Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

E-Sports - 24.02.2015.

Counter Strike: Global Offensive. / 24.02.2015 / autor: Ezio
preview -> Šport: Nešportové podujatia | Zobrazení: 1621x | Počet komentárov - | Pridané: 24.02.2015, 14:00 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Po neúspešnom včerajšku, niečo na dnes.

Program: *Dnes bude kratší a vyberiem len zápasy, ktoré plánujem hrať, ale bude ich pomerne málo, nemám toľko času.

#1: 24.02.2015, 21:00. Team Solo Mid vs. FlipSid3.

#2: 24.02.2015, 21:00. HellRaisers vs. mouz.

 

#1: Team Solo Mid vs. FlipSid3.

Dátum: 24.02.2015.

Čas: 21:00 CET

Turnaj/Liga: SLTV StarSeries XII.

LAN/Online: Online.

Mapy: BO3.

TSM: device, dupreeh, karrigan, Xyp9x, cajunb.

FlipSid3: s1mple, WorldEdit, B1ad3, markeloff, bondik.

Šance na Lounge: 57% / 43%

Šance u mňa: 45% / 55%.

Včera oba tými utrpeli porážky 1-2. Obe porážky im zabezpečil tým Virtus Pro. Musím však povedať, že tým TSM ma hodne sklamal nakoľko na mape de_Mirage prehrali 3-16. FSid3 v podstate držal krok s Virtus Pro až do samého konca, keď pominiem, že museli hľadať piateho hráča, nakoľko sa im jeden odpojil. Na mapách ako de_Inferno a de_Nuke predviedli pekný výkon. Virtus hral hodne dobre. S1mple to hral včera kvalitne a TSM ako vidím nemá až takú výdrž na BO3, ako som čakal. Včera ma FSid3 presvedčili aj o tom, že v obrovskej nevýhode za T, to celkom dávali. Podľa mňa pri mapách ako de_Nuke, de_Dust2, de_Season, de_Mirage nebude mať TSM reálnu šancu vyhrať a za tú stávku, teda kurz sa to určite oplatí. Ja osobne tipujem FLIPSID3 za HIGH BET, (4,5/5).

 

#2: 24.02.2015, 21:00. HellRaisers vs. mouz.

Dátum: 24.02.2015.

Čas: 21:00 CET

Turnaj/Liga: Game Show CS:GO League Season 2

LAN/Online: Online

Mapy: BO1

HellRaisers:  Pravdepodobne: ANGE1, kucher, flamie, AdreN, Dosia.

Mousesports:  Pravdepodobne: chrisJ, LEGIJA, Troubley, gob b, TBA

Šance na Lounge: 57% / 43%

Šance u mňa: 70% / 30%.

Veľmi sa mi páči šanca na HR, ktorá sa pohybuje kolo 60%. HR nie je veľmi výrazný tým a LAN/Online moc nehrá, ale je to hodne kvalitný tým, ktorý vyhral aj nad týmom NiP a tesne prehral s LGB, či EnVyUs 1-2, na mapách BO3. Je to dosť dobre orientovaný tým, na všetky mapy. Mouz je preceňovaný, podľa mojej mienky, nakoľko za 9% porazili tým Fnatic na FaceIt-e. Nie je známy ani piaty hráč mouz, ale bezváhania si tu zahrám HR, nakoľko podľa môjho je to tým inej kvality. Takže, len tak v krátkosti HIGH BET na HELLRAISERS (4,5/5).

Oba zápasy možné podať na http://www.pinnaclesports.com/ alebo http://csgolounge.com/ či http://egamingbets.com/ .

@Vysoká dôvera na oba, potom písnem niečo na noc ešte.

GL.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33