Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!

nasetipy.com - funny links nasetipy.com - politicke kecy
nasetipy.com - filmova diskusia

Ford Auto, Ford novinky


Viac o Tipli nájdeš TU





Fussball Wetten Schweiz

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

Bethopolis - Eziove tipy - 27.07.2013

Mix športov / 27.07.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1902x | Počet komentárov - | Pridané: 27.07.2013, 09:54 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

A už je tu Day 6. Dnes je posledný deň v tomto týždni, čo bude Project Bethopolis uverejnený alebo napísaný, viac sa dočítate potom, keď dopíšem príspevok.

Ktorý ani posledný deň projekt neviete o čo išlo, tak nech sa páči: " Informácie o projekte tu boli včera, ale pre istotu ich zhrniem do pár viet. Každý deň od dnes do nedele tu bude príspevok s týmto názvom "Project Bethopolis". Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 3 Tenis, 7 Plážový volej., 3 zo športu, ktorý tam pribudne, o 3 športe môžete rozhodnúť aj vy. Bude tu každý deň anketa. Ďalej tu behom dňa pridám 5 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. "

Novinky:

 

#- Dnes špeciálne 9 tenisov,

#- Dnes Plážový volejbal nebude, miesto neho tu bude Vodné polo,

#- Dnes 7 zápasov z Futbalu, ktorý je ako 3 šport,

#- Aj dnes bude špeciálny zápas,

#- Pre dnešok zmenený počet liviek zo 7 na 15.

Asi všetko z noviniek. O 3 športe som rozhodol sám a bude to futbal. Resume bolo podané aj dnes.

Dnešné označenia budú rovnaké ako každý deň: A - Tenis, B - Vodné pólo, C - Futbal a špeciál samozrejme Š - Ale čo to bude sa dočitáte na konci projektu.

Tak prejdime k zápasom.

A - Tenis

 

#A1:  Zopp J. - Huta-Galung J. ---> Každý deň je tu Zopp a bude tu aj dnes. Včera postúpil cez domáceho Kontinena, ale len o chlp. Galung ide týmto turnajom bez straty setu a svojich protivníkov práši ako deky. Ale myslím, že Zopp bude solídnym protivníkom pre Galunga. Galung mal zatiaľ vešmi slabých súperov, tak preto také výsledky. Zopp hral včera veľmi zle a dúfam, že to dnes bude lepšie, lebo s takou hrou odletí do Estónska aj s kanárikom. Galungovi psychika je ako sinusoida, raz je hore a raz dole. Ak mu nefunguje hlava, tak ani ruka. Zopp to má vyrovnané, už niekoľko rokov pracuje na svojej psychike. Čo sa týka úderov ani jeden nie je jalový. Trošku však Zopp zaostáva na riterne. Galungovou nevýhodou je, že ak Zopp potiahne jeho podanie na deuce, tak stratí hlavu a predá mu podanie, potom si to musí potvrdiť a Galung si to už prehraje sám. A v druhom sete, ako to u neho býva zaberie. Zopp je strašne overový človek, tak ho vždy rád skúsim.

Môj tip: Zopp J. - Huta-Galung J. ---> Over 21.5 games --> 1.85 --> 8.1/10 --> Nordic Bet --> 27.07.2013  12:30.

 

#A2:  Letcher C./Gonzales R. - Kontinen H./Tosic G. ---> Ešte v Tampere zostanem a pozriem sa na túto štvorhru. Letcher a Gonzales prešli turnajom bez straty set, avšak mať takých súperov, to je nič. A s niekotrými sa teda poriadne trápili. Naopak druhá dvojica naložila iným hráčom tiež poriadne skóre a mali to ťažšie. Vyradili favoritov a tak. Kontinen je domáci, čože podpora bude a Tosic sa zvezie s ním. Letcher a Gonzales spolu hrajú dlho, ale tento turnaj určite nevyhrajú. Druhá dvojička sú pre mňa víťazi už dávno.  Nie je Kontinen však ten Kontinen, ktorý hral aj dvojhru, ale aj tak myslím, že majú šancu vyhrať. U Letchera a Gonzalesa platí proti domácemu prehrajú vždy, aj keď sú favoriti.

Môj tip: Letcher C./Gonzales R. - Kontinen H./Tosic G. ---> 2 --> 2.00 --> 7.1/10 --> Paddy Power --> 27.07.2013  11:00.

 

#A3:  Fischer M. - Brkic T. ---> Navštívim aj kvalifikáciu v Kitzbuhel. Tento zápas som si vybral, kvôli peknej hranici na under. Fischer je domáci, rozobere Brkica ako skladacie autíčko. Fischer je úplme iná kategória, chodí na lepšie turnaje, hráva s lepšími hráčmi a Brkic, ten len na okolité turnaje chodí. Absolútne skoro nič nevyhral. Má 7 prehier po sebe. Takže tu nie je o čom. Fischer je ešte aj domáci hráč, takže bude poriadne šlapať a diváci ho podporia aby ho zničil. Nie je jalový ani na jednom údere a potrebuje sa tu trošku lepšie uchytiť a ísť aspoň do prvého kola. A za ten kurz, to určite treba skúsiť ten under.

Môj tip: Fischer M. - Brkic T. ---> Under 20.5 games ---> 1.90 --> 7.0/10 --> Bet 365 --> 27.07.2013  12:00.

 

#A4:  Monroe N./Stadler S. - Klizan M./Marrero S. D. ---> Dnes budem opäť hrať svoju obľúbenú dvojicu. Síce Kližan a Marrero porazili už veľa dobrých párov, nemyslím, že tento turnaj vyhrajú. Monroe a Stadler, včera nemali žiadnu robotu, tak trénovali a Kližan s Marrerom, no neviem ledva ledva postúpili cez všetky zápasy, okrem včerajšieho, keď rozbili favorizovaný pár. Avšak Monroe a Stadler tí sú lepši než táto vyskladaná dvojica. Súhra je lepšia, údery sú lepšie, technika a hlavne psychika je vyšperkovaná u oboch, takže ak sa náhodou nedarí, nestratia hlavu a idú ďalej.

Môj tip: Monroe N./Stadler S. - Klizan M./Marrero S. D. ---> 1 --> 1.90 --> 6.5/10 --> Marathon --> 27.07.2013  16:30.

 

#A5:  Teixeira M. - Rola B. ---> Tento zápas je zápas drvičov, aj jeden aj druhý robia neskutočné procesy so svojimi protivníkmi. No dnes som zvedavý, kto výhra. Blaž je vo forme a Teixeira si ide bežne. Obaja majú technickú hru, silné podanie, teda silné aspoň na okruh Challenger.  Včera síce Teixeira stratil set, ale aj Dubarenco mal svoju formu. Rola dostal včera "klonového" súpera a vyprášil ho ako nič. Ale dnes je v Tampere overový deň, cítiť to tam vo vzduchu, vysoký tlak a tak. Ani jeden nie je domáci, ale diváci majú radi Rolu, takže uvdíme, či ho budú podporovať. Teiximu je to jedno, čo ho podporujú. On má sebavedomie boha, takže diváci sú iba zbytočnosti.

Môj tip: Teixeira M. - Rola B. ---> Over 22 games --> 1.94 --> 5.8/10 --> Marathon --> 27.07.2013  14:00.

 

#A6:  Marray J./Fleming C. - Hewitt L./Guccione C. ---> Tuto skúsim prvú dvojičku, predsa len Hewitt bude hrať s Isnerom a potom už nebude vládať, keďže Isner nie je až taký ľahký súper. Guccione je bombardér, ale Marray a Fleming sú dobrý odvracači. Dokážu vracať skoro všetko, ak sa im darí. Hewitt bude mať v tejto štvorhre, tak akurát podanie dobré, to by ešte mal zvládnuť. Ale neverím, že vôbec nastúpia a aj keby, tak buď skrečujú alebo prehrajú. Marray a Fleming sú úplne inde vo štvorhre. Tvrdý povrch im sadol dobre. Takže uvidíme, ale možno to bude aj Void, teda najväčšia pravdepodobnosť je, že bude Void. Ale za ten kurz, keď budú Hewitt a Guccione hrať a prehrajú to určite skúsim.

Môj tip: Marray J./Fleming C. - Hewitt L./Guccione C. ---> 1 ---> 1.83 --> 5.7/10 --> Paddy Power ---> 28.07.2013  03:30.

 

#A7:  Riba-Madrid P. - Carreno-Busta P. ---> Toto je súboj dvoch španielov, takže to hneď vieme, že to bude over. Aj Riba aj Busta nemajú žiadne problémy na tomto turnaji, idú si svoje a hrajú si svoje. Obaja vyprášili niekoľko talianov, čiže domácich a nebol tam žiadny problém. Ako poznám Carrena set určite stratí v takýchto bojoch o finále to má na poriadku. Neviem či prvý alebo druhý, ale určite stratí. Preto si tu určite zahrá ten slávny over. Technika je dobrá. Bustovi občas nejde podanie, tak tu čakám že Riba to využije.

Môj tip: Riba-Madrid P. - Carreno-Busta P. ---> Over 22.5 games --> 1.90 --> 5.4/10 --> Nordic Bet --> 27.07.2013  21:00.

 

#A8:  Pliskova Ka./Pliskova Kr. - Buryachok I./Kalashnikova O. ---> Síce mám pravidlo, že ženský tenis No Bet, ale toto sa mi nejako veľmi páči. Asi skúsim Kristínku a Karolínku. Buryachok a Kalashnikova nemajú také kvality ako češky. Pre mňa jednoznačne ony a to už len preto, že sú sestry. Naviac Buryachok a Kalashnikova hrajú spolu na tomto turnaji prvý krát. Strašne to prajem češkám, mohli by už nejaký ten titul získať.

Môj tip: Pliskova Ka./Pliskova Kr. - Buryachok I./Kalashnikova O. ---> 1 --> 1.67 --> 5.2/10 --> Paddy Power - 27.07.2013  12:00.

 

#A9:  Duckworth J. - Klahn B. ---> Dnes to naozaj vyzerá na overový deň, klokan dotiahne zápas do tretieho setu a tam si to vyhraje. Klahn je domáci, ale klokanovi to nevadí. Včera porazil prvého nasadeného Marchenka v troch setoch. Podľa mňa to dnes klokan dotiahne tiež tak do tretieho setu, však to som už písal. Má dobré podanie a poriadne behá a skáče. Dnes však možno aj vyhrá, ale ja budem hrať istejšiu stávku. Klahn je Klahn, ten aj včera prehral vyhraný druhý set. Takže čo dorobí dnes je otázne.

Môj tip: Duckworth J. - Klahn B. ---> Over 22.5 games --> 1.94 --> 4.7/10 --> Marathon --> 27.07.2013  22:00.

 

B - Vodné pólo

 

#B1:  Hungary W - Great Britain W ---> Maďarky sa mi zdajú najistejšie v overy. Hrávajú najčastejšie overové zápasy a súkajú súperom góly ako sa im chce. Veľká Británia dnes utrpí 21 prehru v rade a uvidíme koľko gólov dostane, bude len otázne. Veľká Británia nemá dobre mužstvo a dnes bude ešte slabšie, pretože sa v zápase s Američankami zranila jedna z dobrách hráčiek. Britky už nemajú ani chuť hrať bolo to vidno aj v poslednom zápase a kto by mal po takých debakloch. H2H hovorí v prospech maďariek a vždy uhrali overový zápas tieto maďarky, ale v posledných rokoch ich forma ešte stúpla a britkách klesla. Netuším, aký rozstrel im dajp, ale idem opatrne.

Môj tip: Hungary W - Great Britain W ---> Over 20.5 --> 1.85 --> 7.5/10 --> Bet 365 --> 27.07.2013  20:10.

 

#B2:  China W - Netherlands W ---> A opäť zostávam nechápajúci nad kurzom na číňanky. Ich forma rapídne stúpla a rozmetali veľa dobrých mužstiev. Pričom H2H je 2:0 v prospech číňaniek. Čína má dobré mužstvo. Z posledných zápasov 4 výhry a 1 prehra. Holanďanky z posledných 5 zápasov 1 výhra, 3 prehry a 1 remíza. Forma im klesá, nie sú už to čo bývali po minulé roky. Ale treba ísť opatrnejšie.

Môj tip: China W - Netherlands W ---> DNB 1 --> 2.00 --> 6.4/10 --> Unibet --> 27.07.2013  12:10.

 

#B3:  USA W - Brazil W ---> Američankám sa na tomto turnaji tiež darí. Zato brazílčanky, odkedy hrajú na MS, tak prehrali 20 stretnutí, 1 remozovali a ani jedno nevyhrali. Vzájomná bilancia je 6:0 v prospech američaniek. No over padá málokedy. Avšak btazílčanky rozbije každe mužstvo, tak američanky si zastrieľajú. Dnes nastúpia američanky v plnej forme, ale v inej zostave, aby ich preskúšali, trošku sa pohrajú, ale určite ich rozmetajú a so silnou formáciou poriadne dostanú.

Môj tip: USA W - Brazil W ---> Over 19.5 --> 1.85 --> 5.8/10 --> DOXXbet --> 27.07.2013  17:30.

 

C - Futbal

 

#C1:  Lahti Akatemia - Sudet --->  Ako som už písal včera tieto ligy neštudujem moc o tom neviem, ale viem že tieto ligy sú najlepšie na over. Tieto dve mužstvá sa v lige tento rok stretli raz. A vyhral sudet 1:0. Medzi timito mužstvami, často over nepadá, avšak dneska sa to už prelomí. Sudet má dvoch hráčov na dovolenke, síce nie sú nejaký kľúčový, ale povedal by som, že ich potrebujú.

Môj tip: Lahti Akatemia - Sudet ---> Over 2.5 goals --> 1.60 --> 7.4/10 --> Unibet --> 27.07.2013  15:00.

 

#C2:  Vidar - Asane ---> Tuto sa stretne najviac overové mužstvo s najmenej overovým mužstvom, a vznikne nám s toho aj tak over. Oba tímy majú plné zostavy. Vidar uhral z 13 zápasov 11 overov a 2 undery. V poslednom čase sa Asane začalo dariť a sú dorbe umiestnený v tabuľke.

Môj tip: Vidar - Asane ---> Over 2.5 goals --> 1.42 --> 7.3/10 --> Bet-at-home --> 27.07.2013  16:00.

 

#C3:  GAIS - Sundsvall ---> Tuto tiež budem hrať over, len ešte neviem aký. Sundsvall hrá v poslednom čase samé overové zápasy a Gais tiež.  Len neviem hranicu. Premýšľam, aby to bolo čo najistejšie a najlepšie. Tento rok už spolu hrali a remizovali 4:4, takže tie góly tu padajú. Tak vyskúšam takto:

Môj tip: GAIS - Sundsvall ---> Over 2.5 goals --> 1.75 --> 6.7/10 --> Bwin --> 27.07.2013  16:00.

 

#C4:  MuSa - MaPS ---> Opäť si vyberám najoverovejšie mužstvo ligy. Táto fínska sa mi nejako veľmi páči na tie overy. Avšak MaPS nie sú taký overový, ako sa zdá, ale tak MuSa to dotiahne. Ja hrám opatrne tieto overy, pretože nemusia vždy výjsť.

Môj tip:  MuSa - MaPS ---> Over 2.5 goals --> 1.45 --> 6.7/10 --> Bet 365 --> 27.07.2013  15:00.

 

#C5:  Kumamoto - Montedio Yamagata ---> Musím opatrne ísť v Japonskej lige. síce Yamagata hrá už 7 zápasov overy, ale aj tak. Aj Kumamoto hrá moc tieto overy. Takže uvidíme, čo sa ale týka Yamagaty, tak najlepší strelec utrpel zranenie, takže musím naozaj opatrne v tomto tíme, inak by som veril na obrovskú prestrelku, ale takto nie. Radšej opatrne.

Môj tip: Kumamoto - Montedio Yamagata ---> Over 2.25 goals --> 1.67 --> 6.1/10 --> Pinnacle Sports --> 27.07.2013  12:00.

 

#C6:  Jaro - VPS ---> Tieto zápasy sa mi páčia hlavne pre to, že tieto tými majú top strelcov. Jaro je môj obľúbený tým z fínskej ligy. Určite budem hrať túto stávku opatrne. Spolu hrali v tejto sezóne 3x z toho 2x bolo 1:1 a raz vyhralo VPS 2:1.

Môj tip:  Jaro - VPS ---> Over 2 goals --> 1.61 --> 5.8/10 --> Pinnacle Sports --> 27.07.2013  15:00.

 

#C7:  Osters - Mjallby ---> Tento zápas sa mi zase páči kvôli overu a umiestnení v tabuľke. Podľa m§a to teraz bude overové. Spolu hrali v tejto sezóne raz a skončilo to 1:1, teraz to však bude inak a cítim, že to bude kanonáda v podaní Osters, aj keď góly moc nedávajú.

Môj tip: Osters - Mjallby ---> Over 2 goals --> 1.55 --> 5.5/10 --> Marathon --> 27,07,2013 16:00.

 

Špecíál kvôli nedostatku času a kvôli tomu že už nevládzem písať, nebude. Ale máte tu kopu zápasov.

Zajtra projekt Bethopolis nebude kvôli tomu, že potrebujem si trošku oddýchnuť a spravím veľké resume ako preview.

Rád by som vedel, či by ste chceli tento projekt aj nabudúci týždeň. Svoje rozhodnutia píšte do správ, za každé budem veľmi rád.

 

Prajem pekný deň.

 




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33