfinále. Tam vyhral v troch setoch nad Polanským a Seppim a prehral s Gasquetom, v troch setoch. Na kvalifikáciu dôjsť nemusel. Čo sa týka jeho hry, no striedavo hrá, niekedy útočne niekedy obranne. Medzi top údery patrí backhand. Podanie má udržateľné, ale kvôli výške sa mu podáva ťažšie ako iným. Tak o japoncovi, je to asi všetko. Vyzerá byť fit. 

 

H2H je 0:0. Očakávam pekný zápas. Samozrejme výhody má skoro všetky Nishikori. Ale napríklad Nishikori stratil set proti Polanskému a Evans Polanského zničil. No, ale dnes to bude iné, každý zápas je iný. Predpokladám, že Evans uhrá aspoň pár gamov. 

 

Tip

 

#Nr.1:  Evans D. - Nishikori K.  ~  Over 30.5 games  ~  1.80  ~  8.4/10  ~  Paddy Power  ~  26.08.2013  17:00.

 

 

 

#2:  Robert S. - Olivetti A.   ~   Poďme si predstaviť oboch hráčov. 

 

Prvým tenistom je francúzsky ničiteľ, Stephane Robert. Má 33 rokov a na turnajoch už niečo zažil. Momentálne okupuje 150. priečku. Hrá pravou rukou a jeho obľúbeným povrchom je antuka. Bilancia na tvrdom povrchu je 19/6. Hráva prevažne na Challengeroch. V poslednej dobe na turnaje nechodil. Navštívil ITF Bundesligu. Pár Challengerov. V Poznani skončil v semifinále, keď ho porazil Damir Dzumhur. Bol to dlhý, trojsetový boj. Lepší vyhral. Odvtedy toho moc nehral. Kvalifikáciou prešiel, bez problémov. V prvom kole porazil Westerhofa 3:6, 6:1, 6:1. V druhom kole zničil Molchanova, 7:5, 6:4. No a v treťom kole zdolal Alexa Kuznetsova, 7:5, 6:7, 6:3. Jeho hra je útočná, obranu nemá až tak kvalitnú. Medzi jeho top údery patrí forehand. Ale hráva najmä obojručným forehandom. Hráva pomerne dobre, podľa mňa. Nemá žiadne zranenia, aj keď v poslednej dobe nechodil na turnaje, vraj kvôli chrípke alebo nádche. Ale tak myslím, že po kvalifikácií mu nie je nič.

 

Druhým tenistom je taktiež francúz, Albano Olivetti. Má 21 rokov a momentálne je na 302. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a jeho obľúbeným povrchom sa stal tvrdý. Začal hrávať na Challengeroch pred troma mesiacmi. Dostal sa do finále na turnaji v Segóvií a Recenati. Bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 18/5. Síce nevyhral ani jeden turnaj, ale porazil veľa kvalitných súperov. Kvalifikáciou prešiel bez problémov. V prvom kole porazil Lajoviča v troch setoch, 3:6, 6:3, 7:6. V druhom kole porazil Ghema, taktiež v troch setoch 4:6, 6:3, 7:6. A v treťom kole skončil na jeho rakete, v troch setoch 4:6, 7:5, 6:4. Jeho hra, je útočná. Jeho parametre hovoria za všetko 203cm a 104kg. Podanie má najlepšie. Za kvalifikáciu nadelil súperom 57 és. Úspešnosť 1. podania dosahovala 83%, 86%, 89%. V každom zápase inak. Zdravotne je fit a pripravený hrať. 

 

H2H je 0:0. Výhody ťažko nájsť. F + F = Over. Čiže obaja francúzi, uvidíme, mal by byť over. Papierovo je favorizovaný Robert, ktorý prešiel hladšie kvalifikáciou. Údery má lepšie Olivetti. Podanie je jeho výhodou. Každý favorizuje niekoho iného. Aj tento zápas, by mohol byť pekný. POdľa mňa, to dnes bude vrieť.

 

Tipy

 

#Nr.1:  Robert S. - Olivetti A.  ~  Over 40.5 games  ~  1.72  ~  7.4/10  ~  Bet 365  ~  26.08.2013  18:30.

 

#Nr.2:  Robert S. - Olivetti A.  ~  2  ~  2.56  ~  7.1/10  ~  Pinnacle Sports  ~  26.08.2013  18:30.

 

#Nr.3:  Robert S. - Olivetti A.  ~  2nd Set  2  ~  2.25  ~  7.1/10  ~  10Bet  ~  26.08.2013  18:30.

 

 

 

#3:  De Schepper K. - Klahn B.  ~  Tak predstavme si hráčov.

 

Prvým tenistom je francúz, Kenny De Scheeper. Má 26 rokov a momentálne sa nachádza na 69. v rebríčku ATP. Hrá ľavou rukou a obľubuje najmä trávu. Avšak prišiel sa pozrieť aj na US Open. Jeho bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 3/5. V poslednej dobe prehral všetky zápasy a povypadával v prvých kolách. Či už to boli turnaje na tráve, antuke alebo na tvrdom povrchu. Teraz by sa však mal uchytiť, ak nie teraz, tak už potom nikdy. Má šancu, jeho kvality sú dobré, len ako som už písal, sa mu nedarilo. Jeho hra je útočná, medzi top údery patrí podanie. Ale aj iné údery má celkom kvalitné. Zdravotne je na tom dobre. Nedá sa nejako extra posúdiť jeho hra, keď dlho nehral a po relaxe, bude hrať hádam lepšie.

 

Druhým tenistom je domáci Bradley Klahn. Má 23 rokov. Okupuje 120. priečku v rebríčku ATP. Hrá ľavou rukou. Jeho bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 30/8. Obľubuje najmä tvrdý povrch, ale hráva na Challengeroch. Nedávno sa mu podarilo vyhrať turnaj v Aptose. Dostal sa vysoko aj na turnajoch v Lexinghtone, Binghamptone. Na kvalifikáciu ísť nemusel. Medzi jeho top údery patrí podanie a snaží sa zmiasť súpera tým, že loptičku bije na lajny. Funguje mu to poväčšine na pravákov. Spolieha sa najmä na chyby súpera. Zdravotne je na tom dobre.

 

H2H je 0:0. Výhody sa hľadajú ťažko. Obaja sú vyrovnaný, ale ak Scheeper chytí formu, tak už vyrovnaný nebudú. Papierovo je lepší Klahn. No podľa mňa má Kenny väčšiu šancu, tak uvidíme.

 

Tipy

 

#Nr.1:  De Schepper K. - Klahn B.  ~  1  ~  2.58  ~  6.4/10  ~  Marathon  ~  26.08.2013  18:30.

 

 

Dneska takto dietnejšie. Nič viac sa mi už nepáči, dnes. Z US Openu všetko. Užívajte zápasy a cíťte atmosféru. Zajtra tu toho bude viac. Ak by tu boli gramatické chyby, tak prepáčte. No dnes to fixovať nejdem.

 

Prajem pekný deň.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33