Registrácia


Zabudnuté heslo / Lost Password

​​ 
Dievča týždňa
Klikni pre zvacsenie
Chlap týždňa
Klikni pre zvacsenie

US Open naživo na TV Tipsport!
Wimbledon naživo a 15€ pre nových hráčov
Doxxbet - Druhé podanie jedine s nami!


Ford Auto, Ford novinky
nasetipy.com - politicke kecy



Viac o Tipli nájdeš TU





Swiss Casino

CleverTips.net

Jooble

Prosím, ak máte záujem tipovať vo Fortune, zaregistrujte sa cez nasledujúci textový odkaz.

Registrácia SK zákazníkov
Registrácia CZ zákazníkov



sport radio live stream

Live Výsledky

Ak sa Vám NašeTipy páčia, zdieľajte 

Zdieľajte NašeTipy.com na Facebooku Zdieľajte NašeTipy.com na Twitteri Zdieľajte NašeTipy.com na Google+ Pošlite email s linkom na NašeTipy.com Zdieľaj NašeTipy.com na sieti LinkedIn

¤ Bethopolis ~ Eziove tipy ~ 01.08.2013 ¤

Mix športov. / 01.08.2013 / autor: Ezio
preview -> Šport: Iný šport | Zobrazení: 1485x | Počet komentárov - | Pridané: 01.08.2013, 10:04 | Zobraz všetky previews od nicku Ezio  »

Bethopolis

Day 4

 

Tí ktorý stále neviete o čo sa jedná, tu sú informácie: " Každý deň sa vyberú 3 rôzne športy a na každý šport bude určitý počet zápasov - 5 Tenis, 10 Plážový volejbal alebo iný šport, ak tento nebude momentálne k dispozícií, 7 zo športu, ktorý tam pribudne. Ďalej tu behom dňa pridám 10 Live Stávok. Ku každému zápasu bude najprv Mini-Analýza, potom "Môj tip", kurz, dôvera, stávková, ktorá ponúka ten kurz, začiatok zápasu. Každý deň tu 100% bude tenis. Volejbal to nie je isté, pretože uvidíme ako budú stávkové vypisovať kurzy, možno to budem musieť napísať do diskusie v priebehu dňa. Každý zápas má svoje špecifické označenie napríklad #A1. Live stávky sa označujú #L1 a podobne. Chcem to spraviť prehľadnejšie ako minulý týždeň a kvalitnejšie, tak dúfam, že sa mi to podarí. Špeciál bude v Utorok a vo Štvrtok. "

 

Novinky

 

#- Počet zápasov z tenisu zmenšený z 5 na 3,

#- Počet zápasov z plážového volejbalu zmenšený z 10 na 3,

#- Počet zápasov z futnbalu zmenšený z 5 na 3,

#- Dnes bez špeciálu.

 

Resume som ešte v diskusiíí nenapísal, ale uvidíme, kedy to tam bude. Dnes samozrejme rovnaké označenia: A - Tenis, B - Plážový volejbal, C - Futbal.

Tak sa do toho pusťme.

 

A - Tenis

 

#A1:  Vagnozzi S. - Panfil G. ---> Ako prvého si preberieme talianskeho tenistu, Vagnozziho. Hrá pravou rukou, V rebríčku ATP okupuje 215. miesto. V prvom kole na turnaji v Liberci dostal outsidera, ktorého porazil v dvoch setoch, 7:5 a 6:2. Tento rok sa mu ešte nepodarilo vyhrať žiaden Challenger, vyhral iba 1 Futures turnaj, inak sa dostával do Semifinále a Finále a potom prehral. Jeho bilancia na antuke je 31/15 za tento rok. Obľúbeným povrchom je teda antuka. Obľúbeným úderom je forehand a má ho dobrý. Najslabšie mu ide, backhand, ktorý má veľmi slabý. Druhým tenistom je Panfil z Poľska. Hrá ľavou rukou. Okupuje 344. miesto v rebríčku ATP. V prvom kole zdolal Bjorna Phaua v troch setoch. Prvý set prehral, pretože mu nešlo podanie. Ostatné sety vyhral, vďaka svojmu podaniu a drvivému riternu ľavou rukou. Ten už Phau nedokázal odvracať. Taktiež musel prejsť cez kvalifikáciu, ale tam to nemal ťažké. Jeho bilancia na antuke je 1 9/8 a v poslednom čase začal chodiť na Challengery a nie na Futures. čo v ňom je nám ukázal na domácom turnaji, keď ako outsider poslal domov svojho krajana a rakušana Melzera. H2H hovorí v prospech Vagnozziho, je to 2:0 pre neho. Raz ho porazil v roku 2007 v Bytome 6:3, 6:3 a raz na Futures, 6:4, 3:6, 6:3. Avšak už aj tu mal Vagnozzi problémy. Oba zápasy sa odohrali na antuke. Panfil je však oveľa lepší než býval a keď už nevyhral tie dva, tento určite vyhrá. Jeho výhodou bude forehand ľavou rukou. Vagnozzi má problémy s backhandom, takže šanca tu je. Nevýhodou Panfila bude jeho stres v prvom sete. Ten zvykne prehrať, ale netreba sa báť väčších kurzov, ale preda ešte uvidíme, vyzerá to na over, pretože nevýhody sú vyrovnané.

Môj tip: Vagnozzi S. - Panfil G. ---> Over 21.5 games ---> 1.89 ---> 7.7/10 ---> Marathon ---> 01.08.2013.

 

 

#A2:  Herbert P. - Olivetti A. ---> Najskôr si trošku priblížime Herberta. Momentálne je na 216. priečke v rebríčku ATP. Hrá pravou rukou. Jeho bilancia za tento rok na tvrdom povrchu je 5/6. V poslednom čase sa mu absolútne nedarí, vypadáva v prvom alebo druhom kole a to z každého turnaja. Na tvrdom povrchu to pre neho nie je ono. V prvom kole porazil brazílčana Alvesa v dvoch stoch, 6:3, 6:2. Herbertov obľúbený úder je servis. Herbertovi najviac sadne antuka, avšak prišiel vyskúšať aj tvrdý povrch. Olivetti, taliansky tenista. Momentálne je postavený na 316. mieste v rebríčku ATP. Bilancia za tento rok na tvrdom povrchu je pekná, 12/4. Naopak jemu sa v poslednom čase darí. Síce sa stále prihlasuje na Futures, ale už začína choduiť na Challengery a dokonca skúša aj ATP a dokonca aj Grand Slamy.  V taliansku sa predviedol v plnej forme. Jeho zbraňou je jeho silný a dobre umiestnený servis, ktoráý dosahuje hodnotu aj 180 km/h. v prvom kole porazil domáceho Navara v dvoch setoch, 6:3, 7:6. Olivettimu sa darí najmä na tvrdom povrchu.  Je jeho obľúbeným a podanie mu tu lieta najlepšie. H2H hovorí v prospech Herberta, 2:1. Všetky 3 zápasy sa hrali na tvrdom povrchu. 2x sa hralo na turnajoch Futures. 1x vyhral Herbert a 1x Olivetti. V oboch zápasoch sa museli hrať tri sety. Tieto zápasy sa konali v roku 2011. Ďalší zápas sa hral v Ortisei a v roku 2012, tam vyhral Herbert v dvoch setoch. Avšak odvtedy sa Olivetti oveľa zlepšil, vylepšil si hru a hlavne podanie mu ide. Obaja majú dobré údery, ale ja si myslím, že Herbert pôjde zase domov. Minulý rok sa tu dostal až do Finále a určite bude chcieť tento výkon zopakovať.

Môj tip: Herbert P. - Olivetti A. ---> 2 ---> 2.00 ---> 7.4/10 ---> Bet 365 ---> 01.08.2013  12:00.

 

 

#A3:  Verdasco F. - Haase R. ---> Najskôr si preberieme španiela. Momentálne je na 33. priečke v rebríčku ATP. Jeho bilancia na antuke je 12/8 za tento rok. V prvom kole porazil Garciu Lopeza 6:2 a 7:6. Verdasco hrá ľavou rukou. Forehand má najradšej zo všetkých úderov a najoubľúbenejším povrchom je antuka a turnaj sa koná práve tam. Lopeza ukázal, ako sa podáva a zaseroval mu 9x eso. Taktiež vo štvorhre zabil 7 és a to je už niečo povedať. Podanie má tiež dobré. Proti Garciovi hral celkom dobre, na jeho kvality ro úplne stačilo. Haase, ten je momentálne 66. v rebríčku ATP. V prvom kole ukázal Brandsovi ako sa hrá tenis a poslal ho domov za hodinku. Porazil ho v dvoch setoch 6:4 a 6:1. Hrá pravou rukou a má solídne všetky údery. V roku 2012 začal hrať ľavou rukou, ale potom prestal a hrá opäť pravou. Najlepšie mu ide asi to podanie a má krásny backhand. Taktiež dokáže súperovy dať pár tých és. H2H hovorí v prospech Haaseho, 1:0. Na wimbledone sa mu podarilo zdolať Fernanda v štyroch setoch, 6:3, 6:4, 4:6, 6:2, avšak to už bolo pred dvoma rokmi. Teraz sú obaja tenisti oveľa lepší. Haase tu obhajuje titul už 3x, takže motívaciu vyhrať to znovu má. Haasemu nevadí jeho hra ľavou rukou, pretože má solídny backhand, ale to som už písal a má aj dobrú kondičku. Najlepšie bude asi zahrať over.

Môj tip:  Verdasco F. - Haase R. ---> Over 20.5 games ---> 1.60 ---> 6.8/10 ---> Pinnacle Sports ---> 01.08.2013  13:30.

 

 

B - Plážový volejbal

 

#B1:  Brouwer A./Meeuwsen R. - Fluggen L./Walkenhorst A. ---> Včera hrali Brouwer a Meeusen famózne, porazili druhú dvojicu v dvoch setoch, oba 21:10. Toto je forma aká má byť. Hra super, technická, drvivé podanie, sú proste najlepší. Lepšie od nich hral včera iba jeden pár. Dneska si budú musieť poradiť s nemeckou dvojicou, ktorá včera taktiež vyhrala vysoko nad čechmi a to 21:15 a 21:10. Ale česká dvojica hrala veľmi zle. Nemcom sadnú tieto podmienky, ale aj holanďanom sadne tiež. Podľa mňa dnes jasný víťazi, ale aj hranica je tam dobrá.

Môj tip: Brouwer A./Meeuwsen R. - Fluggen L./Walkenhorst A. ---> Under 77.5 points ---> 1.83 ---> 8.1/10 ---> Unibet ---> 01.08.2013  13:00.

 

#B2:  Horst A./Doppler C. - Nummerdor R./Schuil R. ---> Vyskúšam domácich, musia vyhrať a budú aj chcieť, Patria medzi favoritov na celkových víťazov. Včera mali neskutočnú podporu od domácich, fandili im tam a podobne. Absolútne dokonalé prostredie na výhru. Hrali fajne, Vôčšinou na čiaru a druhá dvojica si to nechala padať na zem a boli to dobré lopty. Podanie celkom dobré. Druhá, teda holandská dvojica včera prehrala. A dnes znovu prídu a ukážu tam biednu hru.H2H hovorí v prospech holandskej dvojici, keď sa im na Majstrovstvách sveta podarilo vyhrať 2:1, ale doma je doma a forma je forma. Po výhre v Novom Sade, toto určite vyhrajú.

Môj tip: Horst A./Doppler C. - Nummerdor R./Schuil R. ---> 1.set 1 ---> 1.50 ---> 7.2/10 ---> Unibet ---> 01.08.2013  16:00.

 

#B3:  Fijalek G./Prudel M. - Popov S./Samoday V. ---> Tak toto je tá dvojica, ktoré včera hrala úplne najlepšie. Vyhrali s prstom v nose 21:14, 21:7. Nadelili im 14 nechytateľných podaní za zápas a 15x to bol čistý smeč po vrátení podania. Poliaci si tak u mňa vyslúžili odobranie z Black Listu. Uvidíme, ako si dnes poradia proti Ukrajincom, ktorý včera prehrali v dvoch setoch.Síce neboli favoriti, ale mali tu veľa mini-setbalov a nevyužili ich. Strašné niečo, čo predviedli. Ososbne si tu zahrám under, lebo neverím , že niečo dokážu, dnes. Navyše proti rozbehnutým poliakom.

Môj tip: Fijalek G./Prudel M. - Popov S./Samoday V. ---> Under 77.5 points ---> 1.83 ---> 6.8/10 ---> Unibet ---> 01.08.2013  15:00.

 

 

C - Futbal

 

#C1:  Shanghai Shenxin - Jiangsu Sainty ---> Obe mužstvá nastúpia v plnej zostave, z posledných piatich zápasov zahral Shenxin 1x over a 4x under. Avšak dnes sa im vrátil kanonier a nastúpi hrať, očakávam prestrelku, pretože aj Sainty nastúpia v plnej zostave a v plnej forme a narozdiel od nich zahrali z posledných piatich zápasov 5x over, takže dnes to vypadá, že bude porádny over. Shenxin sú doma a vížazstvo potrebujú ako vzduch a Sainty to isté. Mužstvá patria do spodnej časti tabuľky, čo sa týka kvality obrany, takže uvidíme.

Môj tip: Shanghai Shenxin - Jiangsu Sainty ---> Over 2.5 goals ---> 2.04 ---> 8.7/10 ---> 01.08.2013  13:45.

 

#C2:  Young Lions - Harimau Muda B ---> Singapúrska liga, to je tiež taká liga, kde často padajú overy. Young Lions budú chcieť vrátiť prehru, ktorú utrpeli na ihrisku súpera na začiatku sezóny. A poriadne im to natrú, pretože musia. Harimau, sa bude snažiť iba brániť, neverím že vymyslia nejaké tie útoky, budú len odkopávať lopty. Obe mužstvá v plnej forme. Uvidíme ako to dopadne, ale myslím ,že aj tu to bude prestrelka.

Môj tip: Young Lions - Harimau Muda B ---> Over 2.5 goals ---> 1.80 ---> 7.6/10 ---> 01.08.2013  14:00.

 

#C3:  Shandong Luneng - Guangzhou R&F ---> Dnes mi tá Čína strašne vonia, cítim tam overy. Luneng doma nastúpi aj s novou posilou. Sú druhý v tabuľke a víťazstvo taktiež potrebujú, aby si udržali 2. priečku. Guangzhou, teraz v polovičnej zostave. Zvyšok je na dovolenkách alebo majú zranenia. Strašná tá Čína. U mňa dneska jednoznačne Luneng, ale na over je tam lepší kurz.

Môj tip:  Shandong Luneng - Guangzhou R&F ---> Over 2.5 goals ---> 1.78 ---> 6.1/10 ---> Marathon ---> 01.08.2013  13:45.

 

To je asi všetko odo mňa, síce je menej zápasov tento týždeň, ale tak mám aj menej času. No uvidíme, ako na tom budem s časom zajtra, ale niečo určite bude. Hádam sa projekt páči.

Prajem pekný deň.




Ak sa Vám preview páčilo, prosím zdieľajte  Zdieľajte preview na Facebooku Zdieľajte preview na Twitteri Zdieľajte preview na Google+ Pošlite email s linkom na toto preview Zdieľaj preview na sieti LinkedIn



Diskusia k preview



icon arrow Ak chcete diskutovať - prihláste sa.

smajl1 smajl2 smajl3 smajl4 smajl7 smajl8 smajl9 smajl10 smajl11 smajl12 smajl13 smajl14 smajl18 smajl16 smajl20 smajl21 smajl22 smajl25 smajl26 smajl27 smajl28 smajl24 smajl29 smajl30 smajl6 smajl15 smajl31 smajl32 smajl33