Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​
Online:  -

Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Gambrinus Liga - 19.kolo

Gambrinus Liga / 27.02.2016 / autor: Estonian
preview -> Šport: Futbal | Zobrazení: 1784x | Počet komentárov - | Pridané: 26.02.2016, 10:27 | Zobraz všetky previews od nicku Estonian  »

Synot Liga má na svém programu 19. kolo a s ním spousta zajímavých zápasů. Estonian se pokusí Vám je trochu více přiblížit a připojit i nějaké tipy. Potvrdí Plzeň svou nadvládu, byť její momentální výkony nejsou takové? Podepíše se na Spartě únava z Evropské Ligy a nebo překvapí Baník v edenu ?

 

27.2.2016 - 15:00

 

Kdo by asi na začátku ligy očekával, že Teplice budou téměř po dvou třetinách odehraných kol na jedenátém místě s pouhým pětibodovým náskokem na sestupové patnácté místo? V minulém kole sice prohráli Tepličtí na hřišti Plzně pouze o jednu branku, ale po celý zápas byli domácí lepším týmem a Teplice si vlastně po celou dobu nevypracovali sebemenší šanci.

 

To Slovan Liberec nechal zapomenout na první kolo, kdy prohrál na Dukle tím, že naplno bodoval proji Jablonci. Muž zápasu byl jednoznačně Marek Bakoš, který vystřelil výhru hattrickem. Bylo to uktání dvou poločasů, kdy v tom prvním byl jasně lepší Liberec a v tom druhém zase hosté, kteří si bod z utkání zasloužili. Liberec v přesstávce hodně oslabil, přišel o své největší jména a na té hře to je zatím rozhodně znát.

 

Teplice mají na utkání připravenou nějakou akci, kdy Ljevakovič při vstřelení branky nandavá na obličej klaunský červený nos. Je to akce na podporu nějakého zdravotnictví a mají si je nandat všichni v době, kdy Teplice vstřelí branku.

 

Můj názor:

Já Slovanu venku moc nevěřím. Tím, že odešli z jeho kádru ti nejlepší hráči a zůstala tam taková ta směs, tak se z nich stal takový normální tým, který bude silný na domácím stadionu, ale venku z nich respect nepujde, podobně jako to ukázali na Dukle. Teplice potřebují každý bod a minimálně ten si v utkání připíší. Chtěl sem zkusit DNB sázku na Teplice, ale jsou tam kursy okolo @ 1.6 což mi nepřijde zrovna fair, tudíž bez value to sázet nebudu,

26.2.2016 - 15:00

 

Je pro mě překvapením, že po osmnácti kolech je na tom Brno v tabulce lépe než Jablonec. Brno těží především z domácích zápasů, kde dokáže potrápit i ty úplně nejlepší. Jablonec ale má také na svém stadionu velikou sílu a prohrává zde jen málokdy. Viděl sem jejich oba letošní zápasy a doma s Jihlavou to měli hodně ulehčené, protože hostům brzy vyloučili hráče , domácí měli výhodu penalty a od tého se celé utkání vyvíjelo. Utkání s Libercem sem popisoval výše. Je poněkud otazníkem jak bude fungoval v Jablonci duo Pelty s Horníkem. Poslední utkání na stadionu Srbské v Brně vyhrál Jablonec jasně 0-3, do zápasu půjde kompletní.

 

Brno se bude muset obejít bez svého důležitého útočníka Řezníčka, který si nechal dát úmyslnou čtvrtou žlutou s tím, že bude důležitější aby byl příští týden proti Zlínu. Zbrojovku sem viděl, když hrála první zápas na Slavii a tam byla naprosto neškodná a mohla být ráda, že neprohrála o více než dvě branky. Chytat bude dvojka Halousek a chybět bude také Kučera.

 

Můj názor:

Brno má poměrně četnou marodku těch důležitých hráčů a je opravdu nepravděpodobné, že by v Jablonci uhráli nějaký ten bod. Ten musí zachraňovat prozatím spackanou sezónu a taakové zápasy vyhrávat. Narozdíl od soupeře jdou do utkání kompletní a zaslouženě v roli velikého favorita. Nerad hraju ty kursy pod @ 1.50 na českou ligu, ale tentokrát si udělám vyjímku, protože tady jsou karty poměrně jasně dané.

 

Tip: Jablonec @ 1.43

 

 

27.2.2016 - 15:00


Jako utkání o šest bodů se dá nazvat souboj mezi Příbramí a Bohemians 1905. Oba mají totiž po dvaceti bodech a od sestupového pásma je dělí pouhé čtyři body. Příbram bude mít možnost odvrátit minulé zaváhání na domácím hřišti se Slováckem, se kterým prohráli 0-1 brankou v poslední minutě. Byl to pro ně velmi smolný zápas, kdy nastřelili dvě tyče a dvě břevna, ale zrovna to byl zkrátka den, kdy tam prostě nepadlo vůbec nic.  Příbram jde do utkání kompletní a těsně před uzavřením přestupového okna se ke klubu připojil šikovný Vošahlík, jenž má zkušenosti ze Slavie Praha.

 

Bohemka byla venku vždy poloviční a body brala hlavně z domácích zápasu, neboť v dolíčku vždy panuje skvělá atmosféra a soupeřům se tam hraje opravdu velmi špatně.  Start do jarní části i bez zraněného kapitána Jindříška ale vyšel klokanům poměrně dobře, neboť ze dvou zápasů si připsali čtyři velmi důležité body v boji o záchranu. Důležitý byl především ten vydřený bod na půde Olomouce.

 

Můj názor:

Vzhledem k tomu, že Příbram na jaře ještě nezískala ani bod, tak udělá všechno proto, aby tohle utkání zvládla vítězně.  Ono v Příbrami se hrálo vždy špatně, minulý zápas měli obrovskou smůlu a pokud existuje nějaká spravedlnost, tak jim to tam v sobotu bude padat. Obrana klokanů je podprůměrná a především Bednář by z toho měl určitě těžit. Kurs @ 1.82 na Příbram beru ve středních vkladech.

 

Tip: Příbram @ 1.82

 

 

27.2.2016 - 15:00

 

Dalo se lehce vypozorovat, že Slovácko za úvodní dvě kola v jarní části odehrál pokaždé velice solidní partii. Proti Plzni byl celý druhý poločas kvalitnějším týmem, resp. po příchodu Libora Doška na hřiště a ten nakonec rozhodl také v poslední minutě na hřišti Příbrami. Slovácko vnímám jako velmi nebezpečného soupeře a pokud hraje doma, tak se jeho síla zvedá ještě více.  Slovácko mělo ale v minulosti pokaždé problémy po nějakém vítězství na to navázat s nějakým průměrným klubem a to by právě mohla být Jihlava. Do zápasu by měli jít bez větší změn.

 

Jihlava totiž ukázala, že se dokáže na soupeře poměrně kvalitně připravit. Minulý zápas totiž odehráli bezbrankový zápas se Slávií. Vysočané sázeli na rychlé brejky, kde měl zlobit Voltr, ale to tak úplně nevycházelo a těžit z pevné obrany. To se nakonec povedlo, byť měli veliké štěstí, že byla Slavia zrovna hodně střelecky impotentní. S podobnou taktikou si myslím, že nastoupí také na Slovácku, v brance je zatím velmi jistý Rakovan.

 

Můj názor:

Slovácko nečeká lehké utkání, soupeř bude zřejmě spíše bránit a spoléhat na rychlé brejky a to nemusí být zrovna to, co by potřebovali. Kursy na jedničkou sou položeny asi fér, proto je hrát nechci a to i z těch důvodů co sem napsal před malou chviličkou. Zahraju si daleko raději under, protože neočekávám, že se Jihlava vůbec trefí a dobívání hostující branky může dopadnout přesně jako minulý týden v podání Slávie.

 

Tip: Under 2.5g @ 1.94


 

27.2.216 - 15:00

 

Jak začal Zlín výborně podzimní část, tak na jaře se to říct nedá. Nejdříve ztratili výborně rozehraný duel se Spartou a poté naprosto nečekaně dostali debakl 3-0 s Baníkem Ostrava. Trenér Páník to okomentoval tak, že si nezasloužili nic a jejich představení urazilo fotbal . Vukadinovič naopak nepropadá panice a řekl, že utkání s Mladou Boleslaví bude úplně jiné. Jinak jim patří pořád velmi dobrá sedmá příčka což na začátku ligy asi čekal málokdo. Do utkání by měli jít ve stejné sestavě jako v minulém zápase.

 

Mladá Boleslav zřejmě prohrála boj o druhou pozici minulé kolo svou porážkou na hřišti Sparty, kde rozhodla první dvacetiminutovka, ve které dostali rozhodující dvě branky. Mladé Boleslavi bude zcela jistě chybět důležitý Milan Baroš, který se nechal vyloučit v minulém zápase zákrokem na Costu a také zřejmě Roman Polom vinou svalového zranění. Pro Boleslav je to ale velmi důležité utkání, protože boj o třetí příčku bude zřejmě veliký, protože zezadu vystrkuje růžky ambiciozní Slavie a také Liberec, který dotáhl ztrátu minulé kolo.

 

Můj Názor:

Nebudu hrát v tomto utkání nic. Zlín ještě nebodoval a udělá všechno proto aby tenhle zápas neprohrál. Doma málem zlomili Spartu a tak bych se vůbec nedivil, kdyby to schytala tentokrát Mladá Boleslav. Bez Milana Baroše a Poloma by je mohl čekat problém.

 

 

 

27.2.2016 - 18:00

 

Olomouc nepředvedla dobrý výkon doma jak s Bohemkou tak ani v Brně a tak se stále plácá na sestupové patnácté pozici. Hlavním důvodem jejich neúspěchu je zatím obrana, kde Hanáci hoří jako papír a jsou naprosto lehce prostupitelní. Dostali dvě branky jak od Bohemky tak od Brna a to oba týmy nemají ani poloviční útočnou sílu jakou má Plzeň. Chybět navíc bude také Mahmutovič, který si bude odpykávat trest za čtyři žluté karty a tak ztratili i obrovskou útočnou sílu, přes kterou mohli tahat brejky. Takhle si nedovedu příliš představit, jakou vůbec má Sigma šanci na bodový zisk.

 

Viktorka Plzeň sice zatím vyhrála oba zápasy o jednu branku, ale důležitých šest bodů si připsala. Na Slovácku jejich výkon v druhém poločase byl špatný a s Teplicemi byli lepším týmem po celou dobu, ale uklidňující druhou branku nedokázali vstřelit. Zdá se mi, že jim chybí trochu více klid na kopačkách jako měli ještě třeba před půl rokem. Je to ale zřejmě jen chvilkové a právě proti zachraňujícímu celku by se měli chytit. Sestava by měla být totožná jako minulý zápas, žádné problémy nejsou hlášeny.

 

Můj názor:

Plzeň má o třídu lepší tým, hrají kompletní a v boji o titul si s takovým týmem rozhodně nemohou nechat sebrat body. Olomouc má tragickou obranu a spoléhat na brejky se jim stane osudným. Plzeň toto utkání stoprocentně zvládne a má mou velikou důvěru. Kurs sem čekal někde na 1.45 a proto dokonce @ 1.6 beru s velikou radostí.

 

Můj tip: Plzeň @ 1.61


28.2.2016 - 17:30

 

Slavia potřebuje okamžitě získat zpět svou zbytečnou ztrátu na hřišti Jihlavy, kdy byla celý zápas lepším celkem, ale nedokázali proměnit ani jednu šanci. Do sestavy se opět dostal Milan Škoda po zranění, ale nebyl tak vidět a dokonce nedal šance, které normálně dává. Měl se mtakový pocit, že Škoda takový zápas má jednou za sto let, tudíž očekávám, že v neděli se jistě trefí. Důležité je, že se v Jihlavě nikdo nezranil a pokud podá Slavia výkon minimálně jako v prvním utkání s Brnem, tak zápas zvládne bez větší problémů.

 

Baník má před sebou budoucnost černou a tak se spíše soustředění na stabilizování kádru a získat nějaký plán pro další roky, které by je vrátil zpátky mezi nejlepší. Nedá se totiž očekávat ani kyž minulý zápas vyhráli, že by se dokázali zachránit. V týmu je samá mladá krev, která se pere statečně, ale na ty nejlepší rozhodně nemají. Odešel jim navíc z branky o pauze právě do Slávie jejich jednička, která je mnohokrát podržela ještě od většího debaklu a tak ani tuto oporu již nemají.

 

Můj názor: Slavie je kompletní, posílený tým má velikou kvalitu a domácí zápasy před skvělou kulisou prostě bude zvládat. Baník už beru v lize jen do počtu a na tiket si zařadím asijský handicap -2, kdy při výhře Slavie o dvě branky se vklad vrací. Očekávám ale výhru o více než dvě branky, protože oba kádry se nemohou ani trochu rovnat a pražané budou od začátku jasně diktovat tempo hry.

 

Můj tip: Slavia AH -2 @ 2.07

 

 


 

 

 

 





Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33