Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​
Online:  -

Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

Tipuj s DOXXbetom a vyhraj špičkovú MEGATELKU!
Tipsport súťaž o lístky na MS, dresy a Nety

nasetipy.com - politicke kecy


Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Basketball - 23.10.2013

EuroCup, Korisliga, NBL / 23.10.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Basketbal | Zobrazení: 1736x | Počet komentárov 1x | Pridané: 23.10.2013, 15:35 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Zápas č.1: Pyrinto Tampere - Kouvot. Jedná sa o Fínsku najvyššiu ligu, Korisligu.
Tip: AH -19 Pyrinto Tampere.
Kurz: 1.85.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 17:30.
Analýza: Môj tip spočíva prevažne z bilancie týchto mužstiev. Samozrejme, v tomto zápase je veľkým favoritom Tampere. Zatiaľ suverénne okupujú 1.priečku v tabuľke. Tím má veľmi silný káder, napríklad Williams, Lehto, Lewis, Raymond, Heinonen, ktorí patria k špičke fínskej ligy.Samozrejme títo hráči nastúpia aj dnes. Súperom dokážu niekedy naložiť neskutočné množstvo bodov. No osobne si myslím, že lepšie hrajú vonku, ale ani doma nie sú jalový. Súpiska je ešte nabitá rôznymi menami, ktoré už nie sú také dôležité, takže to sem ani nejdem písať. Kouvot má za sebou sériu prehier, nevyhrali už 7 zápasov. V tabuľke sú zatiaľ posledný a nemajú ani čo ukázať. Dnes nastúpia v plnej forme. Na súpiske sa objavili mená ako Sullivan. Seppala, Wright, Dolenc, Johnson. Majú veľmi slabú formu a predpokladám, že Tampere by ich mali rozniesť. Tak to je asi všetko. Tento tip nemožno podať v SK stávkovej.

 

Zápas č.2: Artland Dragons - Telenet BC Oostende. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH -4,5 Artland Dragons.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 19:30.
Analýza: Celkom sa mi páči tento zápas. Kurz droppuje prevažne na Artland. Podľa výsledkov aj kvality mužstva, je samozrejme Artland lepší. V tíme majú veľmi kvalitných hráčov. Okrem toho, majú aj dobrého trénera, ktorý vymýšľa veľmi prefíkané taktiky. Som zvedavý, čo dnes vyčaruje. Dnes nastúpi Artland v plnej forme, na súpiske sa objavili mená King, Hoffmann Njei, Doreth a 206cm vysoký Grunheid. Vidím tu veľmi vysokú kvalitu. Oostende, belgický tím si na dnešné stretnutie nesie, tiež veľmi silných útočníkov: Berggren, Serron, Thompson, Petrovic, Gillet a mnoho ďalších, toto je však tá vyvolená pätica. Vonku nedosahujú, až také kvalitné výsledky, zato doma sú ťažko poraziteľný. Rovnako to má aj Artland. Tak uvidíme, ale nevidím dôvod, prečo by to nemalo padnúť, keďže Artland patrí k tej top 25 klubov Európy. Oostende navyše hralo pred troma dňami veľmi náročný zápas, keď si na vybudovanie náskoku museli povolať aspoň dvoch top hráčov. Tak toto je môj tip.

 

Zápas č.3: CSU Asesoft Ploiesti - Pinar Karsiyaka. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH +6,5 CSU Asesoft Ploiestli.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 18:30.
Analýza: V predchádzajúcom kole sa podarilo domácim veľmi prekvapujúco vyhrať zápas nad Moskvou. Kurz na nich bol niekde aj cez @25.00. A porazili ich o 14-15 bodov. Bol to skvelý výkon. Myslím, že dnes by to mohli zase vyhrať. Hodilo by sa im to a prekvapivo by mali ľahší postup zo skupiny. Doma sú ešte kvalitnejším mužstvo, súperov v domácej súťaži rozbíjajú cez 70 - 80 bodov. Súpiska je plná a dnes na zápase nebudú chýbať ani hviezdy tímu. Prekvapivo sa na súpiske dnes nachádza aj Flowers, ktorý má za sebou skúsenosti z mnoha tímov. Ale nemyslel som si, že by tohto hráča kúpil práve tento klub. No, ale teraz to už viem. Je to veľmi dobre finančne zabezpečený klub. Okrem toho sú na súpiske strelci ako Lee, Dun, Berlacu, všetci sa v minulom stretnutí snažili hrať, ako len vládali a spolu prispeli minimálne 40-timi bodmi. Okrem toho je tento tím vedení super trénerom, ktorý má tiež habadej skúseností. Verím, že dnes aspoň niečo uhrajú. Karsiyaku, už všetci dobre poznáme. Turecké silné mužstvo, Určite budú hrať ako len vládzu, no myslím, že dosť podceňujú súperov, či už sa to týka ligových alebo európskych. Samozrejme, dnes im bude chýbať 208cm vysoký Bautista. Ale budú tam hráči Hersek, Altintig, Calban, Koc, Dixon. Pevne dúfam, že domáci niečo uhrajú. No uvidíme.

 

Zápas č.4: BC Kolin - BK Opava. Jedná sa o Českú najvyššiu ligu, NBL.
Tip č.1: Výhra domácich.
Tip č.2: AH -4,5 BC Kolín.
Kurz č.1: 1.57 - Niké, opäť drží najlepší kurz, aký je momentálne vypísaný, niekde je už len 1.32.
Kurz č.2: 1.80.
Dôvera č.1: 9.5/10 - Bet dňa.
Dôvera č.2: 9.0/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 17:45.
Analýza: Pre mňa je to určite bet dňa. Podľa mňa ten kurz vôbec nesedí. Kolín ešte nevyhral ani jeden zápas a dnes tú sériu určite pretrhne. Majú nato relatívne dobré podmienky. Dnes nastúpia v plnej forme a na súpiske sú zvučné mená českej ligy. Lewis, Field, Machac, Hubalek, Barnes, to sú všetko veľmi dobrí hráči. Ďalej sú tu aj Sykora, Licartovsky, Koranda, Kamarunas, Matejka, Ubilla. Títo všetci dnes budú pripravený hrať. Samozrejme je tam ešte viac hráčov, ale tých už spomínať nebudem. Je nezvykom, že trčia na poslednom mieste, takže dnes musia za každú cenu vyhrať, ak by prehrali. Tak časom by stratili sponzora. Takto sa môžu aspoň udržať. BK Opava, veľmi slabé mužstvo, najmä vonku. Sú veľmi zraniteľný a ich obrana je ľahko rozbitná. Jediným dobrým hráčom je Sirina, zvyšok mužstva stojí za nič, v porovnaní so Sirinou. Sú tam ešte Sokolovsky, Blazek, Kramny, Dokoupil, Gniadek, Vlcek, Klecka a mnoho ďalších, ktorých už nebudem spomínať, aj tak dnes nebudú hrať. Bilancia je 4:0 pre domácich, hostí by, ako vždy aj dnes mali rozbiť. S dropujúcim kurzom, postupne stúpajú aj hranice AH. Takže treba to využiť, šanca tu je a dosť vysoká. Je to taký môj "Dvojitý tip", ktorý nepridávam, tak často. Môžte si teda vybrať, ktorí tip Vám sadne viac.

 

Zápas č.5: Spartak Saint Petersburg - Panionios BC. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH +5,5 Panionios BC.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 7.7/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 17:00.
Analýza: Tento tip som si podal na základe toho, že Peterburg nehrá doma. Pôda je neutrálna, tým pádom treba skúšať outsidera. Tento krát je to Panionos. Viacmenej, outsiderom by som ho určite nenazval, aj nejaké tie kvality. Ale vrátim sa k Peterburgu. Finančná situácia tohto klubu nie je zrovna ružová, majú problémy. Klub si momentálne nemôže dovoliť nejaké to extra rozhadzovanie, ani nakupovanie hráčov. Dnes nastúpia v starej dobrej formácií: Burrt - McGrath - Homan - Korolev - Surovtsev. Nemyslím, si že táto formácia je pre tím najlepšia, ale o tom vie svoje aj tréner. Veľmi chabá je aj streľba, málo bodov strieľajú. Avšak, môj tip nie je zameraný na O/U, takže to necháme tak. Výsledky sú tiež chabé, no proste. Ide to s nimi dole vodou. Panionos naopak stále zlepšuje svoju hru. Dnes nastúpia v super formácií: McCollum - Duvljak - Milbourne - Kawadas - Batis. McCollum je univerzálnym hráčom, je to hviezda v streľbe (Priemer má 27.00 bodov na zápas). Ale taktiež hviezdy aj v doskokoch, či asistovaní. Podľa mňa majú skvelú formu. Lenže, ako všetci vieme EuroCup nie je žiadna sranda a preto skúšam radšej AH. Na Petersburg je kurz len @1.45, ale na hostí činí @2.79. Lenže každý chce vyhrať. A preto som zvolil práve spomínaný tip. Ako som už písal, niekoľko krát sa potvrdilo, že treba skúsiť hostí. No AH je istejší.

 

Zápas č.6: BC Kalev-Cramo - VEF Riga. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH + 7,5 BC Kalev Cramo.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 18:00.
Analýza: Ja som veľký fanúšik domáceho klubu. O tomto klube viem svoje. Už dávno domáci nevyhrali stretnutie v nejakej tej Európskej súťaži. Dnes si myslím, že už konečne zabodujú. Na súpiske sú títo hráči: Sokk, Veidemar, Gibson, Mangelsoo, Abbott, Skele, Raadik, Fall, Kitsing, Kajupank, Moldoveneau, Elegar. Tréner ich bude postupne striedať. Veľkú dôveru vkladá do nováčika Moldoveneaua, ktorý nedávno prišiel, má 205 cm a je dobrý v streľbe. Výsledky nemali v poslednom čase najlepšie, ale už to dnes musia pretrhnúť a vyhrať. Sú doma a tá atmosféra tam je super. Hostia budú, tiež v plnej forme, každý asi pozná VEF Rigu. na dnešnej súpiske sa nachádzajú hráči: Bajramovic, Brown, Janicenoks, Robinson, Delininkaitis, Berzins A., Nix, Jahovics, Berzins J., Iljins, Pasecniks, Strelnieks, Plavnieks. Hrajú celkom kvalitný basketbal. Bilancia činí 3:9 v prospech hostí. 2 zápasy, ktoré Cramo vyhral boli v predĺžení. Naposledy sa im v riadom hracom čase podarilo vyhrať v roku 2009. Dnes je myslím deň to napraviť. Poriadne som si čekol aj stats. VEF Riga má lepších strelcov, asistujúcich, taktiku, kondičku, doskoky. Jediné čo ma Cramo lepšie je bránenie. 8 bodov je však dosť veľa. Keďže Cramo hrá defenzívne pochybujem, že súpera pustí do takého vedenia.

 

A teraz tipy bez analýz.

 

Zápas č.7: KK Cedevita - Belgacom Spirou Basket. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH +10,5 Belgacom Spirou Basket.
Kurz: 1.80 - Niké.
Dôvera: 7.0/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 18:00.

 

Zápas č.8: Banco di Sardegna Sassari - Bilbao Basket. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH +4,5 Bilbao Basket.
Kurz: 1.80 - Niké.
Dôvera: 6.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 20:30.

 

Zápas č.9: MZT Skopje Aerodrom - Maccabi Bazan Haifa. Jedná sa o EuroCup.

Tip: +3,5 Maccabi Bazan Haifa.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 18:00.

 

Zápas č.9: MZT Skopje Aerodrom - Maccabi Bazan Haifa. Jedná sa o EuroCup.
Tip: +3,5 Maccabi Bazan Haifa.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.5/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 18:00.

 

Zápas č.10: Le Mans Sarthe Basket - FoxTown Cantu. Jedná sa o EuroCup.
Tip: AH +3,5 FoxTown Cantu.
Kurz: 1.80.
Dôvera: 5.0/10.
Začiatok zápasu: 23.10.2013, 20:30.

 

Tých zápasov je nespočetne, ale myslím, že toľkoto tipov stačí. Prajem pekný deň.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33
 Meno   Dátum   Reakcia na preview 
masskillah 23.10.2013, 17:23 pokombinujem aj ja img src=