UFC 229 + XFN Plzen

MMA / 06.10.2018 / autor: whiskysour
preview -> Šport: Bojové športy | Zobrazení: 119x | Počet komentárov 2x | Pridané: 06.10.2018, 11:08 | Zobraz všetky previews od nicku whiskysour  »
Rozpíšem Vám ešte jednu Akovku ktorú si dám na tiket z MMA

UFC 229 (6.10.2018) našeho času to je (7.10.2018 od 4.00)

Nurmagomedov vs. McGregor

Tu sa nebudem moc rozpisovať, zápas som rozviedol v analýze. Suma sumárum, neočakávam, že by zápas došiel na body. Netreba zabudnúť, že sa jedná o titulový zápas, takže je vypísaný na 5 kôl. Očakávam výhru Conora pred limitom (KO,TKO)a môj predokladaný koniec je niekde v 2 max 3 kole. V prípade, že by mal vyhrať Khabib, čo si síce nemyslím, tak aj tak by to mal zvládnuť skôr ako by prišlo rozhodovanie na body.

Tip zápas sa neskončí na body, kurz 1,34

UFC 229 (6.10.2018) našeho času to je (7.10.2018 od 4.00)

Yana Kunitskaya vs. Lina Lansberg

Kunitskaya má svoj rekord 10-4-0, 70% svojich zápasov dokázala ukončiť pred limitom. Je to šampiónka organizácia Invicta. Jej prvý zápas v UFC skončil síce porážkou, ale UFC jej pridelilo na premiéru rovno Chris Cyborg, ktorá nemá v ženách vôbec konkurenciu. Kunitskaya podala sympatický výkon, kedy sa jej podarilo Cybor 2 minúty držať na pletive a pokúšala sa doručiť take down. Cybor však využila toho, že sa Ruska na nej vyšťavila a potom ju ukončila údermi na zemi.

Pozeral som sa na zápasy Kuniskayi a podáva veľmi sympatické výkony aj na zemi, kde dokonca je nebezpečná zo spodných pozící.

Lansberg má bilanciu 8-3-0, z toho v UFC má zatiaľ 2x výhru a 2x prehru. Aj keď tu by som si dovolil upraviť bilanciu na 1výhru a 3 prehry. Prečo? Kto videl zápas Lansberg proti česke Pudilovej, tak musí uznať, že tento zápas bol doslova krádež v neprospech Pudilovej. Po zápase sama Lansberg uznala, že zápas mala prehrať. Ak by boli rozhodcovia normálni tak by Lansberg v UFC mala 3 prehry po sebe a v poslednom zápase vyhrala, ale iba na body. Tento krát jej do cesty postavili sebavedomú rusku, ktorá by si so švédkou podľa mňa mala poradiť.

Tip Kunitskaya , kurz 1,48

XFN 12 – Plzeň 6.10.2018

T.Fiala vs. J. Běle

Zápas „vešetko alebo nič“. XFN sa netají tým, že nechce medzi sebou zápasnikov s negatívnym rekordom. Na štartovku postavili proti sebe Tomáša Fialu a Jakuba Běleho.

Jakub Běle, účastník reality show Oktagon. Môžeme si ho pamätať z prehraného finále proti Gáborovi Borárošovi. Běle je na svoju váhu dosť vysoký borec, má dobrý postoj. Jeho nevýhoda je to, že sa vracia po dlhšej pauze, zavinenej zraneniami. Jeho skóre je 4:4.

Tomáš Fiala

Jeho profi skóre je 1:1 a jeden no contest. Tento no contest však je tak isto tak trochu zvláštny. Pretože zápas s Jánom Širokým rozhodne prehral. Keď sa pozrieme na jeho amatérkse skóre tak je to 0:4. Suma Sumárum, Fiala dokázal vyhrat 1x zo 7 zápasov, ktoré mal v MMA. Nemôžem inak ako vyskúšať výhru Běleho.

Tip Běle, kurz 1,45. (banujem ,že som nestihol vypísaný kurz 1,7 na Běleho) Daniel Brunclík vs. Misa Nikolič

Brunclík nastupuje do svojeho 5. MMA zápasu. Pred kariérov MMA bol výborný thai boxer. Po 3 výhrach ochutnal prehru s Beránkom. Brunclík je šikovný aj na zemi, kde ukončil 2 svoje zápasy.

Nikolič má negatívnu bilanciu 3:7, pričom posldných 5 zápasov prehral. Naviac sa vracia do Oktagonu po 2 rokoch. Tento zápas beriem ako zhovievavý krok od XFN voči Brunclíkovi aby si napravil chuť a vrátil sa na víťaznú vlnu.

Tip Brunclík, kurz 1,2

Dohromady táto Akovka dáva kurz : 3,45.

BONUS UFC 229 – 6.10.2018

Nemám moc čas rozpisovať tento zápas. Ale ten kto má rád prekvapenia a pekné kurz tak je tu zápas D. Lewis vs. A. Volkov.

Zápas ťažkých váh, kde verím Lewisovi v kurze 2,29. Lewis má viac skúseností s ťažkých zápasov, ktoré by mohol zúročiť. Na váhe vypadal zdravo a bez nejakých zdravotných problémov. Tak snáď zápas zvládne.

Tip Lewis, kurz 2,29


Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33
 Meno   Dátum   Reakcia na preview 
admin 06.10.2018, 12:12 https://twitter.com/nasetipy/status/104851611106979840
1
admin 06.10.2018, 12:11 https://www.facebook.com/nasetipycom/photos/a.22250885
27774929/2225432967740485/?type=3&theater