Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!

nasetipy.com - funny links nasetipy.com - politicke kecy


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Fussball Wetten Schweiz

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

~ ¤ US Open Special ¤ ~

US Open [Day 2] / 27.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Tenis | Zobrazení: 1681x | Počet komentárov - | Pridané: 27.08.2013, 11:14 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Zdravím, tipéri, Po včerajšom absolútne neúspešnom začiatku to dnes musíme napraviť. Dnes preto budú 3  zápasov, ale viac odvodených stávok. Či už z ATP alebo WTA. Ktorí ešte neviete o čo v tomto projekte ide, tu je pár informácií: "Na túto dvojtýždňovú sezónu som si pre Vás pripravil projekt s názvom US Open Special. Tento projekt bude zameraný výlučne na zápasy z US Openu. Každý deň tu bude určitý počet zápasov, ten Vám upresním vždy na začiatku projektu.  To je myslím, na začiatok dosť. Pri zápase nemusí byť len jedna stávka, môže ich tam byť aj viac. Samozrejme projekt bude absahovať menšiu analýzu. Ak by som písal na každý zápas takú dlhú, nedopísal by som sa. Označenia budú #1, #2, #3 a pod. " Dúfam, že to stihnem pridávať, každý deň. Tak teda podme na to.

 

#1:  Andujar-Alba P. - De Bakker T.  ~  Tak dnes to otváram týmto zápasom. Podme si predstaviť aktérov podujatia.

 

Ako prvého si predstavíme španiela Pabla Andujara - Albu. Má 27 rokov. Momentálne sa nachádza na 55. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou. Jeho bilancia za tento rok na tvrdom povrchu je 4/8. Obľubuje najmä antuku, tak ako každý španiel. Hráva tam najčastejšie v roku. Ale, aj na tvrdý povrch si príde zahrať. Občas sa musí kvalifikovať na turnaje ATP Masters. Na tento turnaj sa kvalifikovať nemusel. V minulom mesiace, sa mu taktiež veľmi nedarilo. Vypadol hneď v druhom kole vo dvojhre na turnaji vo Winston Saleme. Porazil ho číňan Lu Yen - Hsun. Pre detail prehral 4:6, 3:6.Predtým si išiel zahrať na turnaj v Cincinnati. Tam vypadol v prvom kole s nemcom Benjamínom Beckerom v dvoch setoch 1:6, 4:6. V kvalifikácií porazil Smyczeka a Qiugleya. Ešte predtým sa dostal do druhého kola v Montreale. Tam vypadol z Nikolayom Davydenkom po trojsetovej bitke 1:6, 6:4, 3:6. Jeho hra je prevažne útočná. Medzi jeho top údery patrí forehand. Dokáže rozbehať súpera a snaží sa odvracať loptičky najmä na lajnu. Taktiež svojim súperom nadelí pekné podanie a nadeluje im vysoké loptičky, ktoré majú neskôr niektorý tenisti problém odvrátiť. Hrá podobným štýlom ako Ferrer. No, na tvrdom povrchu mu nevychádzajú, ani tieto na lajnu údery, podanie. Taktiež mu robí problém, súperovi nadeliť vysokú loptičku. Zdravotne je na tom v pohodičk, môže začať hrať.

 

Druhým tenistom je holanďan Thiemo De Bakker. Má 24 rokov. Momentálne figuruje na 99. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou. Jeho bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 7/4. Najobľubenenjším povrchom je antuka, tvrdý povrch moc neobľubuje, ale rovnako ako Andujar si na ňom rád zahrá. V poslednej dobe toho moc veľa nehral. Zúčastnil sa turnaja vo Winston Saleme, tam skončil v druhom kole s Jurgenom Melzerom, teda samotným víťazom. Prehral 5:7, 7:6, 2:4 a potom z ničoho nič skrečoval. K zraneniu sa však vrátime neskôr. Predtým sa ešte zúčastnil Challengeru v Riu De Janeiru, kde po katastrofálnom výkone prehral s Emiliánom Gomézom 6:7, 6:4, 6:7. No, ale to sa môže stať každému, že mu nevýjde TB. Jeho hra je prevažne útočná. Top úderom je jednoznačne forehand, ale svojim súperom vie ukázať, aj svoje podanie. Dokáže sa však blisnúť, aj svojím veľmi dobre krojeným backhandom. A teraz tie informácie o zdravotnom stave. Osobne si myslím, že niečo tají a veľa sa o tom nevie. Ani na svojej officálnej stránke ani nikde sa nepíše, prečo skrečoval, aké ma problémy. Ale, podľa všetkého, zase má natiahnuté alebo už aj poškodené triesla. To sú svaly pod bruchom až po stehno. Takže, je dosť možné, že ani nenastúpi alebo skrečuje, ak má zase tento problém. Má ho každý rok.

 

H2H je 1:1. Oba zápasy sa konali na antuke a na Challengeroch. Oba boli 3-setové zápasy. V roku 2008 v Neapole vyhral Andujar, v pomere 6:4, 3:6, 6:1 a druhý v meste Vigo, roku 2009 vyhral De Bakker 2:6, 6:1 ,6:1. Takže v tomto sú vyrovnaný.

 

Výhody sa budú hľadať ťažko, obaja sú antukári, takže tento povrch je pre nich nevýhodný. Obaja majú dobré rovnaké údery. H2H je rovnaká. Ale to zranenie mi stále vŕta hlavou. Thiemo nie je ten tip, že by o niečom neinformoval. Ale hádam to nebude také vážne, mal by si zahrať. Andujar je špatný na tvrdom povrchu, Thiemo by ho mal poraziť aj, ak by mal menšie problémy. Nie že by bol Thiemo nejaký lepší, ale tak o niečo určite je.

 

Tipy 

 

#Nr.1:  Andujar-Alba P. - De Bakker T.  ~  2  ~  1.70  ~  7.4/10  ~  Tempobet  ~  27.08.2013  17:00.

 

#Nr.2:  Andujar-Alba P. - De Bakker T.  ~  2nd Set 2   ~  1.79  ~  7.1/10  ~  MarathonBet  ~  27.08.2013  17:00.  

 

 

#2:  Sock J. - Petzschner P.  ~  Tento zápas je pre mňa určite bet dňa. Ale najprv si predstavme hráčov.

 

Ako prvého si preberieme domáceho Jacka Socka. Má 20 rokov. Momentálne figuruje na krásnej 86. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou. Jeho bilancia na tvrdom povrchu je 9/10. Obľúbeným povrchom je samozrejme,  tvrdý. Práve US Open je jeho najobľubenejším turnajom. Od mala hrával, poväčšine len na tomto povrchu. Teraz však navštevuje turnaje aj na tráve, antuke či v hale. V poslednej dobe sa mu, ani až tak nedarí, no je rád, že aspoň niečo uhrá. Nedávno sa prihlásil na turnaj vo Winston Saleme, tam však po skreči vypadol. Víťazom bol teda jeho súper belgičan David Goffin. Prehral 6:4, 3:6, 0:1 a skrečoval. Ku skreču sa potom vrátime. Predtým prehral taktiež v prvom kole. Tentokrát to bol turnaj v Cincinnati a jeho súper bol kanadan Miloš Raonič. Nakoniec Sock prehral 6:3, 4:6, 3:6. Ešte predtým sa zúčastnil turnaja v Montreali, tam však vypadol kvalifikácií s Matoševičom. Hru má peknú, technickú. Hrá striedavo, tak, ako sa patrí. Najlepším úderom je forehand. Podanie má tiež celkom dobré. Zranenie nemá žiadne. Skrečoval kvôli bolestiam brucha. Teraz je v pohodičke a už trénuje. Myslím, že to je o Sockovi dosť.

 

Druhým tenistom je nemec Philiph Peztschner, má 29 rokov. Momentálne sa nachádza na 163. priečke v rebríčku ATP.  Hrá pravou rukou a obľubuje najmä tvrdý povrch. Bilancia na tvrdom povrchu za tento rok je 9/4. V poslednom čase toho moc nehral, nejakú tú Bundesligu si zahral. Predtým si zahral na wimbledone, ale na tvrdom povrchu hral len kvalifkáciu. V ktorej sa pekne rozbehol. V prvom kole porazil Brimera Gagea v dvoch setoch 6:4, 6:2. V druhom kole sa trošku potrápil, ale aj tak vyhral v troch setoch nad ruským tenistom Igorom Kunitsynom 6:4, 1:6, 6:3. No a v treťom, poslednom kvalifikačnom kole zničil domáceho Jareda Donaldsona 6:2, 6:0. Čo sa týka hry, tak v poslednej dobe hrá najmä útočne. Medzi jeho top údery patrí forehand. Ale má aj slušný ritern. Dlhšie nehral, kvôli tomu, že sa mu narodila malá dcérka a tak chvíľu nemal čas hrávať na turnajoch. Teraz má myslím celkom slušnú formu, no nie dostatočnú, aby porazil niekoho z prvej 100.

 

H2H je 0:0 spolu ešte nehrali. Výhody sa tu hľadajú ľahšie, než v predošlom zápase. Sock má formu, lepšie údery, taktiež rolu zohráva domáce prostredie. Celkom sa mu darí a porazil hráčov ako Sjisling a ukradol set Raoničovi, ktorý má super formu, ale aj iným dobrým tenistom. Rozbieha sa veľmi dobre v 1. Sete a vyhráva ich skoro všetky.

 

Tipy

 

#Nr.1:  Sock J. - Petzschner P.  ~  1  ~  1.62  ~  9.5/10  ~  Tempobet  ~  27.08.2013  20:00.

 

#Nr2:  Sock J. - Petzschner P.  ~  1st Set 1  ~  1.68  ~  9.5/10  ~  Marathonbet  ~  27.08.2013  20:00.

 

#Nr.3:  Sock J. - Petzschner P.  ~  Under 40.5 games  ~  1.81  ~  7.4/10  ~  Pinnacle Sports  ~  27.08.2013

 

 

 

#3:  Vesely J. - Kudla D.  ~  Na tento zápas som tie veľmi zvedavý, tak uvidíme. Prestavme si hráčov. 

 

Prvým tenistom je čech, Jirí Veselý. Má 20 rokov a momentálne sa nachádza na 82. priečke v rebríčku ATP. Hrá ľavou rukou. Jeho bilancia za tento rok na tvrdom povrchu je 18/1. Najradšej má domáce turnaje na antuke, ale zahrá si aj inde. V poslednej dobe, moc nehral. Hráva prevažne Chalengery , ale na Grandslamy chodí pravidelne. Hral na Challengeroch v San Maríne, v Liberci, v Braunschweig. Avšak už dlho hráva na antuke. A tvrdý povrch dlho nevidel. V San Maríne prehral v 3. kole s domácim Cechinnatom 6:7, 6:3, 1:6. Liberec vyhral a stratil len 1 set. No a v Braunschweigu skončil vo finále na rakete domáceho Floriána Mayera. Prehral 6:4, 2:6, 1:6. Má celkom peknú technickú hru. Dobrá podanie a kvalitný forehand. Ešte kvalitnejšie má však medzihry. Momentálne nemá žiadne zranenia a je odhodlaný dostať sa na US Opene čo najďalej.

 

Druhým tenistom je domáci valič, Denis Kudla. má 21 rokov a momentálne je na 104. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou a jeho bilancia na tvrdom povrchu je 17/12. Obľúbeným povrchom je tráva, kde sa mu tento rok parádne darilo. V poslednom čase ide z turnaja na turnaj, no v hlavnej časti sa veľmi ďaleko nedostáva a vypadáva v 1.kole. Bolo to tak vo Washingtone, Atlante. Na Cincinnati sa nedostal ani do hlavnej časti a takisto ani v Montreale nebol ďaleko. Na týchto turnajoch ho porazili hráči ako Williams, Groth, Lu a podobne kvalitný hráči. Na US Open sa však kvalifikovať nemusel. Medzi jeho top údery patrí forehand a má solídne podanie, povedal by som, že lepšie ako solídne. V medzihrách mu to tak nešlape, ale tiež to nie je nejaká fraška. Zdravotný stav je stopercentný.

 

H2H je 0:0. Títo hráči ešte spolu nehrali. Výhody sa budú hľadať ťažko. Kudla je doma, má podanie a potrebuje sa uchytiť. Veselý je lepšie postavený, kvalitnejšie medzihry, psychika. Takže bude to naozaj ťažký zápas. A pri ťažkom zápase jedine over.

 

Tipy

 

#Nr.1:  Vesely J. - Kudla D.  ~  Over 38.5 Games  ~  1.81  ~  6.8/10  ~  Pinnacle Sports  ~  27.08.2013  21:30.

 

#Nr.2:  Vesely J. - Kudla D.  ~ 1st Set Over 9.5 Games  ~  1.66  ~  6.4/10  ~  Marathonbet  ~  27.08.2013  21:30.

 

#Nr.3:  Vesely J. - Kudla D.  ~  Over 3.5 Sets  ~  1.36  ~  6.4/10  ~  Paddy Power  ~  27.08.2013  21:30.

 

 

Na dnes takto, je toho viac, než včera, teda viac tipov je. Tak užívajte tenis a tento turnaj.Za gramatické chyby sa ospravedňujem, už dopredu.

 

Prajem pekný deň.

 

 

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33