Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​
Online: Ciernokoseliar

Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Handball - 20.10.2013

EHF Champions League - Men - Group Phase / 20.10.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Hádzaná | Zobrazení: 1463x | Počet komentárov 1x | Pridané: 20.10.2013, 15:10 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Zápas č.1: KIF Kolding Kobenhavn - Orlen Wisla Plock.
Tip: X2.
Kurz: 2.04.
Dôvera: 6.8/10.
Začiatok: 20.10.2013, 17:00.

Krátka analýza: Wisla Plock potrebuje vyhrať, aby nestratili šancu na postup. Je to rovnaká skupina, ako Porto, či Dunkerque, takže tímy spomínať nebudem. Wisla Plock, nastúpi z top hráčmi ako Ghionea s, 22 gólmi, ktorý patrí medzi top strelcov. Okrem neho, na súpiske figurujú Nenadic, Jurkiewicz s gólmi 10+. Okrem toho sú na súpiske aj títo hráči: Toromanovic, Lijewski, Nikcevic, Milas, Wisniewski, Syprzak, Eklemovic a mnoho iných, menej podstatných. Brankár zatiaľ nie je známi. Kolding dnes nastúpi tiež v plnej forme. Top strelcom, ktorý nastúpi bude Karlsson, so 14-timi gólmi. Na krídla sú postavený Rocas a Spellerberg. Na súpiske sú ešte aj Anderson, Boesen, Laen, Jensen, Viudes, Jorgenssen a samozrejme aj další , ktorí majú minimálnu šancu hrať a preto ich nespomínam. Brániť bude Hvidit. Hrá sa štadióne v Kodani. Pískajú rozhodcovia s Čiernej Hory, ktorý veľmi radi rozdávajú tresty. Hráči Koldingu, vyhrávajú zápasy skôr defenzívne, takže je to obranné mužstvo, ale veľmi často faulujú. Avšak Wisla Plock, je vonku pevným celkom, ktorý tak ľahko, nerozhodí nič. Kolding je zase doma veľmi slabé mužstvo, viac zápasov v priemere vyhrávajú vonku, čo je teda nezvyčajné. Tip by mal byť v pohodičke.

 

 

Zápas č.2: PSG Handball - FC Barcelona.
Tip: 2.
Kurz: 1.60.
Dôvera: 8.8/10.
Začiatok: 20.10.2013, 17:00.

Krátka analýza: Barcelona je pre mňa najlepšie mužstvo, aké kedy v hádzanej bolo. Momentálne patria k svetovej špičke. Víťazstvom by si mužstvo zabezpečilo priamy postup do Play-Off, LM. Barcelona má veľmi silný káder, obsahujúci národné hviezdy. Napríklad Lazarov, Karabatič, Garcia, Rutenka, Tomas, ktorí v LM skórovali 10+ krát. Okrem toho, v mužstve môžeme nájsť aj nášho slováka, Straňovského so 6-timi gólmi. Súpiska je preplnená a dnes podľa slov trénera bude hrať len táto pätica spomenutých. Poprípade Saubich, Arino, Sorhaindo, Gurbindo. Brániť bude Biosca. PSG veľmi oslablo túto sezónu, pár hráčov im odišlo a už tam nefunguje tá tímová pohoda. Rozhádané mužstvo bez súhry. Slabé výsledky v LM aj v národnej súťaži. Dnes nastúpia bez Diawa, ktorý je kvalitným krídlom. Najlepší strelcom je Abalo s 13-timi gólmi. Okrem toho sú tam aj Hansen, Kopljar, Vori, s gólmi 10+. Brankárom bude v dnešnom stretnutí Annonay. V súpiske sú voľné miesta, pretože hráči neprejavujú, až taký záujem. Táto sezónu pre nich, bude katastrofálna. Barcelona by mala vyhrať bez problémov. PSG je síce doma, ale aj tak. Na kvalitne Barcelony to neuberá. A priamy postup by ocenili, keďže v skupine majú skvelého nádejného konkurenta.

 

 

Zápas č.3: HC Metalurg - HC Dinamo Minsk.
Tip: HC Metalurg, + 25.5 Goals.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 9.0/10.

Krátka analýza: Stávkové si myslím, že celkom prehliadli hranicu. Metalurg hráva doma veľmi dobre a sú silným celkom. V LM, síce na domácej pôde hrali len jeden zápas, aj ten prekvapivo vyhrali 28:26, nad PSG. Kurz tam bol okolo @7.00. Okrem toho, dnes nastúpia za Metalurg najlepší strelci, napríklad Vugrinec, ktorý skóroval už 21x. Avšak, aj krídla ako Majsovski, Manakov, tiež nie sú na zahodenie. Majú tiež okolo tých 10 gólov. Metalurg si vysokou výhrou zabezpečí na určitý čas 3.priečku a možno aj 2., ale nato však musia vyhrať vysoko. Všetko sa bude vyvíjať od ostatných zápasov. Dinamo nemá taký silný káder a už vôbec nie defenzívny. Hrajú útočne, tak nechápem ten kurz. Nebudem tu písať o mužstve Minsku, keďže si myslím, že údaje na tento tip nie sú potrebné. Pre mňa je toto top zápas z LM.

 

Prajem príjemné prežitie dňa.

Enjoy.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33
 Meno   Dátum   Reakcia na preview 
Adamchan 20.10.2013, 19:34 **26**26**26